Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona jak cholera11111

problem ze studiem tatuazu -wzial kase nie chce skonczyc

Polecane posty

pomocy bo nie wiem co robic. kilka tygodni temu umawialalm sie z pewnym panem ze studia tatuazu w krakowie na zrobienie rekawa ( attuaz na cala prawa reke) napisal mi e przez czas kiedy bede w polsce wyrobi sie bo ma dla mnie zarezerwowany caly tydzien.( bo przyjechalam specjalanie do polski robic tattuaz). wplacilam mu zaliczke 1000 zl jak prosil przez bank , kolejne 1500 zaplacilam juz na miejscu. Facet zaczal robic mi tatuaz , zrobil mi go polowe a wczoraj napisal ze skonczy mi reszte w grudiu , bo teraz czasu nie ma :/ i co ja mam zrobic? zaplacilam za to sporo kasy , tatuze nie skonczone a ja wracam jutro w nocy za granice. Isc z tym na policje? co to da i kiedy zacznie sie jakakolwiek sprawa toczyc ???

Gość też tattoo
Po pierwsze źle zrobiłaś że zapłaciłaś mu całośc kwoty przed skończeniem tatuażu. Te 1500 zł powinnaś mu wpłacic po skończonej robocie. Teraz co najwyżej możesz go postraszyc policją ... nie macie spisanej żadnej umowy w której tatuażysta obiecał, że skończy tatuaż a umówionym przez Was czasie.

Gość wkurzona jak cholera1111
wiem ze zle zrobilam , ale w zyciu nie pomyslalabym ze mi taki nr wytnie. mam maile w ktorych jest napisane , ze wyrobi sie z wszystkim przez tydzien bez problemu , mam swiadkow przy ktorych potwierdzal ze skonczy zanim wyjade , jedynie czego nie mam to skonczonego tatuazu. Moge jechac do niego i nagrac jeszcze tto jak mowi ze wwychujal mnie , jakos sie z telefonem przyczaje, ale co to da ?????

Gość TVN ci pomoże
załapiesz się na nowy sezon w Uwadze :D:D:D:D:D:D:D:D wybacz ale tatuaż to wątpliwej urody ozdoba :P

wlasnie chodzi o to ze poswiecil mi tylko 2 dni z calego tygodnia , bo spuchla mi reka troche , ale opuchlizna zeszla , wszystko jest ok mozna dziarac dalej a on nic ??? mowil jeszcze ze jak sie nie wyrobi to po godzinach zostawac bedzie .. no kurwa!!!!!!!!!!! jestem zalamana !!!!!!we wtorek w nocy amm samolot... a tatuaz.. no coz. sa rozne gusta , mi sie akurat takie zdobienia podobaja ( o ile sa skonczone)

Chyba nic innego ci nie pozostaje jak postraszyć go policją. A na drugi raz ostatnią ratę płać po zrobieniu usługi,a nie przed.

wiem ze zle zrobilam :(napisalam mu ze mam mi oddac polowe kasy i pojde konczyc gdzie indziej ,a lbo skonczy mi to dzis i jutro , albo ide na policje.. ale jesli on nie zrobi nic.. pojde na policje , zglosze i kiedy to ruszy??? Juz chuj tatuaz moge skonczyc tam u siebie za granica bo jak tu nie zrobie nic .. ale chodzi o to ze koles wiedzial ze przylatuje specjalnie po to , specjalnie po to wzielam urlop , chcialam zrobic tattoo i wrocic i mnie wychujal zlamas jeden

Gość ahgsdahsd
co ci szkodzi jechac do niego i go postraszyc(maile, swiadkowie) niech odda ci czesc kasy

Gość też tattoo
Idź do niego osobiście i postrasz go anyreklamą i zgłoszeniem to na policję ... albo niech skończy przed Twoim wyjazdem albo niech oddaje kasę ... proste.

wlasnie sie tam dzisiaj wybieram , studio otwieraja o 11 , wiec mam troche czasu, na maile jeszcze nie odpisal chyba naprawde pojde z tym do tv niech ludzie wiedza gdzie maja nie chodzic ( i jak maja nie robic )

po straszeniu policja, wolałabym żeby zwrócił mi kase, niż skończył tatuaż... Aż strach myśleć, jak go będzie kończył ;)

Gość też tattoo
Ja też 4 lata temu miałam taki sam problem :o ... Na szczęście gostek skończył ten tatuaż ... i już więcej mnie u siebie nie zobaczy ... teraz robię tatuaże u konkurencji :)

i w sumie racja , ale jak go zmusic zeby ta kase oddal ????????????

amaleta stul pysk nie twoja sprawa co robie ze swoim cialem

miałam u niego zrobić też tatuaż na pośladkach i cipie a on nawet tego nie skonczył :-(

nedzny podszyw :/ , spadam na pilicje dzieki za rady pa , bede pozniej dam znac jak poszlo

Gość policja nic nie zrobi
do BORu z tym idź :D:D:D:D:D:D

wiem co robie , doskonale daje sobie sprawe z tego ze to na cale zycie , pozatym to nie moj pierwszy tatuaz i nie ostatni tatuaz prawie skonczony , jeszcze jutro i bedzien ok , trzeba bylo sie najwyrazniej powydzierac i postraszyc tak jak pisaliscie antyreklama i policja.moment sie dla mnie czas znalazl :)