Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eduardossss

jakspławic mężatke?

Polecane posty

Gość eduardossss

Przyczepiła sie do mnie kobieta. Starsza, zamezna, z dzieckiem. Na samym początku nawet miło sie pisalo. Ale potem jej strzeliły do glowy pomysly z milościa. Jak ja jej nawet nie widzialem w realu!!!!! Gadalem z nia, bo czasem nie bylo co robic na komputerze i w domu. W miedzyczasie zakochalem sie w cudownej dziewczynie, zonie kolegi. Najlepszej mojej kolezankce. To ona zaczela mnie dotykac, przytulac sie, pisala codziennie eski. Dzwonilem do niej, odwiedzalem w robocie. Jej mąz jakby nie widzial tego ze my ze soba duzo czasu spedzamy i zeona tak leci na mnie. A tamta sie dowiedzial. Nie wiem skad, moze jak sobie wypilem za duzo wygadalem, albo ma nosa. Pojechalem do niej zeby zobaczyc jaka ona jest. Dala sie przytulac, calowac. Taka byla mila i jakas nieszczesliwa. Znowu mowila ze kocha i takie tam. powiedzialem jej ze tylko moge ja lubic. Ale teraz znowu sie dowiedziala ze ten wekend spedzilem z tamta i sie wsciekla. A ja ta kolezanke mam blizej i jest ladniejsza od tamtej. Nie wiem jak splawic te druga. Bo ona sie godzi nawet na przyjazn. Zebym tylko jej nie zostawil. Moglbym ja miec tylko do numerkow. Ale troche za daleko mieszka. Nie oplacaloby mi sie tak do niej jezdzic, zwlaszcza ze te druga mam na miejscu. Pomózcie sie jjej pozbyc, ale tak delikatnie, bo ona taka jest wrazliwa bardziej.

Gość zostaw mezatki
i poszukaj sobie panne palancie ciekawe jak bys sie czuł jakby jakis facet podrywał i walił twoja zone

Gość eduardossss
kiedy one same na mnie leca , obie. Ja nawet bym nie tknal ich. ALe sie przylepiły. Tam na miejscu jest ladniutka, blond i taka w sam raz. ta co dalej mieszka moglaby by pare kilo zrzucic, ale twarz ma ladna. Ja sie wlasnie tej drugiej chce pozbyc. tylkozal mi tak sie nie odezwac, bo raz jak tak zrobilem to tak mnie blagala zebym sie odezwal ze az mi zal jej sie zrobilo.

Gość zycie szybko odpłaca
teraz Ty kradniesz innym zony za kilka lat ktos Tobie sponiewiera zone wiesz taka zasada PRZYCZYNY I SKUTKU

Gość eduardossss
Jak widze jakie są baby to mi sie odechciewa żenic. Ale powaznie pytam, jak dac jej znac, ze ma sobie dac spokoj. Nie czytacie co pisze. To one na mnie leca, gdyby nie pchaly lap to bym nawet nie śmiał spojrzec na nie. Kilka słowek milszych a juz maja slimaki w majtkach. Dziwne sa kobiety.

Gość hehe ..
rozbawiły mnie twoje problemy. Naprawdę. Hehehhee.. Dzięki za miłą porcję rozrywki w tym nudnym dniu :D

Gość teraz Ci sie nie chce żenic
ale za kilka lat Cie tak trafi ze sie oswiadczysz i ozenisz bedziesz liczyc ze Ona jest Tylko z Toba niewazne czy w biedzie czy niepowodzeniu a tu klops okaze sie jakis Fajans niewyzyty postanowił zabawic sie z zoneczka oj szlak cie trafi na miejscu szczególnie wtedy gdy bedziesz kochac zone wspólczuje juz teraz tobie bo los sie mści po zcasie przychodzi wszystko do nas jak bumerang to co dalismy komus potem odpłaca sie z nawiązką:(((

Gość ehhhhhhhhh/
Powiedz jej mezowi i po sprawie :D

Gość eduardossss
Jaja se robicie, a ja jestem taki dobry, ze pomyslalem o niej , zeby nie ryczla jak głupia. Zeby jej tak nie odepchnac jak psa. A o zemste sie nie martwice. Nigdy nie wiadomo czy waszym polowkom ktos we łabach nie poprzewaracal. Durne te kobiety ze leca na wolnych i mlodszych majac takich wazniakow przy boku. To po co tak piszcza jak im sie pare kitow na wciska??

Gość Trabantowy _fan
A nie lepiej się zająć tą drugą mężatką? Wiesz, ryzyko mniejsze, że ci ktoś uszkodzi głowę! Gdybym zobaczył takiego dupka przy mojej żonie, zwyczajnie dałbym po ryju - TOBIE dzieciaku! W dorosłym życiu relacje między małżonkami nie są takie proste i czasem którejś ze stron zwyczajnie czegoś brakuje. A skąd masz pewność, że one nie bawią się tobą. Że nie jesteś jedynie formą rozrywki dla tych kobiet! Zastanów się nad tym. Czy któraś zdeklarowała się aby odejść od męża dla ciebie? Wątpię! Szukaj wolnej dziewczyny i daj spokój obu.

wiesz..kobiety tak maja, że "piszczą kiedy im się kity wsciska" a to dlatego, że chca w te kity wierzyc...chca czuć sie kochane, potrzebne i atrakcyjne...a Ty jestes bezlistosnym draniem skoro wykorzystujesz je w ten sposób...

Gość eduardossss
hop hop, pomożcie, bo ona znowu pisze i plecie o uczuciach