Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewe

Mielno-Uniescie. co zobaczyc? Gdzie zjesc?

Polecane posty

Gość ewewe

Prosze o wszystkie ciekawostki na temat Uniescia, co zobaczyc i gdz\ie mozna dobrze zjesc :)

Gość notakwlasnie
knajp jest duzo, swierza rybka tylko na przystani w uniesciu, pizza tylko kaprys w centrum obok przystanku, co zobaczyc latarnia w gaskach, koniecznie ujscie jeziora jamno do morza, mozna przeplynac sie przeprawa z uniescia do koszalina jeziorem jamno "Koszałek",

Gość notakwlasnie
fajna jest rasa rowerowa z mielna do gasek 85% przez las nad morzem, mozna rowniez przeplynac sie statkiem po jeziorze "Mila", full dyskotek w Mielnie polecam "Senso", na plazach banany, skutery, motorówki, molo w uniesciu na przystani, w poblizu pod Kołobrzegiem poligon wojskowy mozna sie przejechac pojazdami w ojskowymi w tym czołgiem, w mielnie polecam restauracje "Meduza", jesli masz jeszcze jakies pytania chetnie odpwiem

Gość ewewe
Piszcie piszcie, nigdy nie bylam w Mielnie, jedziemy za tydzien i nie chce tylko lezec na plazy ;)

Gość notakwlasnie
autorko co chcesz jeszcze wiedziec , wiem o tych miejscowosciach wszystko, acha chcialem Ci tylko powiedziec ze w mielnie jest baaardzo duzo ludzi, takze jak chcesz spokoju to raczej w uniesciu sie ulokuj

Gość ewewe
No my mamy noclegi w Uniesciu a co bym chciala wiedziec to sama nie wiem ;) co najciekawszego wg ciebie jest w najblizszej okolicy? zawsze moge podjechac do jakis okolicznych bardziej lub mniej miejscowosci :)

Gość notakwlasnie
no co jeszcze , zamek w darlowie, port w kolobrzegu, katedra w koszalinie, a gdzie w uniesciu masz miejscowke jesli moge zapytac

Gość Kasiczek88
Jeśli chodzi o Mielno to imprezy imprezy i jeszcze raz imprezy jedyne chyba miasto nad morzem ,które żyje przez 24h na dobe :) fenomen.Jeśli chcesz odpocząć to radzę zatrzymać się w Unieściu .

Gość ewewe
Nie pamietam jak sie ulica nazywa... Ale jest jakos blisko plazy 40m bodajze :)

Gość alphol
aktualnie jestem w Milenie i jadam obiady w knajpce EGIPT na skrzyżowaniu ul. Wojska Polskiego i ul. Grazyny. Jedzenie dobre, solidne porcje i ceny przystępne. Fakt, ze rybe podaja w panierce ale mozna zamowić z pieca i bez panierki. Róznorodnośc potraw od ryb, kotletów, shoarmy, makaranów zup po pizze. Pizze dobre 30 - 40 cm. Jedna duża na 2 osoby w zupełności wystarczy. Wszystko świeże i szybko podane.

Chyba was p****alo przyjezdzac pod koniec maja i sensacji oczekiwac 70 procent lokali zamknieta jeszcze kaprys zamkniety ludzie dopiero to ogarniaja balety od konca czerwca dopiero ludzi malo sklepow z pamiatkami takze pogoda ma byc za tydzien c*****a przygotuj sie ze bedziecie gnic w malutkim pokoiku:p

Gość gość
Co roku jesteśmy latem w Unieściu ,teraz byliśmy zimą na morsach fajna impreza.Polecam pensjonat słoneczko działa cały rok,inaczej jest z gastronomią ale to zrozumiałe,brak turystów.Jeśli chodzi o jedzenie to wiadomo Unieście, Mielno nastawione jest na jednorazowego klienta tak jak piszecie,Kaprys,przystań rybacka,obiady jadłodajnia koło słoneczka każdy coś znajdzie dla siebie,ale miejsca renomowane to pewniaki.Warto zwracac uwagę na ceny bo potrawy na wagę mogą zaskoczyc!My często robiliśmy ognisko na plaży przy zachodzie słońca baja!ale za kanałem z jeziora, tam się nikt nie czepiał pozdrawiam.

Gość gość
Unieście jest zaniedbane,a mogłoby tam byc pięknie: morze,jezioro.Bylismy w willi Atol przy Róży Wiatrów,do morza blisko,ale nie napisano,że to przystań rybacka,smród i mnóstwo owadów.Pensjonat brudny,pani niemiła,zasada dawaj pieniądze i nie przeszkadzaj,same zakazy.Nawet nie mozna było zrobić grilla.Koszmar,o zwrocie zadatku nie ma mowy.

Gość gość
Naczytalam się masę pozytywnych komentarzy na temat pizzerii kaprys w uniesciu i to mnie skłoniło do pójścia tam na obiad..ale pizza wcale nie była dobra a ciasto na pizze było chyba najgorsze jakie jadłam kiedykolwiek.odradzam kazdemu,okropność i zmarnowane pieniądze

Gość Michał2016
Pizzeria Kaprys Unieście - pizza taka jak moja ciotka robiła w latach 80-tych - czyli tak jak ona sobie wyobrażała że pizza wygląda. Z włoskim oryginałem niewiele ma to wspólnego ale jest dobra. Najgorsze jest to że siedząc w ogródku nie ma oddzielonej strefy dla palaczy i niepalących. Wdychasz wiec smród petów lub gotujesz się w środku.

Gość gość
Pizzeria Kaprys fatalna. Zachęceni pozytywnymi opiniami zamowilismy 2 pizze, jednak nie ani jedna ani druga nie zadowolila naszych kubków smakowych. Smakowała jak możona pizza z marektu.. szczerze nie polecam.

Gość Nuki
Unieście fajne urlop dobiega końca szkoda rozstawać się z fajnymi klimatami lecz czas wracać do pracy wypada polecić innym urlopowiczą fajne miejsca czyli stały ląd lokal w mielnie wędzarnie ryb w miejscowości mielenko tak nie w unieściu!pizzerie kaprys i jadłodajnie na ul. przyjaciół lokal w koszalinie o nazwie jamneński w tych wszystkich miejscach grosz jest nie zmarnowany dla nas to istotne portfel szczupły do kolejnego wpisu za rok mam nadzieję.

Gość Kryjan
Zdecydowanie jeść w barze "OK" jedzenie bardzo pyszne i ceny tez ok, polecam. Próbowaliśmy kilka restauracji i zawsze wracamy do baru OK