Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszzzzzza

delikatne plamienie 2 dni po stosunku-prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość kaszzzzzza

Witajcie! ok 2 dni temu kochalm sie z moim chlopakiem, dzis zauwazylam minimalne ilosci zabrawionego na brazowo sluzu. Dodam rowniez, ze jestem teraz w 11 dniu cyklu. Kochalismy sie uzywajac prezerwatywy,jednak moj chlopak "wszedl " we mnie na chiwle bez zabezpieczenia. Prosze o pomoc,poniewaz bardzo sie martwie. Z gory dziekuje

Gość ale czego chcesz
ale jakiej pomocy oczekujesz tu na forum? najprawdopodobniej masz właśnie owulację lub może doszło do otarć w trakcie stosunku i teraz się goją, to, że chłopak wszedł na chwilę bez zabezpieczenia było dość nieodpowiedzialne, prawdopodobieństwo, że miał w wydzielinie żywe plemniki jest minimalne, ale jest. Ja bym była jednak dobrej myśli, uważam, że ciąża jest w twoim przypadku wykluczona, jednak uważajcie następnym razem.

Gość kaszzzzzza
hehe nie zrozum mnie zle, nie oczekuje konkretynych zapewnien , ze nie jestem w ciazy tylko chcialam sie poradzic:) to mozliwe w ogole ze 2 dni po stosunku wystepuja delikatne plamienia ,ktore sa wynikiem otarc? Myslalam, ze takie cos wystepuje bezposrednio po stosunku

Gość kaszzzzzza
haalo. podbijam