Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkookooczkookooczkookooczkoo

KASZAK w kaciuku oka

Polecane posty

mial ktos? czy usuwanie boli

Gość grabarka
raczej kosztuje

Gość ja mialam
i w zyciu nie poszlabym wtedy do zadnej kosmetyczki, dermatologa czy innego specjalisty. jak tylko sama probowalam to usuwac, to wylam z bolu i oko mi samo lzawilo. a zreszta sama swiadomosc mozliwosci zblizenia np jakiejs szpilki do oka powodowala u mnei dreszcze i wizje przez przypadek dziabnietego oka. a ze stalo sie to juz coraz bardziej uciazliwe, bo np przez przypadek to drapalam, to postanowilam sama to sobie usunac i juz. w tym celu wypilam spora ilosc alkoholu, na tyle ze nie czulam nic i zdrapalam go sobie porzadnie. ani sladu nie zostalo a ja nawet nie poczulam kiedy sie tego pozdbylam;)

no ja wlasnie ide na zabieg usuniecia tego swinstwa boje suie jak nie wiem

Zabieg... z tego co wiem to będziesz czekac i czekać... Mojemu znajomemu po jakimś czasie sam się wchłonął..

no bylam i mam zabieg za miesiac , sam kaszak mi nie zniknie bo mam go juz z pol roku

Gość chodzi o taka biala gulka pod
skora?? jak tak to tez miala wkaciku poszlam na jakis tam zabieg na twarz do ksometyczk i i ona przy okazji mi go usunela - pzreklula skore szpilka, mialam go baaaardzo dlugo- bolao , tak szczerze to ona m ito zrobila na sile bo ja jej pwoeidzialam ,ze spoko ,az tak mi nie rpzeszkadza.ale bylo warto-tak naarwde to jest neiwleki i doslwonie trwajacy sekunde bol,a pozbywasz sie tego na zawsze.

Oczywiście, że nie zniknie, jest to nie możliwe/. Z jednego kaszaka w przyszłości powstają kaszaki mnogie, należy je natychmiast usuwać, a nie po jakimś czasie. Zabieg jest bolesny i są ranki po zabiegu ale to nic one się zagoją. Nie myśl nawet o tym żeby usuwać go samej po takiej ingerencji możesz pozostać z blizną na twarzy. Kosmetyczka Ci oka nie przekuje śmiało idź i pamiętaj o pielęgnacji po zabiegu. Należy w domu przemywać tonikiem http://www.superkoszyk.pl/search.php?text=tonik&lang=pol&counter=4

wszyscy mowicie ze to robi kosmetyczka a mi to robic bedzie okulistka

upup