Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisisisisisiisisisisisisisiisi

Ojciec zawsze mi wmawiał że mam brzydkie nogi. Oceńcie czy miał rację

Polecane posty

Zawsze mówił że mam krzywe i chude nogi i nie powinnam nosic nic krótkiego. Mam przez to ogromne kompleksy i od kiedy skończyłam klikanaście lat nie miałam na sobie nic krótkiego, nawet w największe upały. Oceńcie proszę czy mogę jednak wyjść na ulicę w spódniczce albo krótkich spodenkach... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44dc03fc54a2c3b2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8c80ae7b9fd96af.html

Gość no niestety mial racje
jakbys dziecinstwo spedzila siedzac na beczce

Gość eve-linka26
jak najbardziej możesz nosić krótkie spodenki; a co do krzywości to są kzywe ale bez przesady...widziałam gorsze

moze i nie sa super proste ale tak stojac nie poprawiasz ich wizerunku. Nie łącz ze soba nog przy kostkach (ja ja tak stane to tez mam taka beczke). Wystawiaj zawsze jedna noge do przodu przy pozowaniu, jak chodzisz staraj sie poruszac jak modelka i nikt nie bedzie zwracał uwagi na to jaki masz kształt - zreszta w sukience lub spodniach az tak bardzo tego nie widac.

Gość ygwery
to sie nazywa nogi prostowane na koniu

Normalnie noś , jeśli nogi są szczupłe bardzo to tak wygląda, ale przesada te opinie, weź jest ok :)

Gość mówie
super masz nogi a Twoj ojciec to chyba okulary ma za słabe!!

Gość krab
jesteście okropni,nie masz nie wiadomo jakich krzywych nóg,bez przesady.ja też nie mam prostych i mam to gdzieś,chodze w spódnicach i nie patrze na to jakie mam nogi,to mnie ma być wygodnie.więc nie słuchaj co ci ojciec mówi ani inni.najważniejsze jest jakim jesteś człowiekiem a nie jakie masz nogi,a to nie jest najważniejsze w życiu

Gość tomaszz
nogi moze i krzywe , ale ładne zwłaszcza uda

Gość cscsceqw33
Przerwa, dobre masz nogi :)

Gość chude nie są
ale krzywe niestety tak. nie radziłabym krótkich spodniczek, spodenek i obcisłych spodni bo tylko wyeksponują krzywiznę. zreszta ubieraj co chcesz.

Gość psychoooooooolex
daj spokój rób co chcesz, jestes jaka jesteś. Wkurzaja mnie kompleksy, sama mam ich wiele ale mam to gdzies jak sie komus nie podoba to nie musi na mnie patrzeć i tyle ;)) najważniejsze mieć dystans do siebie i do świata!

Gość tomaszz
dobrze ukształtowane biodra , cera jędrna . Jest dobrze

Gość taaa przerwa
zgrabne nogi posiadaja 3 przerwy a nie jedną, autorko potrafisz złączyc nogi w kolanach (ale bez ich zginania).:P

Gość dsasaddas
nie wmawiał tylko miał rację. Są brzydkie, krzywe i jakieś takie nieforemne. MIni przy czymś takim będzie wyglądać żałośnie. Sorry.... Ojciec miał zdecydowanie rację.

Gość tomasz ty w ogole
wiesz co to jest cera? :D

Gość psychoooooooolex
a swoja droga tez nie mam prostych nóg i nie zastanawiam sie czy ktos na to patrzy nosze kiecki a faceci twierdza ze takie nogi sa sexy, kilku juz mi to mówiło ;)

Gość zgrabne nogi
powinny się stykac w kolanach i najszerszym punkcie łydek.

Gość psychoooooooolex
uj mnie strzela, dziewczynoooo!!! nie wpadaj w kompleksy bo ktoś Ci coś mówi, niech spojrza na swoje wady!!!

Gość cdsfsfed3dd3
taaa przerwa zgrabne nogi posiadaja 3 przerwy a nie jedną, autorko potrafisz złączyc nogi w kolanach (ale bez ich zginania Ales ty niekumata :P To nogi Przerwy miedzy palcami :D

Jak złączę na siłę kolana to mam te przerwy ale przecież nie będę cały czas stać napięta. I rzeczywiście jak nogi ustawię inaczej to też lepiej wyglądają, ale na tych zdjęciach chciałam pokazać jakie są naprawdę...

Śmiało mozesz nosić miniówki. fWiększości facetów nie przeszkadzają lekko krzywe nogi. Bardziej patrzą na kształt: czy nie są grube w kostce - jak u kobyły pociągowej, czy sie rozszerzaja do góry - a nie takie proste kolumny i czy dziewczyna nie ma wielkich stóp. Ja bardzo patrze na zadbane stopy, nie toleruję zniszczonych piet (narośli, poobcieranych), płaskiego podbicia piety i grubej skóry na pietętach. Zakładaj mini, a wielu facetów się za tobą obejży.

Gość przerwa podobno jest chuda
a te nogi na takie nie wyglądaja.:P

Gość majac do wyboru takie nogi
albo nogi w kształcie X a wiec rozchodzace sie od kolan na boki:O wybralabym twoje.

Gość dasdsaads
VB nie wiem czy chciałabym żeby faceci się "OBEJZELI" za mną A co do kształtu- nieciekawe.... mnie się nie podobają