Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kasia_gospodyni_hi

podziekowania - wiem wiem bylo to juz, ale...

Polecane posty

Na podziekowania dla rodzic贸w chcia艂am kupi膰 po bukiecie ze s艂onecznik贸w albo storczyka w doniczce + kosz ze slodkosciami, jakims likierem, takie kosze zrobilaby mi kwiaciarka tylko slodycze no i co tam chce musialabym jej dostarczy膰 + do tego jeszcze chcialam na allegro zamowic takie podziekowanie na papierze i tez razem do tego kosza wsadzic co o tym myslicie wesele robimy nei za duze, nie stac nas na wykupienie im wycieczki (choc bardzo bysmy chcieli) bizuteria to tez raczej ryzykowna sprawa wszelkie kryszta艂y (a'la nagrobki mi si臋 nie podobaj膮) obrazy ze zdjeciami troche narcyzem mi zajezdzaj膮 :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lejdi marmolada
a moze zamiast takich pierd贸l jakis weekend w spa??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lejdi marmolada
albo gdziekolwiek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhgjrbvjhdfgvuyre
my dalismy bardzo 艂adne wazony z grawerem pozlacanym -jako podziekowanie, praktyczny i ladny prezent:))

Udost臋pnij ten post

tak wiem z mi艂膮 checi膮 podarowalabym im weekend w spa ale to kosz ok 1000z艂 (najmarniej pewnie), a i dochodzi do tego przejazd ( w moim miescie czegos takiego nie ma) m贸j m膮偶 ich nie zawiezie bo praca, moja mama nie ma samochodu, a tescie tez prawka nie maj膮 i samochodu zawsze moj M. ich wozi jak cos No i wiem ze moja mama z ch臋ci膮 wybrala by sie na takie cos, gorzej z czasem bo na slub planuje wzi膮艣膰 troche urlopu wi臋c pozniej juz nie bedzie mogla a w soboty normalnie pracuje... a tescie hmmm s膮 tacy starodawni, maj膮 56 i 58lat (moja mama 42) i wogle bysmy ich nie wypchn臋li na takie cos boby gadali ze szkoda pieniedzy ze to ze tamto ze po co im zebysmy my jechali i albo by nam wcisneli ten wyjazd, a ze my bysmy sie na to nie zgodzili to oddali by swojemu synowi ( maj膮 3 syn贸w, mojego M. ktory jest najmlodszy, a najstarszy ma 36lat, wyjazd oddali by sredniemu - jestem tego pewna) a ja nei chce sponsorowac wyjazd贸w szwagrowi i jego zonie, tylko chce dac cos mojej mamie i tescion co do wazonu hmmm tesciowa moze i by sie ucieszyla bo uwielbia bibeloty i wszelkie zbieracze kurzu natomiast moja mama to minimalistka we wszystkim, ubi贸r, wyposazenie wn臋trz, dodatki itd i napewno bylaby tak zachwycona tym wazonem ze od razu schowala by go na dno szfay:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶e po prostu
w czasie przekazania znaku pokoju wr臋czyc rodzicom po pi臋knej, czerwonej r贸偶y albo wlasnei s艂oneczniku i wy艣ciskac ich serdecznie??? durnostojki w stylu kryszta艂owych paskudztw z grawerkami albo pseudodowcipnych dyplom贸w czy figurek niby-Oscara s膮 zdecydowanie ma艂o gustowne ;) Zamiast weekendu w SPA wystarczy voucher do dobrej kawiarni - koszt by艂by po 50 z艂 od pary rodzicielskiej (by mogli wypic dobra kaw臋 i zje艣c fajne ciacho) - niezobowi膮zuj膮ce, a zawsze da okazj臋 do sp臋dzenia przez rodzic贸w chwilki tylko we dwoje.

Udost臋pnij ten post

no tak fajny pomysl ale chce by i jedni i drudzy dosstali to samo, i o ile tesciowie by sobei milo spedzili czas we dwoje to moja mam臋 mam sam膮 wys艂ac??? moze jeszcze jakies propozycje??? W sumie pomyslalam ze mog艂abym kupic takie tekturowe pudeleczka przewi膮zac jhe kokarda i wlozyc te talony-bony (niewiem jak to sie nazywa) - przejsc si臋 do restauracji (nie ma u nas kawiarni:O) i zapytac wlasnie o cos takiego, o jakis talon czy cos w tym rodzaju na ok 100z艂, 偶eby te艣cie poszli zjedli jakis dobry obiad do tego lampka wina (dla tescia kufel piwa :P bo on tylko piwo pije) pozniej deser, a dla mojej mamy wlasnie bon na jakies masaze czy cos w tym stylu do tego sloneczniki???

Udost臋pnij ten post

my dalismy po duzej rozy, do tego kupilismy merci i ekspress do kawy cisnieniowy i kawe i to wszystko zapakowalismy, dzis zaluje bo na podziekowaniu moglismy tylko kwiatki ofiarowac a reszte przed albo po weselu, ale czasu sie nie zmieni, ostatnio bylam na weselu gdzie mlodzi ofirowywali wlasnie kosz slodkosci i takich tam roznych a do tego roze - podobalo mi sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomys艂 z pude艂eczkami
do ktorych w艂ozysz bony (dla te艣ci贸w - restauracja, dla mamy - mo偶e np. wizyta u kosmetyczki na jakis zabieg nawil偶aj膮cy, albo w salonie fryzjerskim???) + do tego 艂adny s艂onecznik - super :) I mozesz to zrobi wlasnei w ko艣ciele w czasie przekazania znaku pokoju (wystarczy pude艂eczko dowi膮za wst膮偶ka do kwiata) i nie trzeba b臋dzie d臋tych przem贸w na weselu ani ta艅czenia w k贸艂eczku do "Cudownych rodzic贸w" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szurabura
Pomys艂 z pude艂eczkami super, ale zamiast w ko艣ciele moze lepiej przy b艂ogos艂awie艅stwie, bo jako艣 tak dziwnie w czasie mszy prezenty wr臋cza膰...

Udost臋pnij ten post

nie pomysl z przekazaniem w kosciele odpada, kosciol to dla mnie kosci贸艂 i tam chce byc skupiona na sobie, na mezu :D i na 艣lubie rodzicom podziekujemy na sali gdyz podczas blogoslawienstwa tez za bardzo nei bedzie czasu ale nie bedzie zadnych cudownych rodzic贸w mam nie bedzie zadnych przemowien, poprostu zespol powie ze teraz m艂odzi chca rodzicom podziekowac i my sami tylko im podziekujemy im za to wszystko i damy im te prezenty ja wolalabym zrobic to dzien przed slubem w jakiejs restauracji tak ze tylko my bysmy w 5 byli no ale niestety, wiem jaka jest moja tesciowa i wiem ze ona bedzie wolala podczas wesela, wi臋c skoro to maj膮 byc podziekowania dla niej to neich bedzie tak jak ona chce:P

Udost臋pnij ten post