Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogdan Pyciak

SYMPATIA.PL zbuntowany!

Polecane posty

Gość Bogdan Pyciak

Siema wszystkim czy nei sadizcie ze tkaei portale typu sympatia sa po prostu tandetne? wiele jest tam dizeewczyn ktore maja tak wygorowane wymagania ze jak nie masz tego i tego to nawet nie podchodz a w kategori wymarozny partner rozpisywanie sie jak by miala z 13 lat .Zeby dobrze zarabial myślał o przyszlosic z pomyslem na zycie pracowity złota rączka. To mi odrazu plepsem zajezdza ja nic! albo 2/3 dizewczyn na sympatiu to przyjezdne dizewuchy mowie tu o wawie to tkaei ktire przyejchaly z malej wsi i mysla e tutaj niewiadomo co zwojuta jaki facet sie nawinie i ustawiony byle sie dobrze wzenic .Dla mie na sympati to wogole to : 30% to pasztety 30% słodkie debile 30% przyjezdne marzycielki 5% niby normalne ale opis poporstu przekreśla pustka i tępota 4,1% jujz proawie normalne zadne super laski normalne panny potencjalne kandydatki zna zony ale mymagania nie pozwalaja zeby ci odpisac 0.9% (koma) to sa sensowne aleszybko znikają i co poradizć?

Gość my dziewczyny z sympatii
nie odpisujemy nigdy na takie niekomunikatywne wiadomości serio, bałagan w literkach oznacza bałagan w głowie, a po co nam taki ktoś :)

Gość dobrze mowisz
Nie ma sensu zawracac sobie glowy czyms takim. Kazdy tam szuka ksiecia z bajki. Kazdy musi byc sraki i owaki a od siebie nic. W dupie z takim czyms. Nie trac na to czasu.

Gość a dlaczego....
a dlaczego mam miec nijakiego ???? aby tylko miec???? sama od siebie wymagam ponad norme - wyglad, zachowanie, wyksztalcenie, praca w domu w ogordzie, gotowanie - dlaczego mam od niego tego nie wymagac. Bylam z jednym takim co nie potrafil benzyny do baku nalac- albo sie poplakal jak sie zlew zatkal - paszla z takimi. Jak koles zaczyna rozmowe od siema albo cze - tez nie ma u mnie szans wole jezyk literacki Pozdrawiam ;)

Gość na sympatii
na sympatii to same ksiezniczki siedza, uroily sobie ideala i tak zyja oderwane od rzeczywistosci myslac przy tym jakie to sa pokrzywdzone przez los gdyz nie chce sie zjawic rycerz na bialym koniu

Gość arcaaa
a dlaczego.... cos mi sie wydaje ze popadasz ze skrajnosci w skrajnosc. Pewnie zostaniesz stara panna.

Gość do a dlaczego...
jestes zywym dowodem, ze siedza tam dziewczyny ze zjebanymi priorytetami, jakos nie wspomnialas o cechach charekteru

Gość arcaaa
na takich portalach czujesz sie jak jakis towar na sprzedaz. Ja jestem taki i taki to ty koniecznie musisz byc taki i taki inaczej odpadasz w przedbiegach. Zero miejsca na uczucia.

Gość a dlaczego.....
a czy ja napisalam ze siedze na takich portalach????? nie siedze a to dlatego o czym pisal ktos powyzej - wystawiasz sie jak na aukcji, jak krowa na sprzedaz. Co do cech charakteru mego bylego - leniwy, wiecznie spiacy, uzalajacy sie nad soba, skapy, chytry ale to to samo, nic w zyciu nie potrzebne, tylko spanie - zaraz zapytacie dlaczego z nim bylam???? pierwsze wrazenie wspaniale, kultura, adoracja, no i oczywiscie staramy sie na poczatku - wszystko wychodzi w praniu. Jezeli mam byc z kims kto bedzie mi uprzykrzal zycie - faktycznie wole byc sama.

Gość arcaaa
Nie oszukumy sie. Na takich portal patrzy sie przede wszystkim na wyglad. To raj dla napalnonych kobiet/mezczyzn dla ktorych seks to sens zycia i szczyt szczescia.

Gość Chyba stane się mizoginem
I to przez takie dziewczyny jak "A dlaczego" perfekcjonistki, które widzą swój czubek nosa :o

Gość a dlaczego.....
czy ja naprawde tak wiele wymagam?????? kultura, zadbany, kochajacy, pomagajacy partnerce, wspolne rozwiazywanie problemow, nie sprawianie sobie przykrosci!!! to co wy chcecie!!!!!!!!!!!!!!

Kultura u mnie jest Dbam o siebie aż do przesady Lubię się troszczyć o kogoś Ale jestem leniem, więc odpadam :classic_cool:

Gość a dlaczego....
wiesz, wpadlam na ten pomysl i mysle ze kazdy jak nie zna znaczenia jakiegos wyrazu wklika sobie w googlach ;) nie badz mizoginem :) a jaki bedzie odpowiednich damski mizogina - bo ja pewnie nim bede ;)

Gość a dlaczego...
faktycznie odpadasz - ja za Ciebie robic nie bede :)

"Generalnie jest uważany za stosunek mężczyzny wobec kobiet, ale niewykluczona jest sytuacja, w której również kobieta może cechować się postawą mizoginistyczną."

E tam mogłabyś chociaż herbatę zrobić :P

Gość tu chodziii
tu chodzi o twarde wypisanie musi byc taki i taki czyli perfekcjonista, dziewczyny ktore tak pisza maja zjebany charakter i nie potrafia pokochac czlowieka pomimo czegos

Gość rooocha
A Janiak to taki pizduś :D

Gość arcaaa
Bo kocha sie mimo wszystko, a nie za cos. Tak trudno jest niektorym to zrozumiec.

Gość tak sie tylko pytam--
Specjalnie dalem Janiaka, wiem ze to taki lalus, ale ten lysy jest wg Cibie zadbany ?

Gość do a dlaczego...
jak ja slysze, ze kobieta narzeka na faceta, ze jest skapy to nasuwa mi sie na mysl stwierdzenie materialistka bo jak nazwac taka ktora wymaga pakowania w nia pieniedzy

Gość Dariusz z Warszawy
"Kocha się mimo wszystko a nie za coś" Żeby to ludzie jeszcze rozumieli :|

Gość a dlaczego......
Panowie zaczynacie mnie denerwowac!!!!!!!!!! Materialistka?????? Koles mieszka u mnie cale wakacje, karmie go, place media - a jak jestesmy na wycieczce rowerowej i napije sie wody z jego butelki on mi kaze zwracac za polowe wypitej wody?????????????????? jestem materialistkąąąąą??????????????????????????????????? Kochac mimo wszystko i być wykorzystywaną?????????????? Chyba wam sie cos pomylilo. Do mizogina - dobrze, zrobie Ci herbatke!!!

Gość arcaaa
Tutaj nie chodzi o jakies skrajne przypadki. Tylko o takie sytuacje jak np. kochanie mimo tego ze ktos mial wypadek i jezdzi na wozku inwalidzkim. Cos w tym stylu. Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Gość do a dlaczego...
jestescie obaj zalosni, pewnie jestes pasztetem na ktorego ktos polecial i godzilas sie na takie zachowania a teraz sobie postawilas jasno zdefiniowane wymgania i myslisz, ze to ci zagwarantuje udane zycie uczuciowe