Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka bleee

tleniona blondynka zesmażona na brąz w solarium

Polecane posty

Gość tez z Poznania tez 85
nie mialam "przyjemności" takowej poznać, gdyby nie internet nie wiedzialabym, ze takie istnieja:D:P

Gość brokuł zielony
dziewczyny z linka wyżej bardzo ładne i młode ale zaraz sie na posypią gromy a co do solar to mają branie u facetów ( bez 2 zdań) i kazdy sie za taką oglądnie i chciałby zaliczyć. no i oczywiście panie je niecierpią .. nie ze względu na intelekt ale na to jakie robią wrażenie na partnerach. ja tez tego nie lubie i dlatego musimy o siebie dbać

Panie ich nie lubią bo oglądają czysta tandetę... nie ma nic gorszego niż opalona na brąz dziewczyna z białymi włosami, zero gustu i naturalności. Jak blondyna to mleczna cera plus czerwone usta-to jest 100razy bardziej seksowniejsze.Zreszta co ja sie będę wypowiadać-mi nie podobają się napakowane mięśniaki z owłosiona klata tylko subtelni blondyni najlepiej w okularkach...:) a niby to właśnie mięśniaki z zarostem i opalenizna są sexi...

Gość te 2 blondyny z linka są spoko
i moje zdanie na ten temat jest takie. Zarówno utlenione i spalone na niewiadomo co czy pofarbowane na tak czarny że z czarną dziurą mogą konkurować pseudo-latynoski są głupie, no nie da się ukryć stereotyp działa. Nie każdy blond to kolor biały jak śnieg. Nie widze nic złego z zrobienie sobie jaśniejszego odcienia skoro ma się do tego predyspozycje, kiedy w dzieciństwie było się blondynką z czasem włosy zciemniały. Albo kiedy nada się włosom wypłowiałym przez słońce jakiś głęboki ciemny kolor skoro naturalnie też taki się ma. Ale człowiek który zmienia z naturalnego pięknego ciemnego na platynowo białe (i ma do tych białych ciemne krzaczaste brwi) czy z jasnych włosów farbuje się na ciemno żeby udawać tajemniczą piękność jest kretynem, bo trzeba być kretynem żeby być aż tak niezadowolonym z siebie żeby myśleć że taka zmiana da mu nie wiem... powodzenie większe? I trzeb być kretynem żeby przywiązywać taka wagę do sprawy tak absurdalnej jak wygląd zewnętrzny. I jest się kretynem jeśli na siedzenie w solarium poświęca się więcej czasu niż na choćby czytanie książek. Nie ma nic złego w dbaniu o siebie! Jest to objaw jak najbardziej naturalny, ale jeśli przechodzi to "dbanie o sobie" w obseję to sory... jesteś idiotom.

Gość hehe33
"a co do solar to mają branie u facetów ( bez 2 zdań) i kazdy sie za taką oglądnie i chciałby zaliczyć. " Przestaniesz uogólniać czy wskazać Ci miejsce gdzie mózgi odbierano? Poziomem intelektualnym daleko przed nimi nie jesteś.

Gość a ja jestem raz blondynką
raz brunetką bo kobieta zmienną jest :D

Gość taki jeden facetttt
a ja jestem raz blondynką sprytna jesteś :P :D

Gość Sratatatatatatatatatatata
kiedys jak mialam 14lat kreowalam sie na taka kurewke... solara,biale kudly,tapeta...tepe psy,robole,zule sie na mnie napalali... moj braciszek starszy 13lat byl na mnie niezle wkurwiony na kogo sie kreuje itp teraz mam 20lat,wydoroslalam z tego gowna.mam ciemne blond moje wloski,cialo naturalnie blade a maluje sie jedynie tuszem do rzes i lekkim podkladem twarz i czuje sie o niebo lepiej a i tak przyciagam uwage ludzi i dzieki temu poznalam normalnego i wspanialego chlopaka ktorego od zawsze najbardziej pociagaly zgrabne i naturalne dziewczyny w typie tej laski ze "Zmierzchu" a nie takie kurewki na jakie kreowalam sie w glupim wieku...i wierze mu bo mnie tez nie pociagaja solaryjne lalusie z zelem na lbie za ktorymi lataja niektore. to kwestia gustu,kazdemu podoba sie co innego.jednego kreca sztuczne,drugiego naturalnie ladne.nie mozna uogolniac ze ta czy tamta podoba sie kazdemu.kazda kobita ma w sobie cos sexownego ;)

Gość Tralalalalalalalalala
Sratatatatatatatatatatata poruszyła Nas Twoja historia 👄 ;)