Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanieeee

Pytanie do REGRESA !

Polecane posty

Gość Pytanieeee

Witaj Regres. Krótko o mnie. Siedze na Kafe od jakis 2 tygodni, oczywicie nie dzien w dzien, siedze bo w pracy mi sie ostatnio nudzi, ale mniejsza i nie o tym w tym wątku. Otóż moje pytanie brzmi : Regres czy ty masz dziewczyne i jestes w stałym związku? Z góry dzieki za odp - (aha nie jestem laską tylko facetem, no i gejem tez nie) pzdr

Siedze na Kafe od jakis 2 tygodni, " ja siedze dopiero od 4 dni :P Regres czy ty masz dziewczyne i jestes w stałym związku?" Pytanie jest zbyt osobiste ;) :P

regres spotyka się z pewnym chłopcem o wdzięcznym nicku Komiczne:) tylko wstydzi się do tego byle komu przyznać :P

Gość Gloria_Perpetua
Regres, a Ty to chyba nie z tej kapeli?

Gość pytaniee
Dziękuję za odpowiedz Regres. Otóz woli sprostowania. Nie siedzisz tu od 4 dni tylko dłuzej, przynajmniej 2 tygodnie, dlaczego kłamiesz? Ale ok. Szkoda ze nie uzyskałem odpowiedzi co do stanu bycia. Mimo wszystko pozdrawiam.

Regres czy ty masz dziewczyne i jestes w stałym związku?" chodzi ci o nick czy stopkę ?

Regres, a Ty to chyba nie z tej kapeli? chodzi ci o nick czy o stopkę ? tak miało być :D

Gość Gloria_Perpetua
Nick ;)

Gość pytanieeee
Dlaczego pytam. Otóż czytając wypowiedzi Regresa dochodzę do wniosku iz jest to bardzo doświadczony mężczyzna, po przejsciach, który poznał się juz na kobietach, ale zarazem gosc potrafiący doradzić dosc rzeczowo na dany temat. Z tego miejsca chciałbym zapytac Cie Regres ile ty masz lat?

ike ty to musisz wszystko wypaplać muszę :P !

Otóz woli sprostowania. Nie siedzisz tu od 4 dni tylko dłuzej, przynajmniej 2 tygodnie, dlaczego kłamiesz? Ale ok." a czy to ma znaczenie ile kto tu jest ? :P

Gloria_Perpetua" jedn z kolesi z tej kapeli to moj kumpel ( ogór) po za tym to jedna z fajniejszych kapel na scenie hc/punk w polsce :)

Jestem piękny :) :O :O :D :) :( :D :O :D :) :( :O :O :O :O :( :D :( :D :O :O

Gość Gloria_Perpetua
Regres, gdybym ich nie znała to bym nie pytała czy Ty od nich :P Byłam jakiś czas temu w Pieńsku na ich koncercie, a wogóle to wole schizme :P

pewnie że jestem mądry :) :O :O :D :) :( :D :O :D :) :( :O :O :O :O :( :D :( :D :O :O a ty jesteś wieprzem przed perłami i hooj ci tam gdzie sie nie spodziewasz :) :O :O :D :) :( :D :O :D :) :( :O :O :O :O :( :D :( :D :O :O :) :O :O :D :) :( :D :O :D :) :( :O :O :O :O :( :D :( :D :O :O :) :O :O :D :) :( :D :O :D :) :( :O :O :O :O :( :D :( :D :O :O 🌻

Gość pytanieeee
No dobra, juz się nie będę ukrywał. Znam Cie Regres i wiem kim jestes Twoj prawdziwe imie to Remigiusz. Pochodzisz z malej miejscowości o nazwie: Wygnańczyce w lubuskim. Twoj ojciec jest włacicielem 2 PGR i jedym z większych chodowców świń w okolicy. Matka odeszła jak miales chyba 7 lat? albo 6, juz nie pamiętam, nie bede pisał dlaczego odeszła bo to akurat nie jest smieszne, a zdrada boli kazdego, wiec odpuszcze. Pisze tutaj zebys wiedział ze ja wiem kim jestes i wiem co zrobiłes tej biednej dziewczynie ANI !, która teraz co noc płącze przez Ciebie ! Tyle, mam do powiedzienia - Regres - wykorzystywacz nastolatek.

Gość Gloria_Perpetua
btw, ale chłopaki są w porządku, sprzęt pożyczyli :D

Byłam jakiś czas temu w Pieńsku na ich koncercie, a wogóle to wole schizme " a ja Apatię :P zreszta Regres gra bardzo podobnie ;) Tyle, mam do powiedzienia - Regres - wykorzystywacz nastolatek." mam skonczony 2 miesieczny kurs PUA :P

Gloria_Perpetua btw, ale chłopaki są w porządku, sprzęt pożyczyli" zgadza sie oni tacy własnie są :) na marginesie w pazdzierniku obchodza 10 lecie istnienia bedzie koncert jubileuszowy :D

Pisze tutaj zebys wiedział ze ja wiem kim jestes i wiem co zrobiłes tej biednej dziewczynie ANI !, która teraz co noc płącze przez Ciebie !" ania mi pisała wczoraj na gg , ze własnie wychodzi za mąż i że dzieki temu ze ja porzuciłem miała wspaniała okazję poznać Józefa z Lęborka podczas pobytu w sanatorium w Szczawnie Zdroju ... Nawet czekoladki Wedlowskie z nadzieniem truflowym mi z uzdrowiska przesłała :P

Gość pytanieeee
Regres nie udawaj, Ania juz za nikogo za mąż nie wyjdzie, tak ją urządziłes. Dziewczyna ma kreske w głowie do końca zycia. Waliłes ją w oczodoły i ty myslisz ze ona teraz bedzie w stanie dostrzec innego faceta? Nie nie bedzie. Jest załamana. Poprosila mnie o Anal, ale ja pies ogrodnika nie bede. Skrzywdziles tą dziewczyne, bo Regres rozumiem w pępek, albo w nozdrze, ale w oczodoły to juz lekka przesada. Podobno jej brat Romek chce Cie przetestowac teraz. A ze sie znamy troche to podpowiem Ci: Nie pochylaj sie !, on tylko na to czeka !

że tak zapytam czy ania może jest dmuchaną lalą ??

Ale Romek do Turcji wyjechał :) Podobno kebaby robi :) u jakiegoś turka ... dobrze ponoć płaci ;)

Płaci możliwością ciągnięcia co wieczór swojego wielkiego tureckiego kebaba :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D Z sosem tatarskiem na finau :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D

Złoty widze że i ty w Turcji przy kebabach pracowałeś .... :P:P:P

Gość Pytanieeee
Romek wyjechał do Turcji :O omg, nie wiedziałem. To z tą @ to dopiero podszyw, ale to pokazuje jak inwigilowani jestesmy bracie. Ania to nasza siastra :(