Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spona

lekko zażenowana...

Polecane posty

Gość kibariyeeeeee
a czy z mojej powyższej wypowiedzi wynika aby było to dla mnie ''coś wielkiego'' ? nie sadzę. po prostu obaliło mnie Twoje wcześniejsze pytanie kierowane do autorki, nie zacytuje dokładnie, ale dałaś jej do zrozumienia braki w jej inteligencji. cóż za inteligentne posunięcie ! zmieszać drugiego z błotem :)

dokładnie, ale dałaś jej do zrozumienia braki w jej inteligencji. cóż za inteligentne posunięcie ! zmieszać drugiego z błotem kpisz sobie ??? na każde pytanie istnieje odpowiedź- mogła być inteligentna wtedy moje podejrzenia okazałyby się niesłuszne nic w tym obraźliwego

ha, zawsze szczery, a ja chciałam sobie przyjemnie z kimś mądrym wymienić własne poglądy, a tu zostałam oskarżona o brak inteligencji ^^

Gość kibariyeeeeee
serio? ja czułabym się urażona, ale jeśli tak... to wyrażę swoje właśne zdanie na Twój temat. Ike to osoba o bardzo przęciętnym stopniu inteligencji :)

nie wiem jak was, ale mnie troche znużyła ta "licytacja" nie ujmujmy sobie na inteligencji, bo prawda jest taka, że się nie znamy, i w różnych dyskusjach różnie możemy "wypadać" xD ide naprawić drukarkę ^^

serio? ja czułabym się urażona a to juz twój problem:) nie traktuj dziewczyny jak zgniłe jajo zs też coś zasugerowałam i jakoś po topiku nie szlocha a twoje zdanie o mnie mam w głębokim:)

Gość kibariyeeeeee
powiedzialam co wiedzialam. teraz znikam :*

powiedzialam co wiedzialam to się nie wysiliłaś :)

ha, zawsze szczery, a ja chciałam sobie przyjemnie z kimś mądrym wymienić własne poglądy, a tu zostałam oskarżona o brak inteligencji to trzeba bylo to wyraznie napisac w pierwszym poscie, bo w tamtym topiku straszylas "niedocenianiem przeciwnika" :-) skoro przeciwnik, to jakie przyjemne wymienianie pogladow?