Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieee

czy ktoś jest z młodszym facetem

Polecane posty

Gość zastanawiam sieee

dziewczyny... która z was jest w zwiazku z facetem młodszym? cy taki zwiazek moze przetrwac? ja mam 21 lat a on 20...

No jasne, moja przyjaciółka wyszła za mąż za faceta o 2 lata młodszego, byli razem 6 lat przed ślubem:) Nie widzę problemu...

ile mam kolegow którzy są młodsi o 4 czy 5 lat od swojej zony... dziewczyno juz na początku zwiazku przejmujesz sie takimi pierdołami????

Gość zastanawiam sieee
nie przejmuje sie tym ale zastanawiam się czy kiedys to moze sie stac problemem...

Kobity tak mają... Ostatnio byłam odwiedzić moja koleżankę w szpitalu i na sali z nią leżała taka babeczka fest:D Komunikatywna taka, otwarta, 56-letnia kobitka. No i zagadałam tam do niej trochę i zaczęła mi opowiadać, że ma męża młodszego o 8 lat i musi go krótko trzymac żeby nie zwiał do innej. Potem powiedziała, że ma córkę 32-letnią i to mnie z tropu zbiło troche... Ale jak widac się da:D

Ja mam faceta mlodszego o 1.5 roku. Jestesmy razem od 3 lat I nasz zwiazek absolutnie nie rozni sie od pozostalych... Bywa dobrze, bywa źle, bywa super... Przeciez najwazniejsze jest to ze chcecie byc razem i sie kochacie, a nie to ze dzieli Was jakas roznica. Rok to nie roznica-gdyby on mial np 10 lat a ty 21 to moglabys sie martwic:) A tak? To czy przetrwacie to juz nie jest kwestia roznicy wieku ale Was samych...no nie wymyslaj jakis glupocin :o

Gość talka22
Jasne, ja mam 22 a mój facet 20 i jest super :-) Szansa powodzenia niezależy od wieku tylko od charakterów, dojrzałości itp.

Gość ja mam 34
mąż ma 33 lata jestesmy osiem lat po slubie meszczyxni starzeja sie szybciej niz kobiety bedziesz dłuzej wszystko miala:)))

Gość psssssssssssssssssssssssss
ja mam 27 lat mój chłopak ma 24 jeste,y razem dwa lata . układa sie raz lepiej raz gorzej . czasami da sie odczuc te róznice wieku . generalnie wolałabym starszego

Gość wde
Ale kretynstwo.

Gość boszszsz
Przecież ROK to w zasadzie jest ŻADNA różnica! Moja przyjaciólka ma tendencje do młodszych, ale takich z 5-7 lat młodszych, a inna właśnie wyszła za mąż za faceta 7 lat młodszego! Też się da!

Gość zastanawiam sieee
czy ktoś jeszcze jest w zwiazku z młodszym facetem?

ale w czym masz problem? widze ze dla ciebie to straszna przeszkoda skoro o ROK RÓZNICY tak nas wypytujesz strasznie... nie przesadzaj

Gość zastanawiam sieee
to nie jest dla mnie straszna przeszkoda..ale jak wczesniej napisałam zastanawiam sie czy po jakims czasie bycia z nim stanie sie to problemem ze jest on młodszym..czy kiedys to dla niego bedzie to przeszkoda i zerwie ze mna

nie przejmuje sie tym ale zastanawiam się czy kiedys to moze sie stac problemem... " dla kobiety wszystko może sie stać sie problemem ... jeśli tego pragnie ty fundujesz sobie akurat standardowy problem jak na młoda dziewczynę przystało :P

to nie jest dla mnie straszna przeszkoda..ale jak wczesniej napisałam zastanawiam sie czy po jakims czasie bycia z nim stanie sie to problemem ze jest on młodszym..czy kiedys to dla niego bedzie to przeszkoda i zerwie ze mna tak naprawde dla drugiego człowieka wszystko moze nagle stac sie przeszkoda, nie tylko wiek...ale rowniez charakter, sposob bycia, wyglad itp. tak mala roznica wieku jaka jest miedzy wami, w zasadzie niewidoczna nie powinna byc zadnym problemem. Ale jak widac jest-jak człowiek kocha to sie nie zastanawia nad takimi duperelami... Moj tez jest ode mnie rok mlodszy-i przez te 3 lata bycia razem nawet raz sie nie zastaanowilam nad ta roznica wieku-bo dla mnie liczy sie uczucie a nie jakies cyferki w dacie urodzenia. pomysl czy naprawde go kochasz:)

Gość rok to zadna roznica
gdy jest wiecej niz 3 lata to mozesz pytac czy to ma sens, ale tylko rok? opamietaj sie kobieto i kochaj:)

Gość Oceniacz kafeteryjnych
ladyeees ma najładniejszą pupę na kafe! I w dodatku lubi młodszych :D

Mam 20 lat :classic_cool:

Dla faceta związek ze starszą dziewczyną to poniekąd powód do dumy, a że jest tylko rok różnicy - w wyglądzie Twoim i dziewczyn młodszych o ten rok czy dwa nie ma praktycznie żadnej różnicy. Tu wiek naprawdę nie gra roli.

A sama masz ile? :P 23? 24? Twój facet jest młodszy o 1,5 roku czyli nie aż tak wiele starszy ode mnie on Ci jest :P

wiek to nie wszystko-tu chodzi o dojrzałość... to ze masz 20 lat jeszcze o niczym nie swiadczy, jak dla mnie jestes za mlody emocjonalnie... moj chlopak ma 22 lata a wiec jest odrobine starszy od ciebie i przede wszystkim nie zamieszcza jakis glupich tematów na kafe jarajac sie przy tym czyimiś cyckami, tyłkiem itp. dla mnie to dzieciniada która mnie absolutnie nie kreci :o

to ze masz 20 lat jeszcze o niczym nie swiadczy, jak dla mnie jestes za mlody emocjonalnie... moj chlopak ma 22 lata a wiec jest odrobine starszy od ciebie" ladyeees to jest akurat nietrafny przykład :P W tym przypadku nie ma tez żadnej róznicy :D

A nie bierzesz pod uwagę że to nie jest jaranie się, tylko przeciwnie - kpienie? :P

moj chlopak ma 22 lata a wiec jest odrobine starszy od ciebie i przede wszystkim nie zamieszcza jakis glupich tematów na kafe jarajac sie przy tym czyimiś cyckami, tyłkiem itp. bardziej chodzilo mi o zakladanie tych durnych tematów na kafe a nie o to czy on starszy czy mlodszy czy chuj wie jaki. ma koles 20 lat niby dorosly, dowód ma a nadal zachowuje sie jak jakis 15 latek który nigdy cycka na oczy nie widzial i podnieca sie zdjeciami lasek z neta, no ale to tez podobno jakis meski sposob na zycie :)

Oceniacz kafeteryjnych A nie bierzesz pod uwagę że to nie jest jaranie się, tylko przeciwnie - kpienie? a kpij sobie ile chcesz, powodzenia:)