Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sieee

czy ktoś jest z młodszym facetem

Polecane posty

Gość rok roznicy
to zadna roznica. Ja obecnie jestem z mlodszym 2 lata, a spotykalam sie z mlodszymi 3-4 lata i zawsze bylo super. Nie szukaj dziury w calym, jaki to problem? 10 lat to bym jeszcze rozumiala, ze masz watpliwosci. Ciesz sie zyciem :-)

Gość Oceniacz kafeteryjnych
To tylko nie udwaj już obrażonej i zawstydzonej, bo te tematy Cię wcale nie wychwalają lol :D

ja jestem z rok młodszym:D i jestem bardzo zadowolona, jest młodziutki, niedoświadczony, ma jeszcze resztki przyzwoitości, pruderii wręcz, jego najlepszy kumpel też ma rok starszą dziewczynę...więc to chyba dobry układ...20 z hot 19-stką :P

Oceniacz kafeteryjnych To tylko nie udwaj już obrażonej i zawstydzonej, bo te tematy Cię wcale nie wychwalają lol wychwalaja czy nie wychwalaja w tym miejscu akurat nie ma to dla mnie ŻĄDNEGO znaczenia:)

ps. Oceniacz , musze ci powiedziec, że załamałam sie psychicznie po tym co napisales:( teraz przez TYDZIEN albo i DŁUŻEJ nie bede wychodzic z domu i bede sie uzalac nad soba:( bo jakis 20 latek sobie ze mnie pokpił:( jakie to straszne!!!!!co robic? ehhh żenada:)🖐️:classic_cool:

Gość She83
mam 26 lat a faceta mam o 2 lata mlodszego :) w sumie roznicy nie ma zadnej..... Moja mama jest starsza od taty o rok :) A mojego faceta mama jest starsza od jego ojca o 5 lat

mam 26 lat a faceta mam o 2 lata mlodszego w sumie roznicy nie ma zadnej..... Moja mama jest starsza od taty o rok A mojego faceta mama jest starsza od jego ojca o 5 lat kolejny dowód na to, że jak sie kogos naprawdę kocha wiek nie odgrywa takiej ważnej roli. sto razy gorsza jest różnica charakterów-ale równiez ja da sie pokonac:):):)