Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierre

Podrywanie kobiet

Polecane posty

Gość pierre

Witajcie moje najdroższe :) mam 22 lata (więc nie ma sie co oszukiwać żadnym ekspertem nie jestem - tym bardziej że post ten kieruję do kobiet dojzałych emocjonalnie, które mogą mi to potwierdzic i powiedziec ze prawdziwe życie zaczyna siępo 30/40 (tego juz do konca nie jestem pewien) Na forum tym bardzo często można przeczytać coś bardzo ciekawego o Was samych (bo zdarza wam sie uchylićrąbka tajemnicy:) ostatnio czytałem post że istnieje baaardzi wiele łaatwych sposobów na poderwanie kobiety :D moje kontakty z kobietami są dość proste. jak na razie przez wszystkie uważany jestem za troskliwego, opiekuńczego, który daży swoją kobietę szacunkiem. Ale gdy juz związek ma zmierzać na głębsze wody i zaczynają mi coraz bardziej ufać zaczynam się spalać. moja ostatnia znajomość zakończyla sie fiaskiem ponieważ miałem już dość traktowania mnie jako swojego przyjaciela. ja chce od was czegoś wiecej a nie zebym był traktowany jako przyjaciel któremu można się zwierzyc. a jestem dosc zasadniczy i nie potrafie wykorzystac kobiety wiedzac ze mi zaufala i po jakims czasie ja pozucic. (troche ten tekst nie trzyma sie kupy ale pisze po kolei co mi do glowy przychodzi) pytanie moje brzmi w jaki sposób mozna was podrywac, czego oczekujecie od meżczyzny, jakie są te łatwe posoby. chcialbym zeby byla to dosc zywa dyskusja poniewaz chcialbym poznać opinie wielu z was :) bardzo Was wszystkie kocham i nie wyobrażam sobie życia bez was :) jesteście cudowne :*:*:* uprzedajac wszystkie głupie meskie komentarze chwd !!! :D:D

Gość sisisisis
haah wiesz nie wiem jak mozna poderwac kobiete bo ja jestem raczej z tych 20letnich niestab8ilnych emocjonalnie ale wszystko zalezy od kobiety, kazda jest inna i nie kazdej przypasujesz i odwrotnie jak znasz angielski to obejrzyj sobie filmik na you tubie, o tym jak trzech kolesi przechodzi szybki kurs "podrywania kobiet" ,zadne tam Pua, tylko pare cennych rad http://www.youtube.com/watch?v=yKLskixX6q4

Gość Dariusz z Warszawy
Jak jesteś za miły to będą Ciebie traktować jak przyjaciółkę z penisem ;)

"jak na razie przez wszystkie uważany jestem za troskliwego, opiekuńczego, który daży swoją kobietę szacunkiem." Czyli robiłeś za psiapsiółkę :D Traktowały cię po prostu jak kastrata :D Chłopie więcej dystansu do bab - to one mają mieć takie rozkminy jak ty w 1 poście a nie ty ;) Zresztą po tym co napisałeś odniosłem wrażenie, że jesteś takim miękkim mysiem pysiem, taką miękką fajeczką - to nie działa na kobiety. I wogóle facet ogarnij się, kobit pytasz o to jak postępować z kobietami :D Jeszcze bym zrozumiał jakby to było forum dla lesbijek :D

Offfermo, Mis z opowieści wcale nie jest glupi, on jest po prostu zabojczo naiwny. Gorzej, on rozpaczliwie trzyma sie swojej iscie dzieciecej naiwności, brnie w wishful thinking Z kolei Tygrysowi tez nie wroze zbyt dlugiego powodzenia w ew.zwiazku, bo to zwykly alpha - kabotyn. Tani, tadetny. Najlepszy jest zloty srodek. Taki, no... porzadny, pewny siebie Kottt ;)

Gość Dariusz z Warszawy
Offermo nie możliwe abyś miał 34 lata i był prawiczkiem. Nawet najgorszy brzydki kiedyś tam poszedł z kimś do łóżka. No chyba, że masz takie wymagania, że to ma być Super HB to się nie dziw

Gość lidia sjsj
moje kontakty z kobietami są dość proste. jak na razie przez wszystkie uważany jestem za troskliwego, opiekuńczego, który daży swoją kobietę szacunkiem. " mozna wiedziec jk przejawia sie twoja troskliwosc i opiekunczosc

Gość Nieśmiały w stosunku kobiet
Tak czytając tą historie misia to trochę jak bym był czytał o sobie. Prawie zawsze jestem miły, słodki no i tak się kończy :/

Gość Zdobadz-ja.pl
hej, żeby zainteresować kobietę musisz się wyróżnić, dać kobiecie mnóstwo emocji, wrażeń. Piękne kobiety mają mnóstwo adoratorów i po prostu jeżeli nie potrafisz się wyróżnić to nici z zainteresowania kobiety. Zapraszam na: http://zdobadz-ja.pl/

Gość podrywanie kobiet jest dziś
nieopłacalne taniej i szybciej panienkę sobie zamówisz.