Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozba_Wahadelkiem

wrozba z wahadleka tylko 10 osobom

Polecane posty

przecież napisałam już. Nie mogę dalej wróżyć, bo urwałam wahadełko z dziadziowego zegara, który u niego stoi w salonie. No i dziadzio wraca ze spaceru o 19, musze szybciutko wrócić i jakoś naprawić to wahadełko. Inaczej dziadzio mnie zayebie :( 🖐️

Wrozba_WahadeIkiem przecież napisałam już. Nie mogę dalej wróżyć, bo urwałam wahadełko z dziadziowego zegara, który u niego stoi w salonie. No i dziadzio wraca ze spaceru o 19, musze szybciutko wrócić i jakoś naprawić to wahadełko. Inaczej dziadzio mnie zayebie tak moze jednak ciebie dziadzio zaj***:O:O jak im sie udalo podszyc pod moj nick:O:O chyba nie masz nic do roboty :O tylko siedziec na kafe i sie podszywac :O

Gość Agnieszka Nowa
Czy uda mnie sie spelnic moje marzenie o dziecku?

Wrozba_WahadeIkiem Dokładnie Poluję i rozperdalam "wruszkowe" tematy Jesteś czwarta na liście no ale dobrze to jest moj temat nie twoj :O to moja sprawa co robie ! i nie musisz sie podemnie podszywac ! czy moglbys laskawie i zwyczajnie odejsc? :O

Gość Agnieszka Nowa
Moje imie: Agnieszka Data urodzenia 08.06.1977 Imie partnera: Noel data urodzenia: 12.12.1962 Pytanie: Czy uda nam sie spelnic marzenie o posiadaniu dziecka? Czy zajde w ciaze?

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.