Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

POMOCY!

Polecane posty

Czy pocenie się w nocy strasznie duze uplawy biale smierdzace na majtkach i brak jedzenia to powody do bania sie ze to ciaza?mimo to bylam w norwegii nigdy ciezko nie pracowalam jak przez ten miesiac zbieralam truskawki inny klimat ponad 40stopni bylam u ginekologa robil mi usg ale stweirdzil ze nie ma ciazy ze to grzyb a maialam bole jajnika prawego nie chce mi sie jesc wogole powiedzcie mi cos na ten temat a miesiaczka mi sie spozia biore LUTENYL????????

No wlasnie byłam wczoraj u ginekologa stwierdzil ze nie jest ciaza nie nadzerka tez nie chociaz mialam wypalanke po pierwszym dziecku nie wrocila tylko grzybice ale mam jakies dziwne objawy nie chce mi sie jesc mocz mam ciemniejszy a biore lutenyl nie wiem czy wywola miesiaczke i kiedy moge sie spodziewac :(

Gość joojojojojo
a niemożesz sobie zrobić norweski test ciążowy?? albo bete z krwi?? albo niech ci ktoś z polski za pare złotych pośle priorytetem test

Przy infekcjach grzybicznych bóle jajników nie są nienormalne, wręcz są często spotykane, jesli infekcja zaawansowana.O ciąży nie świadczą śmierdzące upławy (!!!), to objaw ewidentnie chorobowy.Miesiączka się spóźnia, bo zmieniłaś klimat, to tez nie jest nic nadzwyczajnego.