Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusjamurowana

o co chodzi w tej nowej modzie???

Polecane posty

Gość wszystko jest lepsze niż gruba
baba :-O http://img269.imagevenue.com/img.php?image=18561_Heidi_Vuorela_123_430lo.jpg ^A ta pani jest tego potwierdzeniem, bo pomimo sporego umięśnienia wygląda całkiem atrakcyjnie, czego nie można powiedzieć o grubasach. Chude, muskularne, płaskie, niskie, wysokie... Wszystkie są lepsze, bardziej atrakcyjne i seksowniejsze od grubasek. Sorry.

Gość każdą babę która waży więcej
niż 63 kg powinno się izolować w gettcie, coś jak ta dzielnica dla obcych w District 9.

Gość grubasy zostaly zgaszone
pewnie poszly cos zjesc zeby odreagowac :classic_cool:

Gość sdsddssd
ale ładne ciało ma ta prostytutka z linka, który dał Dziewczyna nigdy nie powinna. Super cycki, choć małe i sutki. Zmieniam zdanie o deskach.

Gość jestescie_okropni
...co niektórzy- ale kurde!!! wam odbija chyba zeby dziewczyna 170cm ważyła 50kg:/ to chore! ja osobiście też bym nie mówiła ze tylko"grubasy" mają duże cycki! a po za tym to się trochę zgadzam bo nawet mój chłopak mówi mi bym nie chudła bo jemu sie moje duże piersi podobają i woli bym przy wzroście 174 ważyła 70kg niż bym chudsza była a bez cycków:/ osobiście?- też sądzę,że dziewczyny z ładnymi kobiecymi kształtami są baaaardzo sexi;P

Gość prawnik_hobbysta
ja wole kobiety ktore maja i piersi i biodra a nie wychudzone szkielety, ktore sa wiecznie zgorzkniale i zakomplesione bo przytyly od liscia salaty 100 gramow :P

Gość prawnik_hobbysta
wychudzona dziewucha bleh, gdzie sa prawdziwe kobiety????

Gość mi się bardzo podoba
ta ostatnia z fotki na tle tej betonowej zapory :)

taka ciekawostka - większość projektantów to homo więc dlatego modelki mają mały biust...resztę dopiszcie sobie sami...a dyskusja niezła - wiadomo wnętrze a nie opakowanie. A co do różnych określeń kobiet z nadwagą - estetyczne to nie jest, ale przede wszystkim odbija się na zdrowiu u wszystkich i na psychice co u niektórych...trzeba to zwalczać, ale wredne komentarze można sobie darować nieprawdaż? Jedna zasada - nie to jest ładne co jest ładne, a co się komu podoba.

Gość do KoszykMalin
Problem w tym, że ze stawek pań do towarzystwa z małymi cyckami wynika, że nie tylko projektanci uważają takie kobiety za atrakcyjne. Wydaje mi się, że może to mieć związek z czymś innym: taka osoba wygląda po prostu o wiele młodziej. Dawniej brano za żony 13- i 14-latki, obecnie to zabronione, ale natura ludzka raczej się tak szybko nie zmieniła, stąd 18-stki wyglądające na 5 lat mniej cieszą się powodzeniem. Za to grubasy nigdy nie cieszyły się powodzeniem, oprócz tych okresów w historii kiedy często występowały klęski głodu i taka locha wydawała się być symbolem zdrowia i bezpieczeństwa, bo miała co żreć. Dziś jednak wiadomo, że grube baby nie troszczą się o swoje zdrowie, urodę, przyszłość... O nic. Nie szanują siebie ani tego, co najcenniejsze - własnego zdrowia. Dlaczego więc my mamy je szanować, skoro po tym jak już zostaną kalekami po jakimś wylewie to z naszych podatków będzie się je utrzymywać? A że przejdą na rentę prędzej czy później to pewne, bo mało która gruba osoba jest na tyle zdrowa, by móc normalnie pracować po 50-tce. I stanie się to wyłącznie przez ich własną głupotę.

uuuuuuu....miałam spaść z łóżka czytając to? Po pierwsze - może coś tak wyjść w Twoim życiu, że to ty będziesz na utrzymaniu podatników choć nie życzę Tobie tego, po drugie - wiesz z czego wynikają uprzedzenia i stereotypy związane z wyglądem, kolorem skóry czy z religią? z braku zrozumienia - cecha charakteru i braku wiedzy - przekazuje me najszczersze współczucia....God bless u...z tego, że czegoś nie pojmujesz ( tylko nie upokarzaj się jakimś tekstem w stylu "ależ ja rozumiem czemu tłuściochy tak wyglądają...bo żrą" ) więc upraszczasz myślenie i dostosowujesz się do innych....po trzecie - sam nie jesteś idealny....szczerze mówiąc próba dowartościowania się w Twoim wykonaniu była mało imponująca :) sunshine. Ps. dziękuje za post z dedykacją, prawdziwy z Ciebie romantyk

Gość grube świnie są same sobie
winne. to nie jest kalectwo, że ktoś wpadł pod samochód bo pijak najechał, ani nie jest to choroba genetyczna czy inna wrodzona bądź zakaźna. ot, wpierrdalają bez opamiętania to i mają. jak można ważyć np. 80 i więcej kg!? to co, nie widzi się, jak waga po kolei przekracza 65, 70 i 75 kg? każde wyzwisko pod adresem tłuściochów jest w pełni zasłużone.

Gość sa gusta i gusciki
ważne aby być zadbanym a chude modelki wiadoma kto lansuje i wiadomo kogo maja przypominać!

Gość nie pocieszajcie się
jak ważycie powyżej 60 kg (no dobra, niech już będą nawet te 63 kg które ktoś tu podał) to przegrałyście życie i możecie je oddać walkowerem 🖐️

Gość sa gusta i gusciki
nie pocieszajcie się- gościu to nie jest mile z twojej strony pomyśl o tym

do są gusta i guściki - dokładnie, wiadomo kogo mają przypominać :) najdalej 63 kg? Chryste.....aaa łapię...szczupła dziewczyna koło Ciebie i przynajmniej w parze jakoś się prezentujesz...cwane..:P

Gość buszku
Ej ale na co zszedł ten temat? O co tu chodzi bo nie rozumiem? Że jak kobieta ma duży biust to musi być spasiona? Po sobie szczerze powiem - bulshit. Mam spory biust, nie wielki, ale odpowiednio duży aby przyciągnąć wzrok i pobudzić wyobraźnię, a jestem szczupłą osobą. Druga rzecz, z tą wagą to was chyba zgrzało trochę... Moja koleżanka, która tańczy zawodowo, ma 160 i waży 65 kg. Jest szczuplejsza ode mnie! A ja ważę na 165, 55 kg. Dziewczyna jest bardzo estetycznie i cudownie umięśniona, do tego ma jak to się mówi "grube kości'. A grube kości to większa waga. Więc totalny imbecyl ocenia kobietę po wadze. Ważne jest to jak kobieta rzeczywiście wygląda. A teraz odpowiem na pytanie z tematu. Uważam, że atrakcyjniejsza będzie szczupła kobieta z biustem, niż szczupła kobieta bez biustu. Choć zapewne na tym wielkim świecie, znajdą się amatorzy WSZYSTKIEGO. dziekuje dowidzenia.

Gość to Ty buszku ujdziesz
bo się mieścisz w parametrach, a koleżanka musi się pilnie odchudzać.

Gość _Misiek_
Modlitwa kobiety przed jedzeniem: - I spraw aby wszystkie te kalorie poszły w cycki ...

Gość wererar
przecież napisała, że laska wygląda lepiej od niej...z resztą potrafię sobie wyobrazić bo sama mam wysportowaną koleżankę, która waży więcej niż ja a jest szczuplejsza... dam głowę człowieczku, że jakby postawić przed tobą wysportowaną panne i taką co ze sportem nie miała wiele wspólnego, a wysportowana ważyła by więcej, będąc szczuplejszą...to nie wahał byś się chwili...przynajmniej jeśli masz kutasa, a nie pisiaczka, albo co gorsza, cipkę...

Gość buhe buha
ciekawe czemu 63 :D pewnie pisze to laska ktora sama ma 63 :D jak przytyje do 64 to bedzie pisac ze wiecej niz 64 to porazka...i wyzej analogicznie :D

Gość w zasadzie to powinno być
do 60 kg przy 180 cm wzrostu, 63 bo któraś może mieć 185 cm, choć to rzadkość. ogólnie to 160 cm - do 50 kg, 170 cm - do 55 kg, 180 cm - do 60 kg. a tak w ogóle to najładniejsze są takie co ważą

Gość w zasadzie to powinno być
co ważą poniżej 50 kg miało być.

Gość MietekzPrzeterminowanych...
Wypowiedzi wyżej udzielił gej, definitywnie :D Jak lubisz takie szczudła to nigdy nie zakosztujesz takiej niuni jak moja:) Co kto lubi. Ale nadal uważam ze autorem powyzszej wypowiedzi jest gej :D

Gość osoba powyżej żyje w ...
...zaprzeczeniu: zaprzecza sam przed sobą, że jego dziewczyna jest otyła, ale to w sumie fajnie, że ją tak kocha, że nie widzi jej wad. inna sprawa, że otyłość szkodzi na zdrowie, więc warto jej dać do zrozumienia, że sobie szkodzi jedząc za dużo. swoją drogą, przy wzroście 170 cm i wadze w granicach 60 - 63 kg kobieta jeszcze jako tako może mieć płaski brzuszek, powyżej tego wygląda jakby była w mniej lub bardziej zaawansowanej ciąży. ale i tak najlepiej jest jak przy tym wzroście nie przekracza 55 kg, bo wtedy jej tak seksownie wystają żeberka jak się pręży podczas seksu ;)