Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gochAAA17

wargi sromowe

Polecane posty

witam . mam problem. otoz nad napletekiem łechtaczki czyli na samej górze mojej części intymnej mam drobniutkie, białe kropeczki. Nie są to krosty ani pryszcze. Są one ledwo widoczne. Zastanawiam się czy to jest normalne czy coś mi dolega. Dodam , że nie współżyłam jeszcze nigdy, przy oddawaniu moczu nic mnie nie boli , ani nie piecze. Te kropeczki są już dosyć długo. Nie zwiekszają się, nic się z nimi nie dzieje. Po prostu są. A przy wargach sromowych mniejszych pojawia się jasna maź. Czy to jest normalne, czy tak powinno być. Prosze o odpowiedz!

Gość nic takiego nie powinno być.
Myśle ,że masz jakiś stan zapalny.Powiedz o tym mamie ,a ona już coś Ci poradzi,powodzenia.

Gość laskaaaaa
Umyj sie to ser :)

Gość to jest normalneeeeeee
to zupełnie normalne ! biała "maź" jest produkowana przez te "kropeczki" , to są normalne gruczoły, u jednych kobiet są bardziej widoczne a u innych mniej. Wydzielina chroni przed odparzeniami i infekcją, mają ją nawet kilkuletnie dziewczynki. Co nie zwalnia z codziennego podmywania się płynem do higieny intymnej.

też to mam. :P higienizuj sie 2 razy dziennie a nie zauwazysz juz tego:) noo, pozdro kobietki