Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuuuulla

przestroga

Polecane posty

Gość czarnuuuulla

Witam wszystkich, dziewczyny uważajcie na faceta z Częstochowy i okolic(w różnych miejscach)...poznaje dziewczyny na imprezie...jest przystojny i ładnie mówi bywa tak tylko do czasu(przy tym obdarowuje prezentami)...za bardzo wielu dziewczynom podobnie jak w tulipanie dał się we znaki..możliwe,ze zmienił już miejsce imprez...mówi jak chce i co chce..nie tylko można go spotkać na imprezach także na portalach internetowych typu sympatia, fotka,love i chaty...niki od imienia Piotr..tak się przedstawia...również opowiada o trudnej sytuacji życiowej,która przeżył...pozdrawiam

Gość heheh dobre sobie
do tego własnie służą fotka.pl nasza klasa i randki a cos ty myslała :p

Gość xyyyyyyyz
No ale czytaj dobrze bo chyba nie doczytalas tego artykulu? na imprezach tez go mozesz spotkac nie tylko w sieci!

Gość lores
dzięki mamy się na baczności...

Gość myyszka miki
ups...chyba kogoś takiego poznałam:/ kamufluje nieźle swoje złe cechy charakteru,wysoki szatyn?

Gość agniechaJ
Mianowicie o niedojrzałych Piotrusiach Panach kończących związek na "czapkę niewidkę" lub podobnie...a to wiem o kim mowa..nazwisko Z. z jedna jest a 5 innych na boku, ale w takiej sytuacji jakiej on jest to mu pasuje.

mój facet nazywa się Piotr, ale nazwisko mu się inaczej zaczyna, mam go jakoś zlustrować? :(

Gość odpowiedz do fajnej
fajna ale jak nazwisko na z to moze nie konieczne jest to lustrowanie, ale wiesz pewnosci nigdy nie za wiele, mieszka w Czestochowie ?bo podobno glownie grasuje w czestochowie jak wynika z glownego listu.Trzymaj sie

Gość pytanko takie se
a to jakiś internetowy podrywacz czy facet całkiem realny ;) ??

Gość odp do takie se pytanko
calkiem normalny, wydaje na takiego tylko!

Gość motylkowaddama
nadokladke,ze cos w zyciu przezyje to potem igra na uczuciach innych, po prostu DRAN!

Gość kolezanka89898
w WIELKOPOLSCE tez grasuje ten TYP . Na imie ma Kornel:) Jego ostatnia ofiara jest z okolic Slaska........ Talent aktorski tego kolesia,powinien byc nagrodzony nagroda NOBLA conajmniej..... Pilnujcie sie dziewczyny....

Gość a na podkarpaciu takie som
dzieki mnie tam nie grozi ja z podkarpacia

Gość kolezanka89898
ten GOSC z wielkopolski-dokladniej z powiatu ostrzeszowskiego,tez jest wysokim szatynem... te same cechy co u wyzej opisywanego kolesia...tez jest z trzema naraz...a jesli juz cos wyjdzie na jaw,tlumaczy ze te wszystkie dziewczyny to tylko KOLEZANKI:) i wychodzi na to ze jesT NIEWINNY....no bo przeciez dziewczyny nie ma..... A my kobitki jestesmy niestety takie zacofane,ze nie wiemy,ze przeciez z kolezanka idzie sie do lozka...mowi sie kolezance,ze zalezy mu na niej...i ze ja kocha....:) Tak wiec,jesli spotkacie na swojej drodze czarujacego Kornela,o anielskim spojrzenu,z ktorym bedzie sie przepysznie rozmawialo ,ogladalo gwiazdy itd.....TO ZAZYCZCIE SOBIE NA PISMIE,DEKLARACJI,ZE JESTESCIE JEGO DZIEWCZYNAMI:):):)

Gość LubieGrzeski
Kornel tak ? Poznałam... mógłby grać w TVP na 'o rety kabarety'. Jedna za drugą i toczy się gra... jego największy osiąg to trzy na raz... więcej chyba nie wyrobiłby w czasie, choć przepraszam - nie chcę mówić, że jest cienki by nie było mu przykro gdyby to przeczytał :D. Dobry bajer, troche ściemy i ta przeurocza wrażliwość - bo się poryczę! ! ! - boski PALANT!

Gość kolezanka89898
tak,tak....masz racje...:)hehe

Gość kolezanka89898
o widze,ze kolezanka jest w temacie :D Kto wie czy nie mowimy o tym samym przypadku....? a skad jestes?

Gość Lubie Grzeski
Właśnie z okolic powiatu ostrzeszowskiego. Czy on ma takie piękne czarne oczy ? Jak w piosence :D! ! ! ;D

Gość kolezanka89898
tak...i wrazliwosc-nieprzecietna....:) i zawsze puste konto w telefonie:D

Gość kolezanka89898
auto koloru ZIELONEGO?

Gość LubieGrzeski
Czy chodzi Ci o BMW ? O Boże to chyba On! :D!

Gość Lubie Grzeski
Cóż mam zrobić , kiedy on tak pięknie mówi, że mu zależy, że chce ze mną być, że jak chce to potrafi i inne ? Wiesz jak się ogląda z nim gwiazdy ? A może Ty też... z Nim? :D To w sumie nic dziwnego... ;)

Gość LubieGrzeski
Ej do niego to by było dobre :D Przestań kłamać mały :D Zadzwonisz do mnie znowu bedziesz mowić mi nie mialem czasu by poswiecic chwile Ci, ja jednak dobrze wiem, ze jednak mowisz tak to odwagi jest Ci brak. I znow prywatka dyskoteka, party, lajf ! Ty szukasz wrazen ! Nic nie jesteś wart!

Gość kolezanka89898
taaak! chodzi o BMW...... I wiem jak sie oglada z nim gwiazdy....;/

Gość nocozz
Matko ile palantow na tym swiecie...