Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDYŚ KULKA

DZIŚ KUPIŁAM SPODNIE ROZMIAR 25 !!!!!!

Polecane posty

Gość kiedyś kulka
w biuście mam 83-84 cm wiec o jakim braku proporcji mówisz???

Gość kiedyś kulka
qwas nie musisz mnie pouczać w kwestiach doboru bielizny i jakbyś pomyślała zamiast czytać bez zrozumienia to sama wpadłabyś na to że miska F oznacza spory biust W PROPORCJI DO OBWODU!!!! nie jestem deską tak łopatologicznie ( specjalnie dla ciebie )

Gość falicity ...
Modelki mają 90 cm w biodrach i to jest uznawane jako idealne ... więc 80 cm to brak bioder - czyli dziecięca figura ... lub męska ... Ja mam piękne kobiece bioderka ... i najdłuższe nogi w mojej okolicy ... :)

Gość kiedyś kulka
modelki mają 90 w biodrach??? :-) nie wydaje mi się..poza tym nie chcę być modelką i ich gabaryty mnie nie interesują

Gość falicity ...
To ile masz pod biustem skoro masz aż f? 35? :O

Gość kiedyś kulka
z resztą o figurze można rozmawiać znając wiecej danych niż tylko biodra, bo nie wiesz o mojej figurze zbyt wiele nie znając obwodu talii chociażby. figura to przede wszystkim proporcje, a te mam zachowane. miałabym chłopięcą / dziecięcą figurę gdybym przy moich biodrach miała dość szeroką talię a tak nie jest

Gość kiedyś kulka
a nie potrafisz policzyć panno mądralińska?? 64

Gość falicity ...
Tobie nie musi się wydawać .. :O ciągle się mówi o 90-60-90 ... jako idealne ... Ale TY pewnie jesteś karzełkiem ... więc faktycznie Ciebie to nie dotyczy ...

Gość falicity ...
34 to pewnie na długość ... przy tej wadze pewnie góra 27 .... Ja noszę najdłuższe bo 36 (koniec rozmiarówki) jeśli chodzi o długość ... :)

Gość falicity ...
I fakt chyba jesteś bardzo chuda... bo ja jak ważę poniżej 58 to już kości wystają ... :O Więc muszę się pilnować ... choć fakt, że jestem umięśniona ... sporo ćwiczę ... :)

Gość ideał to 27
przy wzroście 170cm możesz mieć 25 jak masz 155-160 cm wzrostu ale z czego się cieszysz - taki pokurcz to i tak nie kobieta - więc nieważne ile ważysz

Nie podniecajcie się tak ludzie ja pracuje w quelle (jak chcecie zobaczcie sobie najnowsze promocje quelle.pl) i u nas rozmiar 25 to rozmiar dla niskich i odpowiada rozmiarowi 50 :):) hahaha

Gość kiedyś kulka
felicity ciągle mnie obrażasz...jakieś kompleksy? przeszkadza Ci że jestem zadowolona ze swojej figury?? a 90-60-90 to kanon lat 90 a nie wymiary modelek. to umowne idealne proporcje i rzadko sie spotyka modelki o takich wymiarach. masz rację- mi sie nie musi wydawać . wystarczy, że sprawdzę w necie jakie wymiary mają modelki :-)

Gość Lolitkaa
Jak można mieć idealne nogi nosząc rozmiar wiekszy niż 30?? Ja noszę 26, 27 nie będę wychwalać moich nóg, bo nie wypada, ale uważam, że powyżej rozmiaru 30 panie mają grube uda.

Gość falicity ...
qwas ... faktycznie ,.... Ja mam podobnie, a myślałam że biustu nie mam ... a tu proszę ... heheh ...

Gość kiedyś kulka
ja nie twierdzę że mam WIELKI biust i nawet nie chciałąbym. pisze tylko o moim biuscie żeby dowieść że nie jestem niekobiecym szkieletemk

Gość falicity ...
Bo taka prawda ... Anoreksja też już nie modna ... panno XXI wieku ... więc także już nie mieścisz się w kanonie .... Choć z pewnością nie jesteś wysoka ... o czym już zapominasz ... :O

Gość falicity ...
Lolitkaa- zauważ, że są dwa wymiary ... :O Drugi im wyższy tym lepszy ... i mówi o długości nóg, a nie o ich grubości ... :O

Gość kolp
kiedys kulka- gratuluje sukcesu. Nie przejmuj się komentarzami zakompleksionych i zazdrosnych polek (które mnie za chwile pewnie też zjadą, zapewniając że wcale nie są zakompleksione i zazdrosne, no cóż taki naród...)

Gość falicity ...
No wybacz, aby się chwalić, to trzeba mieć czym! :O

Gość kolp
dla porównania rozmiar spodni 25 nosi Eva Longoria- i patrząc na

Gość kiedyś kulka
im wyższy tym lepszy??? :-D chyba skończyłaś jakis dobry kurs autosugestii i samoakceptacji :-P mnie kanony nie interesują , sama o nich wspomniałaś. i nie jestem niska a średnia i to jest akurat najlepsza opcja bo zbyt wysokie dziewczyny wyglądają hmm...męsko i nieseksownie ale ok, szkoda dnia na takie pisanie. jeśli poprawi to co niektórym humor to przyjmijmy, że jestem karłem bez tyłka i biustu, w ogóle powinnam siedzieć w domu i się ludziom na oczy nie pokazywać, taka jestem szkaradna. mam nadzieję że ta informacja wprawia was w świetny nastrój. tak? ciesze sie więc, że dzięki mnie ktos ma dobry dzień :-) ja mimo wszystko lubię moje odbicie w lustrze i wcale mi nie przeszkadza, że wy lubicie swoje

Gość falicity ...
kiedyś kulka - powiedz to kreatorom mody ... :O Taaaa oczywiście krótkie nóżki są marzeniem każdej ... Longoria ma 158 cm .. krótko mówiąc jest karzełkiem ... choć ładnym .... Skoro autorka jest średnia, czyli ma jakieś 10 cm wyższa to jest sporo chudsza od Longorii ... :O taaa ideał ... :O

Gość kiedyś kulka
owszem, żeby się chwalić to trzeba mieć czym :-) a "mieć czym" to pojęcie względne i subiektywne. ma się czym chwalic ktoś kto ciężką pracą osiągnoł to co zamierzał .ile bym nei ważyła i jakiego rozmiaru spodni bym nie nosiłą nie będę się wszystkim podobać i mi to nie przeszkadza. pochwaliłam się ,ze osiągnęłam swój cel. jesli topik założyła by dziewczyna która ze 100 kg schudła do 90 i się z tego cieszy to zwyczajnie bym jej pogratulowała co nie znaczy, że jej waga byłaby moim marzeniem. widocznie masz inne podejście, ja tam sie lubie cieszyć cudzym szcześciem :-) pozdrawiam

Gość falicity ...
Choćby dwie dziewczyny były równie zgrabne i ładne ... Gdy ubierzesz obydwie tak samo ... to zawsze długonoga będzie lepiej wyglądała, niż ta krótkonoga ... W mini szczególnie ... To bezdyskusyjne ... I pierwsze słyszę, że długie nogi są męskie ... :O

Gość haha falicity
Nie wiem która modelka ma 90/60/90. Wątpię, żeby ktokolwiek wpuścił taką na wybieg, bo byłaby przyciężkawa. Najbardziej wzięte modelki mają po maksymalnie (!) 88 w biuście i biodrach, bo takiego rozmiaru są ubrania na wybieg. Preferowany wzrost to ok. 180 cm. Poza tym, ciągle dopierniczasz się do autorki z jakiegoś powodu i na siłę próbujesz jej udowodnić, że wygląda okropnie, chociaż nic o niej nie wiesz, poza rozmiarem spodni i biustonosza. Kiepsko.

Gość kiedyś kulka
a gdzie ja coś napisałam o jakimś ideale???????? z której mojej wypowiedzi można wnioskować że uważam się za ideał?? wchodzisz tu i się pienisz a tak na prawdę nie wiesz o czym ktoś pisze.... ok, nie jestem idealna i nigdy tak nie twierdziłam. osiągnęłam tylko obrany cel i sie z tego cieszę. tak Cię to boli, że plujesz jadem od ładnych kilku minut??? musisz być nieszcześliwa a twoje podejscie "to co mam jest najfajniejsze" i wyzywanie dziewczyn niskich jest śmieszne/żałosne i trąci kompleksami mi się dziewczyny wysokie nie podobają i nie chciałąbym być wyższa ale nie będę Ci pisać że wyglądasz brzydko bo każdemu się co innego podoba. szkoda że nie możesz zrozumieć

Gość jeśli chodzi o longorię
mnei ta kobieta drażni - po jej spoosobie poruszania widać że to karzełek na szpilkach taki specyficzny szybki chód - ja to nazywam "popierdzielaniem" - przebiera tymi nóżkami żeby tylko nadążyć za otoczeniem

Gość falicity ...
Nie zamierzam nikogo wspierać w anorektycznych celach ... bo to byłoby podłe z mojej strony ... :O