Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDYŚ KULKA

DZIŚ KUPIŁAM SPODNIE ROZMIAR 25 !!!!!!

Polecane posty

Gość to kosciotrupy
chodzą w spodniach???

Gość kiedyś kulka
chcesz powiedzieć, ze ogólnie nie jesteś wysoka tylko nogi masz długie?? no to musi ciekawie wygladać :-D ja napisałam , że bardzo wysokie dziewczyny wyglądają moim zdaniem nieciekawie, z resztą spora część facetów woli niższe, drobne zgrabne kobietki. wysoka babeczka to zjawisko bardziej ciekawe niż kobiece, wygląda cieżko żeby nie powiedzieć monstrualnie.

Gość czyli falicity
...ratujesz świat poprzez plucie jadem? to chyba wyższy poziom perwersji :P

Gość falicity ...
A znasz karły z długimi nogami? :D

Gość wow superrr
Super ! gratuluje byla Kulczeko ! Powiedz prosze ile wazylas i ile teraz wazysz i jaki masz wzrost ?

Gość kiedyś kulka
jak sie ma twoje pytanie do mojej wypowiedzi??? :-) anoreksja dziecinko to choroba psychiczna objawiajaca się m.in. jadłowstrętem i zaburzeniami postrzegania własnej figury. ja jeść bardzo lubię :-) mam zdrowy stosunek do jedzenia, widzę siebie taką jaką jestem i nie zamierzam juz sie odchudzać. a chudłam przez prawie rok

Gość falicity ...
kiedyś kulka - i nie wypowiadaj się za facetów ... bo to oni przyklejają sobie plakaty z nagimi modelkami ... Poza tym, jaki mają wybór? Jak jest kurduplem, to nic tylko mu "woleć" krótkonogie ... :D

Gość wow superrr
Odpowiedz mi kuleczko, please !

Gość ffffffffggggggggg
kiedys kulka, a podasz swoj wzrost i wage? ew jeszcze obwod bioder, talii?

Gość falicity ...
No właśnie dlaczego unikasz odpowiedzi dotyczącej wzrostu? :classic_cool:

Gość .T
och, a ja noszę rozmiar 42. Ktoś chce mnie spalić na stosie za to?

Gość KIEDYŚ KULKA
rozumiem, że Ty możesz wypowiadać się za facetów a ja nie??? :-) obnażasz tylko swój chory stosunek do rozmówcy. gwoli wyjaśnienia - mam 3 braci. jak większość osób w rodzinie są wysocy. nie raz słyszałam ich pogaduchy z kumplami na temat lasek więc mam rozeznanie :-) nie będę więcej pisać o sobie, bo felicity wie lepiej . niech wam odpowie

Gość pani23
to zalezy od wzrostu ja niektore spodnie mam 27 a inne 30 a jestem szczupla i wysoka 175 cm :) nie sztuka jest miec 25 przy wzroscie 150:)

Gość za-zulka
Ależ Wy kobiety jesteście paskudne :O Tak sobie czytam i uwierzyć nie mogę w tę złośliwość i zajadłość, a ta długonoga pani, to zdaje się jakaś mocno sfrustrowana i zakompleksiona czternastolatka, skoro dowartościowuje się dowalając innym. :O To jest ładne, co się komu podoba, a wysoki wzrost i długie nogi nie zawsze są w stanie zatuszować wredny charakter. Dziewczyna napisała, że udało jej się osiągnąć cel, jaki sobie założyła, a zaraz posypały się wstrętne komentarze, że bez biustu, bez bioder, karzełek itp. :O Doprawdy żenujący jest poziom niektórych bywalczyń fafeterii. :O A Tobie Kulko gratuluję i życzę utrzymania wagi. Pozdrawiam 🌻

Gość Agatka20
Witaj przeczytałam Waszą romowę. Kilka razy dopytywali się o twoją wagę i wzrozst to podaj. Moja znajoma ma takie wymiary i w miarę informacji ma 165 wzrostu i warzy 47 kilo. Wprawdzie niemusi się męczyć katorżniczymi dietami i je co chce. Ale to też przecież zależy od sylwetki. Jednym dziewczynom tłuszczyk idzie na uda i tyłek ( jak ja na przykład a brzuch mam płaski) a dziewczynom noszącym rozmiar 25 raczej w brzuch. Taki rozmiar nie jest czymś niespotykanym, jak dziewczynka jest drobna to i rozmiar ma mały. Moja siostra tez ma taki rozmiar i waży około 50 kilogramów i ma 164 cm wzrostów a tłuszczyk rozkłada jej się równomiernie. POzdrawiam