Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżera ferejro

co mam ubrać na wesele jak mam figure jak Liszowska ?

Polecane posty

Gość worek po kartoflach
albo PLANDEKĘ :classic_cool:

Gość andżera ferejro
nudna juz jesteś -wszedzie piszesz o tym worku po lartoflach, nawet w nocy nie śpisz łajzo

Gość lejdi marmolada
chyba wszystko byleby nie było za bardzo obciskajace

ja bym na twoim miejscu zalozyla jakas zwiewna sukienke ze stanem pod biustem,bron boze ze swiecacego materialu,bo on dodaje kilogramow,albo gladka,albo np.w delikatne pionowe paski,ktore wyszczuplaja,i jesli twoj biust jest taki sam jak u liszowskiej,to sukienka moze byc z odwaznym dekoldem,ktory wyeksponuje ladny biust,co odwroci uwage od niedoskonalosci figury. Do tego but na wyzszym obcasie i bedzie gites:)

Gość pauuulla24 zrób coś miłego...
...wrzuć tu swoją fotkę w bikini :classic_cool:🖐️

Gość taktak proponuje
to samo co Paullla,tylko koniecznie buty szpilki,przynajmniej na ewentualne komentarze bedziesz mogla zatopic obcas w d.e,a tak powaznie ,to tylko cos zwiewnego,chocby sama bluzka jakas wystrzalowa a do tego waska spodnica,bo pamietaj ,ze zbyt bufiasty dol dodaje optycznie kilogramow.

bo zawsze miło jest na ładną dziewczynę popatrzeć (z góry zakładam, że taka jesteś) ;)

no... bo... z lektury postów na Kafe dowiedziałem się, że tu w sumie każda dziewczyna wygląda jak modelka, a każdy facet ma minimum 20 cm. prawda to?

hehehehe,no ja raczej modelka nie jestem,autorka topiku raczej tez nie,skoro wyglada jak liszowska,a srednia dlugosc penisa w Polsce to ok.15,5 cm.,wiec musze Cie zasmucic:)

Gość andżera ferejro
już kupiłam sukienkę wg mnie jest extra, dobrze sie w niej czuję, jest lekka z elastycznego materiału ale nie przylegająca czarno biała z błyszczącymi dżecikami podobna do tej z tym że ściągacz pod biustem jest czarny bez dzetów biust mam wydatny jestem opalona co sądzicie facet mój jest zachwycony do tego kupiłam białe buciki z satyny z przeźroczystymi koralikami http://img.interia.pl/kobieta/nimg/x/j/Koktailowa_Ursula_Ray_3363649.jpg