Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytamSIE.

Pytanie do kumatych kobiet.. do facetow w sumie tez

Polecane posty

Gość PytamSIE.

Jezeli zakochalem sie w pewnej kobiecie, przezylem z nia najpiekniejsze chwile mojego zycia, ciagle o niej mysle i kazda inna kobieta póki co dla mnie sie nie liczy a ona mnie zostawiła i wyjechała z kraju na stałe.. to czy jest szansa, ze kiedys kogos poznam i pokocham? póki co kazda, ktora zapoznam porownuje do tamtej i jest po prostu niczym :(

Oj nie gadajcie, że każda miłość jest pierwsza. :) Może być tak, że będziesz w szczęśliwym związku, będziesz kochał, ale wyć będziesz do tamtej. Każda miłość nie jest pierwsza. Każda miłość jest inna. :)

Gość bedzie dobrze
poznasz i pokochasz.musisz w to uwierzyc:)

Gość dasz radę
odczekaj troszkę, popłacz, posmuc się bo Ci wolno i zakochaj się ponownie :D da się uwierz:D

Gość ona myślała o tobie inaczej
skoro zostawiła i wyjechała. wynosisz ją ponad wszystko na świecie , ale ty dla niej nie byłeś aż taki ważny. przestań o niej myśleć!!!

Gość wiemtonapewno
pewnie dużo wody upłynie zanim zapomnisz, ale zapomnisz gwarantuję Ci. Poza tym chyba każdy w życiu przeżył jakąś nieszczęśliwą miłość ... Głowa do góry ;)

potrzebujesz czasu.zatracanie sie w nowych znajomosciach na sile, kiedy serce jest jeszcze przy starej milosci nie ma sensu bo i tak nic dobrego z tego nie wyniknie.jeszcze bardziej bedziesz ranił siebie i tą nowo poznaną osobę. musisz odczekac, dac sobie pare miesiecy...ale jednoczesnie starac sie zapominac... nic nie ma tak odrazu. kiedys na pewno spotkasz taką dla której serce zabije mocniej u ciebie kolejny raz:) Ja ci zyczę powodzenia🖐️🌼

Jasne, że poznasz ;) Nie wiem ile masz lat ale pewnie jeszcze wiele dziewczyn/kobiet przewinie się przez twoje życie! Po prostu nie poznałeś po tym rozstaniu odpowiedniej dziewczyny. Też tak miałam, tylko krótkie związki i też porównywałam wszystkich z byłym. U mnie trwało to ponad 3 lata. Teraz poznałam kogoś interesującego i kompletnie innego niż mój były partner i myślę, że to będzie właśnie ten książe, który mnie wyrwie z tego letargu i rozkocha w sobie ;) Życzę ci spotkania właśnie takiej osoby ;)

Gość PytamSIE.
dzieki za dobre slowa ludzie! mam nadzieje, ze w koncu poznam kobiete, ktora 'wygra' z tamta w mojej głowie.. bo poki co jest ciezko.. a minely juz 3 miesiace! pozdrawiam

U 3 miesiące to króciutko i dlatego dalej zaprząta ci głowę. Niektórzy tak jak ja przez 3 miesiące związku potrafią zakochać się bezgranicznie :P Ale ja byłam głupia ;)

Gość PytamSIE.
tak bardzo bym chcial ją miec.. a ona tak bardzo ma na mnie teraz wyjebane.. to boli! jak drzazga w fiucie!