Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję Pomocy

BŁAGAM WEJDZCIE, POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Potrzebuję Pomocy

Mam straszny problem. Właśnie przed chwilą weszłam do domu.Przywiózł mnie mój facet(już raczej były). Wchodząc zadzwonił odrazu,że mam przejebane i przyjechałam żeby się tylko kurwić,jak zawsze!!!! A dlaczego tak powiedział? Bo jacyś faceci remontują moją klatkę!!!! Przed chwilą dostałam smsa,że jestem zwykłą tanią szmatą,że tylko o kurwienie mi chodzi!!!! Że korzystam by pomachać dupą! Ja pierdziele:( Siedze i wyje.Mówi że jestem kurwą nawet jak wyjdę z psem...a muszę przyjezdzać do mojego rodzinnego domu,bo od 6 do 18 mój pies jest sam.Ktoś musi z nim wyjsc,oraz dać mu jeść,bo by nie wytrzymał. Nie wiem już co mam robić:( Chciałam tylko zrobić obiad,dac jesc psu i wyjsc z nim na dwór. Miałam tak robić przez miesiąc,dopiero minęły dwa tygodnie i w każdy dzień kłótnie. W każdy dzień słyszę wyzwiska,gdy jestem w domu rodzinnym od mojego faceta. Wmawia ,że jak jestem sama w domu to wpadają jacyś kumple braci!!!!!!!!!!!!! Boże Kochany ja już nie wytrzymuję,jestem stracona psychicznie:( Pomózcie mi się podnieść ,błagam...bo nie wiem co będzie dalej:(

Gość Potrzebuję Pomocy
Błagam nie lekceważcie mnie swoimi komentarzami....

Gość zakoncz to
rzuć go, to idiota, nad czym się jeszcze zastanawiasz, teraz wyzywa a jutro pobije, rzuć go precz

Gość wiesz co on jest nienormalny
ale i z Tobą coś jest nie tak!Dlaczego pozwalasz mu by tak Cie traktował?Dlaczego krótko i stanowczo nie powiesz mu DOŚĆ!Facet ewidentnie ma problem.I nie wierzę by się zmienił.Ja bym go zostawiła.Dziś są wyzwiska a w przyszłości będzie bicie:-)

Gość ekhm ekhm
kobieto, spójrz na to inaczej nie masz problemu tylko dar losu cię spotkał z tym karmieniem psa, dzięki temu zobaczyłaś jakiego masz debila za partnera, pożegnaj się z nim ozięble czem prędzej i poszukaj jakiegoś niepsychicznego bo ten obecny ma jakieś niedobory pod kopułą :)

O matko!!!! Jakby mój facet nazwał mnie kurwą albo w jaki kolwiek inny sposób na mnie przeklął to bym go chyba przywiązała do zderzaka za klejnoty i woziła po całym mieście!!! Zasłużyłaś sobie?? Czemu on tak mówi???

Gość ten facet jest chory
nie wyobrażam sobie żeby mój facet tak powiedział, zostaw go czym prędzej

Gość Aska-Aa
No chyba dziewczyno zartujesz? Jak to, nie wiesz co z takim gosciem robic? Jezeli chcesz byc taka chamska jak on - to dajesz mu w pysk i mowisz "spierdalaj". Jezeli chcesz zachowac sie jak nalezy, to mowisz ze nie zyczysz sobie takiego traktowania i ze wasz zwiazek nalezy do przeszlosci. Kobito! NIGDY nie pozwalaj, aby takie zachowanie uchodzilo facetowi bezkarnie. NIGDY! No jestem w lekkim szoku...

Gość Potrzebuję Pomocy
On mnie uderzył kilkakrotnie... Raz pobił mnie tak,że nie wychodziłam z domu. Tak...tak było!:( Ale głupia wybaczyłam! Idiotka:( Brnę w to wszystko dalej!!!! Wyzywa mnie ile tylko chce,a ja na to wszystko pozwalam:(

I po co?? Nawet jeżeli to jest prowokacja to istnieją takie kobiety co dają się tak poniżać. Chore to jest! Dziewczyno na policję z tym!

Gość Potrzebuję Pomocy
Zawsze szczery, to nie jest prowokacja. Błagam uwierzcie mi,że tak jest:( Że jestem totalną idiotką!!!! Pomóżcie mi się z tego wygrzebać,bo zabrnę dalej :( Nie umiem sobie z tym sama poradzić:(

ale on tak sam sobie wmówił? czy może ma z Tobą jakieś przykre doświadczenia? Bo raczej obstawiałbym tą drugą wersję.

Zgadzam się z ekhm...jeśli to nie prowokacja to faktycznie dobrze,że musisz tego psa karmić. Zostaw faceta, żebyś za jakiś czas nie musiała wchodzić na topik " czy jesteś w związku molestowana psychicznie" czy jakos tak.

Gość mózg Remigiusza
ocena organu -20/10

Potrzebuje Pomocy- to co sie spotyka to przemoc fizyczna i psychicza. nikt ci pomoze dopoki go nie zostawisz. a jesli go nie zostawisz to on cie zniszczy psychicznie fizycznie i emocjonalnie.

Ciekawa jestem czy o tych Twoich problemach wiedzą Twoi rodzice,brat?Gdyby mnie mój facet tak traktował to moi bracia dawno by mu michę oklepali.No ale pewnie Ty nic nie powiedziałaś bo się wstydziłaś.Masz rodziców,masz gdzie wrócić.Spakuj się i wracaj do nich a faceta kopnij w du...Nic z tego nie będzie,będzie tylko gorzej.

Gość Potrzebuję Pomocy
Może po większej ilości szczegółów uwierzycie ... Nie mogę pójść nawet do sklepu.. Wiecie co zrobił kilka dni temu???? Byłam na zakupach,chciałam sobie kupić kilka ładnych rzeczy dla poprawienia samopoczucia, bylismy pokłóceni,wróciłam do domu rodziców. Kupiłam sobie kilka rzeczy. Gdy się pogodzilismy,wrócilam do niego, i komplementował mnie,że jak pięknie wyglądam...Powiedziałam że kupiłam sobie kilka fajnych kosmetyków. Zapytał gdzie,odpowiedziałam. Zapytał nawet o której,odpowiedziałam. Wiecie że był w tym sklepie i pytał do której jest otwarty? Nie wierzyłam i oczywiscie zaczął mówić,że kłamie. Bo ten sklep jest zamykany wczesniej niz mówiłam!!!! ;/ Nie mam koleżanek! Bo gdybym chciała spotkać sie z którąć,to wyzwiska,bo chce sobie ulżyć... Nic nie mogę,naprawdę! Siedzę codziennie od rana do wieczora sama w domu. Jak wraca to i tak zle! Bo pewnie caly dzien wisialam na telefonie z cieciami;/ Boże :( Nie wierze co pisze!

Gość a mi szkoda tego psa
:( tylko i wyłącznie

Gość Potrzebuję Pomocy
Ah te Kobiety. Nie ma żadnych podstaw by mnie wyzywać i zarzucać mi coś tak okropnego!!!! Nie ma! Trzeba być naprawdę chorym psychicznie,żeby besztać i wyzywać swoją kobietę od kurew,bo idzie po klatce do swojego mieszkania,gdzie jacyś faceci remontują tą klatkę! Nie mam racji???? Czy ja siedzę na tej klatce,czy w swoim domu? Czy ja w ogóle z kimś rozmawiam? To czym miałam wejśc do domu? Balkonem na 3 piętro???? :(

coraz bardziej się przekonuję,że to Ty jesteś nie normalna:-( XXI wiek a Ty dałaś zrobić z siebie niewolnicę.Normalnie w szoku jestem.Dobrze Ci ktoś wcześniej napisał:za jakiś czas założysz topik jak uciec od faceta bo mnie niszczy.