Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIA 2626

Pończochy do paska - NYLONY kłopot z noszenim. Proszę o opinie

Polecane posty

Gość BASIA 2626
Zielona Gąsieniczko podaj raz jeszcze ten link . A to sklep jest czy tylko blog ??? Na Allegro zakupiłam 30 szt. pończoch z HUDSONA. Sa tanie i bardzo ładne... Lubie nylony ale do tej pory zakładam je po domu...lub do łóżeczka mojemu mężowi... A mi się marzy wyskoczyć gdzieś na miasto, na kolację bez stresów... do pracy

Gość BASIA 2626
A czy są tu kobietki przy kości , ale nie otyłe...tylko z kobiecymi kształtami ????????

Gość BASIA 2626
Jak dopasować dł pończochy ??? Czy pasek w który wpinamy żabki powinien się znajdować gdzieś w połowie uda czy wyżej ??? Jak wy nosicie ?

Gość Zielona Gąsieniczka
Co nosicie dziśna sobie? U mnie straszny upał !!!

Gość Zielona Gąsieniczka
Basiu - oglądnij zdjęcia !!!

niektóre z tych pasów wyglądają okropnie :o jakbym się bandażem elastycznym owinęla wyglądałabym równie atrakcyjnie.. gacie bridget jones :P jak to ma seksowanie wyglądać również w łóżku to chyba facetowi trzeba dać instrukcję obsługi zdejmowania takiej zbroi mam parę z intimissimi z metalowymi klamerkami, ale nie są szczególnie ładne

Gość BASIA 2626
Ja dzis na biało jestem ubrana...bluzeczka na guziczki spódnica do kostek z falbankami i czerwone szpileczki gdzieś na 8cm :) Na szczęście sama jestem sobie szefową to nikt się nie dowali do mojego stroju :) Na ponczochy przyjdzie czas wieczorkiem...przy kolacji z mężem ;)

Gość Zielona Gąsieniczka
Fajnie się z Wami rozmawia, teraz muszę zniknąć - będę ok 15 pozdrawiam

Gość BASIA 2626
S_A_M_A_N_T_A bo ty myślisz ze same drobne kobiety moga nosic nylonki czy jak ??!! No akurat rozmiar ogromny...ale to nie istotne chciałam Wam pokazać model.. fason... u Nas jest cięzko cokolwiek dostać.... cud że Nylony są jeszcze ;))

Gość BASIA 2626
Zamówiłam sobie metalowe żabki :) Będę je wpinać i sama dopasowywać sobie paski :P www.Nylony.pl polecam :)

mogą nosić co chcą, ale przy talii 112-115cm to nie wiem, czy akurat pas do pończoch wygląda ok.. nie ma tych moich z intimissimi na allegro akurat, właśnie nie są szczególnie ładne, ale zapięcia mają porządne, trzeba przyznać mi się podobają raczej z takich http://www.allegro.pl/item713314985_epoque_pas_do_ponczoch_rozmiar_s_kolory.html niezabudowane (żeby można było czasami założyć majtki na pas ;) ) i raczej biodrówki niż te wysokie. ale niektóre z tych wysokich też wyglądają fajnie zoabcz te - jakie mają zapięcia - wow ;) http://www.allegro.pl/item717253205_pas_do_ponczoch_14_niklowanych_zabek.html

Gość BASIA 2626
Bardzo ładne wszystkie... Ten pas za 299zł jest prze piękny... bardzo praktyczny do chodzenia zwłaszcza... Może 2 zapinki na jedną nóżkę to za mało...

Gość Land_of_peace
Te ostatnie są super i mówię to jako facet. Podoba mi się ta czarna nitka z tyłu na pończochach :)

Gość BASIA 2626
Ten szew z tyłu słuzy do podkreślenia kształtnych nóżek... ich powabu...W połączeniu ze szpilką nogisię wydłużają i sprawiają wrażenie powabnych, delikatnych, co tu dużo mówić seksapil :)

Gość Marysia z podwiązkami
Kiedyś wszystkie pończochy miały tzw szew - szczytem elegancji były "kryształki" - był tylko problem, aby nie przekrzywiał się....

Gość Może jestem inna
- dlaczego na wszystkich zdjęciach modelki noszą majtki pod paskiem -- ja noszę na pasku, jak one radzą sobie w WC ?????

Może jestem inna - pewnie dlatego, żeby ten pas pokazać - jakby miały majtki na pasie to cięzko byłoby ocenić, czy jest ładny itd przy zakupach :) miałam pończochy tej firmy - całkiem ok :)

Gość Zielona Gąsieniczka
Hej - jestem, znacie może ten sklepik? http://www.glinmar.pl/ pozdrawiam - nie są tanie...........

Gość BASIA 2626
Zielona Gąsieniczko myślę,że wcale nie są takie drogie :) Orginalne nylony kosztują około 150zł za parę.... więc te 35 zł to już nie taki koszmar...a nylony masz przynajmniej na 10 razy :)

Gość Zielona Gąsieniczka
Mam siostrę w UK - często od Niej dostaję nylony i bieliznę nie jestem oblatana w cenach - pozdrawiam !!!

Gość Zielona Gąsieniczka
Inny mankiet - do paska + ładniejszy splot + trwałość