Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 93 16

szczere pytanie i licze na szczera odpowiedz

Polecane posty

Gość martyna 93 16

czesc moze uznacie to za głupie czy bez sensu pytanie ale zadam ja ; czy zawsze sie zabezpieczacie podczas stosunku??? czy zdaza wam sie czasem kochac bez prezerwatywy????

Gość szczere i troche glupie
Ale po co pytasz?? Przeciez wiadomo,ze jeden napisze,ze uzywa przezrwatyw,drugi,ze w ogole nie stosuje antykoncepcji a trzeci,ze bierze tabletki anty. Jaki masz cel? Jasniej troche.

Gość martyna 93 16
hej pozdrawiam cie no rozumiem ale czy choc raz nie zdarzyło ci sie aby chłopak wszedł choc na chwile bez gumki??? bo rozumiem ze prezerwatyw uzywasz

Gość joozio
jak chcesz seksu bez to wez se tabletki anty albo modl sie do najblizszej miesiaczki

Gość martyna 93 16
rozumiem cie po prostu chce znac podejscie innych kobiet do tego tematu czyli antykoncepcji wiem moze to smieszne no ale nie dla mnie

Gość martyna 93 16
czyli i prezerwatywa i tabletki??? w sumie to tabletki daja wiecej niz prezerwatywa??? czyli takie super zabezpieczenie po prostu stosujesz a ile mas lat mozna wiedziec??? ;)

Gość marvelyn brown
podobno trzeba

Gość joozio
gumka starczy. nie trzeba od razu tabletek. pozatym tablety mieszaja w hormonach kobiet

Gość martyna 93 16
masz racje przepraszam za moje pytanie chyba sie nie gniewasz???

Gość ja zawsze się zabezpieczam
ja jestem zawsze zabezpieczona tabletkami anty, zaczęłam je brać na kilka miesięcy przed "pierwszym razem", tak profilaktycznie, przydały się jak pojechałam nad morze :) a jak robię przerwę w tabl. to używam prezerwatywy, ale zawsze mam przy sobie receptę na Escapelle, recepta awaryjna bez daty, jeszcze nie musiałam z niej korzystać

Gość MARTYNA 93 16
madusia to moj nr gg 11304965 napisz tam oki powiem ci o co chodzi z ty tematem pa patki

Gość martyna 93 16
ok rozumiem ale moze jadnak ??? na gg łatwiej pisac chodzi o to ze mam chłopaka i od kilku miesiecy kocham sie z nim a on nie chce zakładac prezerwatywy pozatym przyznam szczerze ze nie lubie jak on ja ma na sobie

Gość joozio
hehe, normalka. nie chce gumki, a pozniej nie chce byc ojcem gdy brzuch rosnie. idz do gina, niech zapisze tabletki albo urzywaj gumek. bez tego to predzej czy pozniej zajdziesz.

Gość martyna 93 16
szczerze czasem zakłada ale najczesciej przed wytryskiem wychodzi ze mnie najbardziej sie boje tego ze po prostu sperma leci na moja pupe bo wychodzi w ostatniej chwili a ja nie zdaze odskoczys

Gość martyna93 16
tak szczerze to bardziej mysle o tym aby sie z nim rozstac a nie isc do gina Mysle coraz czesciej ze to nie to co powinno byc pozaty najbardziej mnie wkurza seks na zyczenie przewaznie kochamy sie codziennie po 3-4 razy i to gdzie tylko mu sie spodoba on raczej mało chyba liczy sie z moim zdaniem Pozatym czuje sie głupio piszac ze codziemnie kocham sie po 4 razy bo co ludzie pomysla

Gość joozio
skoro myslisz o rozstaniu to skoncz z takimi zabawami. co z tego ze wychodzi pod koniec. juz przy pierwszym wlozeniu moze spermy byc troche na plynie ktory naturalnie sie wydziela. jak zajdziesz w ciaze to zostaniesz z tym sama. pamietaj.

my sie nie zabepieczamy, ja stosuje kalendarzyk malzenski - na razie dziala, ale jesli bedzie ciaza to dobrze, nie bedzie to wpadka

Gość martyna 93 16
wiem masz racje po prostu musze bardziej doglebnie wszystko przemyslec i tyle A ty ile razy sie kochasz ??? jak moge spytac

martyna - on cie zwyczajnie wykorzystuje, moze pomysl o rozstaniu? znajdziesz lepszego ktory bedzie kochal ciebie taka jaka jestes i liczyl sie z twoim zdanim i robil tak zeby tobie bylo dobrze w lozku a ty z radoscia sie mu odwdzieczysz :)

ja na poczatku ziwazku uprawial seks z moim facetem bardzo czesto, codziennie 2/3 razy, teraz mam troszke stresujacy okres w pracy, urzadzam dom i miewam bolesne miesiaczki ostatnio (nabawilam sie infekcji) wiec ochoty nie mam, ale piescimy sie codziennie jak zasypiamy, i budzimy sie rano, caly dzien jestesmy osobno poza domem wiec jestesmy spragnieni pieszczot po calym dniu

Gość martyna 93 16
pozaty po sobotniej dyskotece dalam sie namowic na milosc nie wiem jak ona sie nazywa no ta inna i jest mi glupio i bardzo boli mnie pupa ostatnio sam wstyd zbieram

Gość gjjhjh
Na początku mojego związku zabezpieczaliśmy się - prezerwatywa. Ale później przez 2 lata kochaliśmy się bez zabezpieczenia i nigdy nie miałam nerwowej sytaucji że okres się spóżniał...

martyna to o czym mowisz to jest seks analny i boli bo pupa nie sluzy do seksu bo nie jest unerwiona tak jak pochwa - zastanow sie prosze nad tym zwiazkiem bo facet nie jest ciebie wart

Gość joozio
nie sluchaj sie osob ktore mowia e sie wogole nie zabezpieczaly. sa to inne sytuacje i mialy wiecej szczescia niz rozumu. z tego co mowisz o swoim chlopaku to wogole zastanow sie czy chcesz kontynuowac wasz zwiazek.

Gość martyn 93 16
mam 16lat

Gość martyna 93 16
głupio tak mi pisac wiem jedno ze grubo sie zastanowie nad tym zwiazkiem swinkapiggy dzieki za otuche jestes ok pozatym nie razumiem czemu faceni tak chca tego seksu

Gość joozio
czyli jestes jeszcze mloda i posluchaj rady starszych. - rzuc chlopaka bo on o sexie wie tyle ile ty - czyli nic i cie wykorzystuje - sex analny powinno sie wykonywac po odpowiednim przygotowaniu i na razie najlepiej sobie go wogole daruj - jesli sex to tylko wtedy kiedy urzywasz tabletek albo gumki

Gość martyna 93 16
masz racje wiesz w 100% sie z toba zgadzam pozatym ten analny to troche dziwny miałam duze prodlemy z pozbyciem sie nasienia pozatym on wpadł na glupi pomysł aby w przyszłosci sprobowac kochac sie pochwowo a do pupy bedzie mi wkladał wilbrator br... nie wiem co myslec