Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawełłł1982

Część! Jestem nowy na tym forum!

Polecane posty

Gość Pawełłł1982

Na początku zdradze pewien sekrecik: jestem tutaj bo moja mama się dziwi czemu nie zadaje się w ogóle z kobietami, pewnie nawet myśli ze jestem jakiś sodomita :( Ale to dlatego że czekam na tą jedyną która bedzie taka jak ja :) Jestem typem osoby która nie mogłaby dzielić zycia z kimś odmiennie innym niż ja. Uroda się dla mnie nie liczy, nosze okulary 7 dioptrii na lewe oko i 5,5 dioptrii na prawe, takie mnie spotkało nieszczeście, a wstydze się nosić okulary więc zasadniczo na twarze nie zwracam uwagi. Myśle że socjalizowanie się z kobietami warto zacząć od zapisania się do damskiego forum internetowego ;) Tworze opowiadania może pochwalic się jakims? Miłosne przede wszystkim.

Gość taratatadata
9/10 :D

Gość Pawełłł1982
Ciesze się z miłego powitania :) Nie wiem jakie tu panują zwyczaje, zawsze milej się przedstawić a nie być anonimowym w bezładnym tłumie forumowiczów, anonimowości to ja mam za dużo w realnym życiu. Nie wiem za bardzo o czym rozmawiają dziewczyny w tym wieku, może wy zarzucicie jakimś tematem? ;) Chetnie porozmawiam.

Gość no cześc
ja jestem mężatką, ale pogadać, pogadasz.. prawda?

" Porzućcie wszelką nadzieję, ci którzy tu wchodzicie" No cóż, witaj zatem :) wchodzisz na własną odpowiedzialność.

Gość Anka Stalherm
4/10 ale czytałam lepsza prowo

Gość gosianica
witam nowego kolege :) co racja to racja nie raz cie objada ale nie przejmuj sie kazdego to soptyka ;p no to dawaj jakies to opowiadanko ocenimy fachowym okiem :)

Dobrze, dodam opowiadanko ale musicie troche poczekać zanim je przepisze minie troche czasu... Tymczasem teraz pójde z mamą na spacer. Przy okazji kupimy chleb i mleko. Chce ją namówić żeby mi kupiła drożdżówke. Mam nadzieje że będzie mi smakować :) A może za bardzo się uzewnętrzniam? Piszcie coś ciekawego ja jak wróce to się włącze do rozmowy i przy okazji pokaże wam jedno z moich opowiadanek :) Już wiem nawet jakie, biograficzne, o jedynym razie gdy byłem zakochany w dziewczynie :)

Gość o kurwaaaaaaaaaaa
co za beret

Tymczasem teraz pójde z mamą na spacer. Przy okazji kupimy chleb i mleko. Chce ją namówić żeby mi kupiła drożdżówke. Mam nadzieje że będzie mi smakować A może za bardzo się uzewnętrzniam? :O