Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość publiczna wrogini

Czarna owca, wróg publiczny - OTO CAŁA JA

Polecane posty

Gość publiczna wrogini

Tak, wciąż brnę wbrew społecznym konwencją i utartym schematom. Nie gram grą pozorów, a plotki mie zabijają. Szukam podobnych

Gość garfieldowa
KonwencjOM. Chyba, że ortografię też uważasz za konwenans, któremu trzeba się przeciwstawić?:-)

Gość publiczna wrogini
Szczery chłopcze, wypadłeś z obiegu. Wróć tam skąd się urwałeś ;)

Gość Najslodszaa w miesciee
Ja ! Ja ! Ja ! Mam podobnie. Ale ja to podobno jestem aspoleczna :D

Gość publiczna wrogini
dzięki za poprawkę, lecz to było celowe :D jak wynika z kontekstu, przeciwstawiam się regułą ( wiem wiem : regułom ) - również ORTOGRAFICZNYM :D

Gość kapusniaczek jjjjj
jestes blondynka ?

Gość publiczna wrogini
A no słowo aspołeczna również pasuje do mnie idealnie. Po prostu pełny pakiet :D

Gość słona zuppa
15:55 publiczna wrogini Tak, wciąż brnę wbrew społecznym konwencją i utartym schematom. Nie gram grą pozorów, a plotki mie zabijają. Szukam podobnych tzn chodzisz nago po ulicach? przetłumacz o co Ci chodzi ,bo nie wiem czy sie wpisać

Gość publiczna wrogini
Szczery - na co wam kolejna wróżka na forum ?

Gość jo-annna
a ty,Zawsze Szczery..nie gniewaj sie proszę:) denerwujesz mnie czasem.. wszedzie,ale dosłownie wszedzie cie pełno,i przeważnie pouczasz,wytykasz błedy,mądrzysz sie..za kogo sie chłopie uważasz? taki jestes popawny,gładki,idealny? czy twoim jedynym zyciem jest przesiadywanie na babskim forum i udzielanie sie na żenujaco niskich lotów tematach? co z ciebei za facet? gdzie masz jaja? nie wyobrazam sobie,normalnego,zdrowego na ciele i umysle faceta,ktory dniami całymi przesiaduje na kafeterii.żenua poprostu i nei bede z toba polemizowac,wybacz...wyraziłam tylko swoje świete oburzenie co do twojej postawy. pozdrawiam

Gość Reguulamin zabijaniaa
Ja jestem blondynką :D Lubię kolor różowy. Żyję rapem. Jestem aspołeczna,ale lubię otaczać sie ludźmi,ktorzy pozbawieni są stereotypownego myślenia i pustostanu umysłowego.

Gość publiczna wrogini
Chodzi o to, że jeśli zdarzyło się w Twoim życiu tak, że naparła na Ciebie fala niezadowolenia ogółu społeczeństwa o sile conajmniej tsunami, i na dodatek wiecej niż dwa razy, to tak - możesz się wpisać.

Gość vesna702838373
zawsze szczery - wypominasz dziewczynie ortografie, zatem pytam, w ktorym wyrazie widzisz blad? :) żeby się wymądrzać, wypadałoby poznać znaczenie słow, o ktorych sie pisze. W Twoim przypadku sprawdzic co znaczy "ortografia"

Gość słona zuppa
heheh o tak mogę się wpisać :P

Gość cdf gdf
zawsze szczery wyboerz sie razem z autorka na lekcje, ona na nauke ortografii a ty czytania ze zrozumieniem :O autorko jestes ta czarna owca w rodzinie ? w mojej chyba wszyscy sa w jakims sopniu czarnymi owcami ale tylko ja jestem antyspoleczna

Chodzi o to, że jeśli zdarzyło się w Twoim życiu tak, że naparła na Ciebie fala niezadowolenia ogółu społeczeństwa o sile conajmniej tsunami, i na dodatek wiecej niż dwa razy, to tak - możesz się wpisać. hahahahhaah, dopisz do swojego watku sejm i rzad :-)

Gość publiczna wrogini
Szczery, nie zasługujesz na miano wroga publicznego. Jak już to kafeteryjnego.

Gość Reguulamin zabijaniaa
Jak ja sie pojawiam kazdy czuje niepokoj oraz niezadowaolenie.Ale nie bede przeprawszac,ze zyje.Generalnie to nie lubie ludzi i dobrze mi z tym.Pomimo wszystko sa tacy co lubia mnie za to ze ja ich nie lubie :D

Gość słona zuppa
hmmmmm jednak nie wiem czy sie nie wycofam nikt na mnie nie warczy jak mnie widzi w tv o mnie nie mówiono chyba nie jestem godna przy Was stanąć :O:(

Gość joozio
wrog publiczn - znaczy, buntuje sie przeciw wszystkiemu bo wszyscy sa be. i nie umiem sobie z wlasnym zyciem poradzic. i wszystko za trudne dla mnie

Gość publiczna wrogini
Sczery - jak wkrocze obiema nogami w wiek pełnej odpowiedzialności prawnej i pewnie i to znajdzie się na liście.

Gość publiczna wrogini
Hm, tzn ja również nie wzbudzam postrachu :D chodzi o to, że ludzie mnie wkurzają, działają mi na nerwy, nie cierpie swojej rodziny i nie szanuje tych wszystkich pieprzonych reguł.