Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lujizka

Nieprzyjemny zapach

Polecane posty

Gość Lujizka

Witam, Mam chłopaka, którego kocham, ale pierwszy raz spotkałam się z takim czymś. Penis mojego chłopaka wydziela bardzo intensywny zapach, który nie ukrywając przeszkadza mi ogólnie, gdyż burzy niejako moje podniecenie, a czasem poprostu już mam go dosyć nawet jak sie przytulam. Z higieną u niego jest jak najbardziej OK bo mieszkamy razem, ale skąd ten zapach? Czy któryś z waszych chłopaków też tak ma? Da się jakoś temu zaradzić? Moi wcześniejsi partnerzy wiadomo, tez wydzielali ten zapach ale w minimalnym stopniu, a w tym przypadku nie wiem... jakos mnie odpycha, czasami czuje się jak by czuć było go wszedzie... :(

Gość Pupencja XL
Moze grzybica :O?

Gość Lujizka
Nie, nie, grzybice widać itp. od razu bym zaóważyła, to raczej cecha wrodzona myślą, bo zapomniałam dodać, że generalnie wydziala dużo śluzu, też wcześniej u facetów tego nie widziałam, żeby aż tyle przed stosunkiem... pytanie - czy da się coś z tym zrobić ehhh...

Gość Pupencja XL
Kurcze to nie wiem... Jak facet dba o higiene to nie ma prawa smierdziec... Moze jakies zapalenie? W kazdym badz razie lepiej wybierzcie sie do seksuologa :).

Gość ABCDfgffgfdgdfg
Nie myje penisa pod napletkiem chyba. musisz mu powiedzieć, żeby go umył ze 2 razy mydłem.

Gość kruuszon
Witam! mam problem..... przez caly czas gdy nie mam okresu wydzielam nieprzyjemny śluz ktory nie ładnie pachnie.... czy mozna sie go jakos pozbyc?? jakos zapobiec temu wydzielanu?

Gość niech zmieni jadłospis może
???? :P

Gość kobiety ktore maja duzo sluzu
tak samo wydzielaja intensywny zapach ktorego same nie czuja, tak dla twojej informacji

Gość oj dzieciaki
twój chłopak wkładał ptaka gdzie popadło i w końcu złapał jakiegoś grzyba lub coś w tym gatunku...u facetów nie widać żadnego grzyba ,no chyba że jest już w tak zaawansowanym stadium, że widać to gołym okiem...nie daj sobie włożyć go bez prezerwatywy, bo będziesz miała ten sam śmierdzący problem co on! ...najlepiej jak mu powiesz by smarował ptaka dwa razy dziennie maścią Clotrimazol ...powinno pomóc jeśli nie, marsz do lakarza skórnego...bo to normalny zapach nie jest ,wierz mi

Gość zgadzam się z przedmówcą
Mojemu staremu nawet po fizycznej 12-godz. pracy nie śmierdzi niczym innym niż zwykłym potem.

Gość pali duzo...matko
od palenia to tylko smak spermy jest gorzki i niesmaczny a nie zapach!

A no to przepraszam napisałam podobno bo gdzieś to słyszałam :P U mnie jakoś tak się złożyło, że nigdy nie miałam palacza więc nie mam doświadczenia w takich śmierdzących sprawach ;)

Gość spartakus
czosnek..jak zreze to nie ktorzy tak maja

Gość moj facet tez tak ma