Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrrtt

Mój chłopak ciągle chce się kochać... Co zrobić?

Polecane posty

Gość ffrrtt

Cześć, jestem z chłopakiem już od ponad roku. Wszystko jest między nami wporządku, mówi jak bardzo mnie kocha, jak bardzo go pociągam i jak bardzo jestem seksowna... No i tu się rodzi problem, może powinnam sie cieszyć ale ja już mam troszkę tego dość... Ma 21 lat i cały czas chce się ze mną kochać, jesteśmy choć chwilę sami, u mnie lub u niego w domu i dosłownie musi dojść miedzy nami do prawie że stosunku... Dotyka mnie w intymne miejsca, kładzie na łóżku, rozbiera... Czasem poprostu nie mam na to ochoty... Prawie codziennie mam orgazm po tym jak swoimi paluszkami doprowadza mnie do niego... Kilka dni temu mieliśmy swój pierwszy raz, po tym cały czas pyta i dąży do tego by pomiędzy nami coś doszło... Mam 17 lat i wystarcza mi bliskość, a nie codzienny orgazm! Prosze pomóżcie mi.

Gość ffrrtt
Nie chce ranić jego uczuć dlatego, mimo, że nie mam ochoty, zgadzam się... Ale to już dla mnie za dużo. Jak moge mu to powiedzieć? Nie raniąc go...

Gość ffrrtt
On mówi, że skoro mi jest przyjemnie to nie wie dlaczego nie chce tego ciągnąć... Jeśli odmówie mu, to jest smutny... Ciężko mi jest strasznie z tą sytuacją. Gdyby zblizenie partnerów nie było zagrożeniem ciążą to naprawde miałabym ochote częściej razy się zbliżać... Mam 17 lat, przed sobą mature, studia... Nie wyobrazam siebie z brzuchem... i dzieckiem... Kurcze, jak mi jest trudno :(. Pomóżcie, co moge powiedzieć.

Gość ffrrtt
Wydaje się, ze to takie proste... W tej chwili to jest moją udręką, moim problemem... Ciężko mi jest powiedzieć mu, że nie chce bo widze jak on reaguje na odmowę. Zdarza się, że nawet jak odmówie to za chwilke znów pyta czy napewno nie chce... Już nawet przy nim płakałam, bo nie potrafiłam sobie z tym poradzić...

Gość rzuc tego chłoptasia
bo bedziesz miała w akcie zgonu zajebana na smierć 🖐️

Gość ffrrtt
On mówi, że chce ze mną spędzić reszte życia. Chce, żebym była matką jego dzieci... Jestem z nim bardzo szczęśliwa, wszystko robimy wspólnie. Ale to, co jest tematem mojego topiku naprawde mnie męczy... Chce znaleźć jakieś rozwiązanie, by wszystko było jeszcze lepiej... Po to jest to forum bym mogła poznać Wasze opinie i rady. Zerwanie z nim nie wchodzi w grę, on jest dla mnie najważniejszy...

Gość facet12345
mosisz zrozumiec ze facet nigdy nie ciupcial to widac po jego zachowaniu, traktuje cie jak przedmiot a przy takim jego podejsciu masz ciaze gwarantowana.!!!!! i daje glowe ze cie zostawi.... nie badz glupiutka nie poddawaj sie jego namowom zycie ma sie jedno.! zastanow sie.. ladnie cie sciemnia....sama sie zastanow na czym mu zalezy.? rzucenie go nie wchodzi w gre.? wiec bedziesz tanczyc jak on ci zagra ZOBACZYSZ szybko wrocisz na ten topic jako rzucona,wykorzystana i z dzieckiem zrobisz jak bedziesz chciala

Gość facet12345
tu nie ma rozwiazania bo kobiete albo sie szanuje albo nie... szukasz innego rozwiazania? to kup plasterki lub pigulki....

Gość facet12345
lub zamiast sexu zrob mu loda:)

Gość win rar
do faceta 12345 moj robi tak samo jak chlopak autorki, ma 23 lata, i tez mowi ze kocha i ze sie ze mną ożeni, mowi że spał z 4 dziewczynami przede mną, ale jak się kochamy to sie podnieca strasznie tym co robilismy, np. pozycjami, itd. w trakcie to normalne ze sie podnieca ale pare dni pozniej nawet o tym mi mowi jak to było nam razem zaj..scie ... myslisz że mógł byc prawiczkiem, lub sklamal z tymi 4 dzewczynami??

Gość win rar
podłączylam sie pod temat, ktos mi odpowie ? :)

wykorzystuje cie i tyle. Mloda i naiwna jestes. Jak mu odmawiasz to robi smutna mine, jest ci przykro i sie zgadasz? Masakra. A tak wgl to ja jestem napalona jak 150 bo cos mi sie zepsulo i mam okres juz trzeci tydzien!!! Praaagne seksu. Wgl musze isc do gina z ta niecodzinna przypadloscia ale jakos czasu nie mam:D W kazdym razie, kochana nie pozwalaj mu, bo ci seks obrzydzi a to dopiero bedzie krzywda.

A o tym moim napaleniu to byla taka dygresja do tego, ze denerwuje mnie topik o nadmiernej ilosci seksu:D:D

skarbie on Ci mowi te wszystkie rzeczy o przyszlosci i dzieciach bo wie ze to chcesz uslyszec, ze kobieta potrzebuje jakiejs motywacji zeby byc w zwaizku dla niego najwyrazniej motywacja jest seks, nie daj z siebie zrobic materaca, po porstu powiedz twardo nie i koniec, szanuj sie dziewczyno

Gość gość
rób mu laske i wszyscy bedą zadowoleni... a nie p********z smęty każdy facet ma potrzeby głupia kozo......

Gość ffrrtt
ob/cią/gać czy ręką strzepywać? :-(