Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiący napalm

Pozycje - seks na wózku inwalidzki.

Polecane posty

Gość CleoQueen
już wolałabym być z facetem, który jest alkoholikem niż z inwalidą.Zwyczajnie wstyd!

Gość Alina 908
sorki ale ja bym się nie zdecydowała na związek z niepełnosprawnym - za dużo problemów.

Gość Sweet Cherry88
Seks z niepełnosprawnym to pewnie tylko jej taka fantazja po seksie Cię zostawi.

Gość silla
o boze dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie macie żadnej porady to siedzcie cicho, on nie pyta czy związałybyście się osobą niepełnosprawna więc po co takie texty????? jego gówno obchodzi czy ty byś się związała, on nie ma problemu ze znalezieniem kobiety więc spadaj jak masz takie pierdoły wypisywać. Co go to obchodzi co myślisz o niepełnosprawnych, FACET MA KONKRETNE PYTANIE - JAKIE PROPONUJECIE POZYCJE (BO ON NIE MA DOSWIADCZENIA) - A WY ZAMIAST COŚ PORADZIĆ, WYGŁASZACIE SWOJE MAŁO TOLERANCYJNE OPINIE!!!! Ja byłam w podobnej sytuacji, kochaliśmy się na jezdzca, na łyżeczki, a nawet tak ze leżał na mnie, bo jak się troche wprawiliśmy, to on miał więcej siły a ja bardziej sie ruszałam i jakoś poszło! poczytaj kamasutrę, poszperaj w necie, pozycji jest baaaardzo wiele i będzie wam super, ja ze swoim miałam 90% satysfakcji "końcowej" hihi. A głupimi komentami sie nie przejmuj, pryszczaci gimnazjaliści sie wypowiadają co na słowo niepełnosprawność reagują alergią, takich jak nic w życiu złego nie spotka to właśnie tak kozaczą. Szkoda słów.

Gość julka d
moja koleżanka jest z niepełnosprawnym i mówi ze nie mają z tym problemów, kwestia potem wprawy i jest ok. Olej chamskie wypowiedzi na tym forum bo tu są ludzie na poziomie podłogi często. powodzenia.

Gość anita-kostrzyn
Czasem jak widzę takie parszywe wypowiedzi dziewczyn zaczynam wstydzić się za własną płeć. A co do tematu. to byłam kiedyś z niepełnosprawnym niestety zmarł 3 lata temu na raka mózgu (jakby mało miał wcześniej cierpień:/) i najlepsze pozycja (właściwie lepsza niż każda "normalna pozycja to taka: Jesteś na wózku i ona siada na tobie i twoim koledze a ty robisz podnosisz i opuszczasz wózek, ew. ona może sama na nim podskakiwać, a ty możesz pieścić ręką jej skarby.

Gość vvvVIPvvv
zwisasz z wyciągu tego co na sali pooperacyjnej a ona stoi na rękach...:D

Gość vvvVIPvvv
ja osobiście lubię dostać wpierdol od normalnych ludzi za swoje seksistowskie, kompletnie nie śmieszne i żałosne wypowiedzi, zapraszam, skopcie mi dupę bo gadam jak kompletny debil

Gość ollolllola
silla mądrze gada

możne taka która będzie wam obojgu pasować? problemy z wyobraźnią podobno jesteś niepełnosprawna ruchowo a nie intelektualnie :O 🖐️

O KURWA. Jestem w szoku. Skoro jestescie zbyt prymitywne i 0okrutne aby zrozumiec swoje tragiczne wypowiedzi zastosujcie do zasady prostej jak drut: nie masz nic do powiedzenia - ZAMKNIJ MORDE. Z toba pelnosprawny i niepelnosprawny facet bedzie mial wiele problemow. Jak z toba gdzies pojdzie i otworzysz gebe to spali sie ze wstydu.

trzym grzecznie pysk jak nie umiesz zrozumieć głupoty autora 🖐️

Gość vvvVIPvvv
ten ktoś się pode mnie podszył o 23:14 widać chce dostać wpierdol, chce ktoś mu złajać tylec? albo pojechać kółkami od wózka po przyrodzeniu? idź się kretynie lecz i nie podszywaj :/

Gość ollolllola
junken idioto, twoje komenty sa tak zenujące że aż niewiarygodne, nawet dokladnie nie przeczytasz pytania autora bo w poprzednim poście uważasz go za dziewczynę, do tego próbujesz być zabawny a jesteś głąbem, chłopak normalnie pyta bo barkl mu doświadczenia a ty zamisat pomóc albo sie nie odzywać, piszesz jakieś idiotyzmy sugerując głupote autora, on nic głupiego nie napisał za to ty owszem!!!!

Gość ollolllola
sorry, juken miało być

wiem że to facet tyle że wyszła literówka ludzie z nikłym IQ jak ty i autor topiku nie poradzą sobie z tak prostą sprawą bo są idiotami bez wyobraźni lub bez umiejętności posługiwania się google :O zanim czymś "błyśniesz" to sie zastanów pustoczaszkowcu 🖐️

Gość ollolllola
juken po co ty sie odzywasz skoro nic mu nie możesz poradzić??? kafe jest m.in. od tego zeby dawac sobie różne porady, odpowiadać na pytania itd, (skoro google tylko jest od szukania odp na wątpliwosci, to po co kafe, i co Ty np tu robisz prócz obrażania ludzi???) jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj, czy to takie trudne??? czujesz nieodpartą potrzebę obrazenia kogoś??? mam spore wątpliwości co do Twojego IQ skoro uważasz że Twoje posty są choć trochę inteligentne.

dobrze synku wiedze że ze względu na twój bardzo niski IQ nie rozumiesz co do ciebie pisze czy jak mam sobie podetrzeć dupe to też założe temat na kaffe z pytaniem mam problem nie umiem podetrzeć dupy? inaczej czy normalny człowiek zakłada temat będę posuwał panienkę w jakiej pozycji mam to robić ? nie NIE ROBI TAK , bierze się za robotę powoli DOSTOSOWUJĄC sie do możliwości i zaistniałej sytuacji ale upośledzony intelektualnie debil jak on i ty zawsze będzie zachowywał się jak płaczliwy pedrasta pytaja się w trakcie czy teraz ma włożyć chooja w pisssde czy dopiero w przyszły wtorek:O co ja tu robię? przebywam od 4 lat , od czasu do czasu piętnuje głupotę dla rozrywki staram się też nauczyć ludzi samodzielnego myślenia , to robie z dobroci serca choć na swój własny osobliwy sposób 🖐️

Gość ollolllola
nie rozumiesz Juken, ze co innego szukać po necie odpowiedzi na pytanie a co innego poprosić o poradę osoby które być może mają podobne doswiadczenia i mogą coś podpowiedzieć, sama teoria to mało dla osoby z takim problemem, tu nie chodzi o zdrowego kolesia jak Ty, który nie ma problemu z żadną pozycją i dla Ciebie włożenie chuja to pryszcz ale dla kogoś kto nie może poruszać nogami od kolan w dół, i same kolana ma sparaliżowane, to już nie jest takie oczywiste i proste. Była dziewczyna czy dwie które miały podobną sytuację i coś podpowiedziały, to duzo lepsze niż googlowanie i szukanie po całym necie skoro ma konkretną sytuację i moze inni mieli podobną. Po to jest kafe, nie po to żeby sie napieprzać z kogoś i skoro nie mmożesz nic poradzic, to sie nie odzywaj, a nie wyładowujesz się na kimś kto grzecznie pyta i nic Ci złego nie zrobił. Co Ci po wysokim IQ skoro zero w Tobie człowieka tylko taki wkoorwiony na cały świat cynik.

Gość ollolllola
ps. Juken zrozumiełabym Cie gdyby chodziło o jakieś głupie i infantylne pytanie typu pryszczata gimnazjalistka pyta czy można zajść w ciażę przez kurna pocałunek albo czy można zajść przy 1 razie, bo słyszała, że nie. Ale tu pytanie nie jest głupie ani odpowiedz nie taka oczywista. Głupoty tez nie trawię ale przesadziłeś w tym wypadku.

widzę pustogłowiu że pryszczatymi gimnazjalistkami nazywasz nieudolne prowokacje kretynów aż dziw taki yentelignet jak ty tego nie zauważył :O skoro sparaliżowanie nóg od kolan w dół to dla was taki problem to nie chce wiedzieć ile lat zajęła ci nauka wiązania sznurowadeł w 0,03 sec stało się dla mnie oczywiste że mogą sie kochać klasycznie, na jeźdźca, z podpórka nawet od tyłu , na siedząco i ich wariacje dla tego kazałem mu użyć wyobraźni , ale skoro dla was jest to ściana nie do przeskoczenia to chyba wiesz że nie prezentujesz odpowiedniego poziomu aby otwierać pysk i wystukiwać co ci tam te dwie szare komórki podyktują lepiej trzym psyk ze swoim fałszywym współczuciem (kalectwo fizyczne nie jest taryfa zwalniająca od myślenia) i pouczeniami bo możesz zostać ostro dojechany tłuczku z malutkim rozumkiem

Jak czytam co poniektórych- rzygać mi się chce. Wy w ogóle nie powinniście się ludźmi nazywać. "Sex z niepełnosprawnym to be", "Ja z niepełnosprawnym to nigdy" i dalej trele morele duperele. Jak nie potraficie zrozumieć osoby niepełnosprawnej to lepiej nie piszcie nic, niż macie pisać jakieś nieludzkie głupoty. Jestem zdrowy i z niepełnosprawną osobą i powiadam Wam nie ma innej nad nią. Te wszystkie teksty w cudzysłowach Admin powinien wyciąć w pień, bo to nie ludzie piszą tylko zwierza jakieś. A co niepełnosprawny to nie człowiek ?. Ech Wy mondzioły jedne.

Gość ollolllola
Juken, obyś nigdy nie był w takiej sytuacji, bo może dla Ciebie zero problemu, ale dla kogoś duży problem, są różni ludzie. Są też sprawy z którymi Ty masz problemy a inni nie. Więc nie udawaj takiego wszystkowiedzącego bo wg Twojego myślenia kafe w ogóle nie powinno istnieć. A co do mnie, to nie jestem jakąś hipokrytką z fałszywym współczuciem, tylko uważam że jak nie mozesz pomóc, to siedź cicho i nie obrażaj człowieka. A jak mozesz, to próbuj. Nie życzę Ci żebyś kiedyś na wózku wylądował, i sam się przekonał, ale dla takich osób czasem głupie dwa schodki są nie do pokonania a dla kogoś kto nie ma w seksie doświadczenia, rozpoczęcie współżycia w takim stanie może nie być takie oczywiste i łatwe jak dla Ciebie.

Gość iloraz inteligencji
Juken, skąd w tobie tyle cynizmu i chamstwa? Wielki inteligent chwalący się IQ (krowa któa dużo ryczy mało mleka daje) a nic mądrego nie napisze, kompletnie nie umiesz się wczuć w czyjąś sytuacje i tylko wyzywasz od głupich. Skoro taki jesteś madry to nie siedź na kafe bo tu same głupki sa nie na Twoim poziomie. Jeśli Cie problem faceta nie interesuje i uważasz go za śmieszny to po co się wypowiadasz, nic mu nie pomożesz a tylko ludzi denerwujesz.

ale powiedz pustaczku jaki problem ? taki że jest nie myślącym gościem a ty ostro sie upierasz brnąc w kompromitacje że głupota to norma? teraz zaczynasz mi meandrować o barierach dla niepełnosprawnych (których jestem świadom) ,rzucając tekstami jak to mi nie życzysz co nie jest glownym tematem dyskusji albo odnosisz sie merytorycznie do tego "problemu" albo milcz za swoją radą bo chyba nie chcesz byc hipokrytką , prawda ?

iloraz inteligencji ---> to podaj mi liczbę mojego IQ którą zawarłem w tekście ? nie mozesz ? aha to powstrzymaj się o żałosnych umoralniających apelii jeżeli nie potrafisz odpisywać bez zbędnych emocji które są tak przesłaniają ci obraz gównie nie siedzie na kaffe tylko na f23 , kiedyś kiedy nie było na kaffe tobie podobnych kretynów/ek siedziałem więcej na kaffe , teraz od czasu do czasu wpadam aby się rozerwać bo wiem że poziom intelektualny poleciał na łeb na szyje czego ty jesteś wybitnym dowodem czemu pisze ? bo 1. to jest forum 2. mam takie prawo