Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczeń_niepewny

boje się iść do szkoły w tym roku matura...

Polecane posty

Gość uczeń_niepewny

nie boje się o to czy zdam bo wiem, że zdam. Mam duże braki ( z lenistwa), wiem że mogę nadrobić ale boje się że nie dam rady że zmarnuje sobie życie wiem że to głupie, zamiast wziąźć się do roboty to martwie się jakie mam braki i że mogę nie zdać... też tak macie/miałyście?

Nie mieliśmy chyba matura jest na tyle poważną sprawą że już wypadałoby się ogarnąć i wziąść do roboty ? :o Zresztą.. chyba że chcesz być najgorsza

Gość janek jasiu
matura to bzdura glupoty pierdolicie nie ma sie czego bac tylko wybitne tłumoki nie zdaja

Gość mikolina554
matura w przyszłym roku to tak na pocieszenie ;) też mnie to czeka i też obijałam sie przez cały czas w lo, ale z drugiej strony... znam takich którzy gorzej niż ja - kompletnie nic nie robili :D i tylko to podnosi mnie na duchu :D

Gość panienka N-ka
matura jest banalna..a teraz jeszcze ciagle materia obcinaja..

Gość Anna Cugier-Kotka
pierdol nauke i szkołe

jak mowila moja kolezanka - matura to bzdura jak mowil moj kolega - matura jest jak kobieta wystarczy zaliczyc:D oboje nie dostali sie na studia.

Ale tu nie chodzi o to zeby zdac. No zeby zdac mature wystarczy w wiekszosci przypadkow po prostu przyjsc. Chodzi o to zeby zdac dobrze, to jest sztuka. Z byle jaka nic dalej nei zrobisz konkretnego. Duzym plusem jest ze ogarnelas sie teraz. Jest sierpien. Masz caly czas szanse na wypasione stopnie.

Też mam w tym roku mature... Wcześniej się bałam, ale teraz już jakoś na luzie do tego podchodze...

Gość azja123
Zacznij od ortografii.

Gość studenciaraaa
Matura stresuje każdego chyba, nawet tego co uczył się przez całe liceum. Ja stresowałam się rok przed, pół roku przed a na egzanin poszłam pewna siebie i spokojna. Zdałam maturę b. dobrze a u mnie w klasie na minimum zdaly nawet osoby "mało inteligentne" delikatnie mowiac. Wez sie do roboty, a nie bedzie tak zle :)

eee no co Ty super czas !!! najmilej wspominbam rok maturalny. potem zalowalam ze tak szybko wszystko mienlo. a matutura nie taka starszna jak o niej mowia. Tyle osob ja przezylo. hehe sobie tak mysle zeby teraz mnie spotykaly takie problemy jak matura... zobaczysz z perspektywu czasu. Śmiac sie bedziesz uczeniu_niepewny . a jezeli masz braki... heh a kto ich nie ma ;) Głowa do Góry. pozazdroscic Ci tylko mozna ;)