Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszPiszŁukaszPisz

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

dlaczego tak jest że panny są głupie bez obrazy ...Chodzi mi szczególnie o moją byłą ...Zapoznałem się z nią na nk.pl pisaliśmy ,pisaliśmy itp... dała mi swój numer gg ..Ok zacząłem pisać zakochaliśmy się ,....NIBY...Pierwsze spotkanie pocałunek ,przytulenie potem przedstawiłem ją mamie jak byliśmy u mnie ...Ok potem siostrze jak poszła do niej na paznokcie ...I po trzech dniach czy czterech zerwała z jakiegoś tam powodu ale gównianego ...Spoko ale kurwa jebana pieprzyła się z moim sąsiadem ma 17lat a jebała się z moim 31letnim sąsiadem ale ok ..Teraz kurwa chodzi z moim 2 sąsiadem który ma 18 ...Ale mniejsza o to dała mu na 1 czy 2 spotkanie ..Kurwa czy ona jest normalna ??

Nie wątpię że obskoczy :) na początku żałowałem ale teraz zobaczyłem jaka jest ...Kurwa i tyle... Ps Kochałem się z nią na 1,2 i 3 spotkaniu :/ chore ..

Z tym nie mam problemu....Jestem przystojny i mogę mieć wiele ..Ale chodzi o to że mnie wkurwiła :/

"przecia napisal ze ja dymal " Ano faktycznie :D Widocznie za słabo ją dymał :D

Jeżeli musisz poznawać panny na NK to nie licz, że znajdziesz inną niż głupią. Jednak co rzeczywistość, to rzeczywistość.

Gość niby tak
Dlaczego ledwo poznaną laske traktujesz jak materiał na dziewczyne czy żone?. Patrz na to realnie, wyrwałeś dupe na NK, miałes sexik, okazało sie że to ku*rwa więc adios. Bajeruj inna, a ta traktuj jak lalke na szybki sexik, po co angażujesz w to emocje?

Moze chciała tylko paznokcie za darmoche zrobić;p Kolejeny miał siostre fryzjerke, jeszcze inny pracującą w solarium. Chciała pokorzystać bez wydatków;p