Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana lublinianaka

Chce usunac ciaze!

Polecane posty

Gość Zdesperowana lublinianaka

Witam, poszukuje lekarza w wojewodztwie lubelskim, ktory usunie mi ciaze, ;( to konieczonosc niesety ;/ mam 16 lat i mieszkam w domu dziecka. Poniose ogromne konsekwencje tego czynu, na ktory nie mialm wplywu. Jesli mi sie nie uda, nie bede tu miala zycia...Prosze pomocy!! Niech mi pomoze jakis lekarz blagam i prosze o szybka odpowiedz

Gość A MASZ NA TO PIENIADZE

Gość za darmo nikt ci nie usunie
jak miałaś na tyle odwagi żeby sie bzykać ze świadomością konsekwencji no to teraz musisz je ponieść...to nie średniowiecze!!! Urodź to dziecko i oddaj do adopcji...tyle dobrego możesz zrobić dla swojedo dziecka...dać mu miłość i kochających rodziców!!!

Gość ćwirkowa
mam nadzieję , że to prowokacja :o

Gość dzieci maja wakacje
i się nudzą

Faktycznie nieciekawa sytuacja ale jakos ci nie współczuje... Nie uczyli ,że trzeba się zabezpieczać?

Tak sie zastanawiam czy co poniektórzy w ogóle czytają topiki,czy po prostu lecą jak mucha do gówna widząc temat o aborcji.? "Poniose ogromne konsekwencje tego czynu, na ktory nie mialm wplywu" to chyba świadczy o gwałcie nie? ciążę z gwałtu można usunąć legalnie w Polsce.

Złotowłosa też wyłapała ten mały niuans, czyli jednak nie mam problemów z czytaniem ;)

nie nie... nie wszyscy mamy problemy z czytaniem:) tylko ci którzy nie potrafią racjonalnie myśleć,ani wcale nie maja zamiaru podawać jakichkolwiek rozsądnych rad; tylko przelecą nagłówek i ogień na klawiaturze:)

Błagam nie rob tego!!!!!!!!!!! Masz dostep do internetu wiec poszukaj fora albo jakiejs strony gdzie wypowiadaja sie malzenstwa bezdzietne!!! Oni pragna Twojego dziecka! Jezeli sie dogadasz to pomoga ci z porodem moze zapewna ci pobyt na czas ciazy!!!! Blagam.... nie zabijaj tego malenstwa... jestem nieco starsza od ciebie mam prawie 19 lat i od ponad roku staram sie o dzidzie wraz z mezem!!!!!!!!!! i nic... ty masz ten dar... choc to nie stalo sie z twojej woli... prosze... poszukaj czegos w necie.. ja tez teraz poszukam pod tym wzgledem ci pomoge... ide szukac czegos jak znajde to dam znac!!!!! prosze to dziecko.. ono juz cie kocha i wlasnie ciebie ufa ci i wie ze ty go kochasz i chronisz... przemysl to co pisze prosze~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość 19873
agnes pierdol sie szmato!!! donoś za nią i urodź ty pusta krowo!! nie każa chce robic za worek do rozpłodu!