Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka suszona

Zaparcia a karmienie piersią. Można karmić czy nie?

Polecane posty

Gość śliwka suszona

Od porodu cierpię na zaparcia, oczywiście robię co mogę by się ich pozbyć naturalnymi metodami by nie zaszkodzic dziecku. Ale moja mama mówi, że przy zaparciach nie powinnam karmić dziecka piersią wogóle bo jemu to szkodzi. Czy to prawda?

Gość co za bzdra kolejna
co ma piernik do wiatraka? można karmić nawet jak się jest przeziębionym albo ma się 39 stopni gorączki, a co dopiero jak się ma zaparcia...dużo wody pij,powodzenia

Gość śliwka suszona
no też mi się tak wydawało, ale to moje pierwsze dziecko więc doświadczenia za bardzo nie mam. Mama uważa, że skoro mój orgaznizm nie potrafi się oczyścić to wszelkie toksyny przenikają do mleka i szkodze dziecku.

Gość co za głupoty
możesz karmić spokojnie polecam czopki glicerynowe, ulga jest niesamowita ! posmaruj czopek oliwką dziecięcą i wsuń do odbytu, to nic nie boli, najlepiej włożyć od razu 2-3 czopki, a potem wstać, mniej więcej po 5 minutach się spokojnie wypróżnisz, czopki te dla dorosłych 2 gramowe ja tak robiłam bardzo często w ciąży i w czasie karmienia i dzięki temu nie mam hemoroidów :) Polecam !