Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nel22

Polka+murzyn

Polecane posty

Gość Nel22

Moze ktos mi wyjasnic pewien fenomen? Dlaczego jak widzi sie murzyna idacego z biala kobieta, to na 90% jest Polka? Nie pytam zlosliwie, chce to po prostu zrozumiec. We Francji, Stanach, UK jest mnostwo czarnych, wiec zwiazkow "mieszanych" powinno byc wiecej, a wcale tak nie jest. Zdarzaja sie oczywiscie mixy Brytyjka(biala)+czarny, ale zazwyczaj ta brytyjka pochodzi z nizszych wartw spolecznych. Zwiazkow wyksztalconych Francuzek, Amerykanej z murzynami praktycznie nie ma. Why??

Gość podaj linka do badań
na których opierasz swą wypowiedź

Gość nel22
"...polacy rasisci kazdy to powie..." nic dodac nic ujac. wstyd Kaskadka, gdzie tu widzisz rasizm?:D Zadaje zwykle pytanie i jesli nie znasz na nie odpowiedzi, to sie po prostu nie wypowiadaj....

czy opierasz się na własnych przemyśleniach? ja mam takie przemyślenie - durna pezda z ciebie

Gość nel22
Sama rozmowa o gejach, to homofobia Sama rozmowa o czarnych, to rasizm i powod do obrazania Gratuluje szerokich horyzontow myslowych:D

przyjdzie byle kto piźnie byle co i odrazu leci stado łykających jak młode bociany nieważne o czym jest mowa

Moim zdaniem jest to tak, że właśnie jak mówi poprzedniczka w Polsce jest mało obcokrajowców i dla nas osoba "kolorowa" jest bardziej interesująca niż zwykły człowieczek z naszym kolorem skóry. W Stanach, Anglii, Francji itd. spotyka się ich na każdym kroku więc ludzie są przyzwyczajeni do nich i nie zauważają już tak różnicy koloru skóry jak my ;) Przykład: miałam koleżankę wietnamkę, ani ona ładna nie była anie wyjątkowo bystra a opędzić się od naszych Polaków nie mogła :P a dlaczego? Bo była "inna" niż my i ta właśnie "inność" przyciąga. A nie tak jak mówiła przedmówczyni, że biedaka ciągnie do biedaka...

hap hap już łykam :) hap hap

A tam inność. Afrykanie od pokoleń mieszkają w chatkach z krowiego nawozu. Pcoiąg do gówna to wielopokoleniowa tradycja. I nawet w Europie, jak widać, jej nie łamią. Fakt faktem dupy, które się z nimi spotykają są na tragicznym poziomie. Te wożące się po Polsce z reguły są tłuste i mają balejaż :p. Intelektualnie nie lepiej .

Gość zgadzam sie z autorka topiku
a stwierdzenie ,az akurta takie dziewczyna sa bardzo nisko rozwintiete intelektualnie jest jak najbardziej parwdziwe...

Gość RobertoZ
Jesli widze biala kobiete (masz racje w 90% polka) z murzynem to naprawde rodzi sie we mnie taka agresja ze szok. Nie stac was dziewczyny na bialego chlopaka? Moze byc Polak, Niemiec, Rosjanin, Wloch, Hiszpan, Anglik czy ktokolwiek... Ale murzyn?! U mnie brak szacunku. I przypuszczam ze u wielu prawdziwych, ciezko pracujacych i wyksztalconych Polakow takze !! ehh

Gość XYZarni
mowicie ze Polacy pija, bija sie w klubach, kradna, nie ucza sie, pracuja za marne pieniadze... niech bedzie... Murzyn ma hiv, len do pracy, naciagacz, bije i nie szanuje swoich kobiet, inteligencja? taa o czym wogole mowa?! , potomkowie niewolnikow zlapanych w siatke na swoim podwórku... Ja na swoim podwórku dalbym z siebie 200% ;] przyjechalo bydlo do Europy, Ameryki... narobili dzieci, ale fakt faktem krew plynie ta sama... wiec wole byc synem ojca ktory ciezko pracuje aby mnie wychowac... malo tego... jestem dumny ze jestem bialym Polakiem ! i szanuje swoj kolor skory :) Polka+murzyn... to dopiero patologia !

Gość Nell22
Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie aleje aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim gównem.

Gość elazyna
podszywaczu wreszcie cos kreatywnego;)

Gość anty rasizm
A nie bierzecie pod uwagę tego, ze byc może te pary są szczęśliwie zakochane? Nie rozumiem w ogóle, dlaczego kolor skóry jest dla was taki ważny? Dla mnie facet mógłby być nawet zielony, byleby mnie kochal i szanował. To co piszecie drodzy Panowi to dziwnego typu zazdrość. Jakoś kobiety nie bluzgają na mężczyzn, ktorzy wiążą się z azjatkami, a takich coraz więcej w Polsce. Polacy selekcjonują sobie ludzi według koloru skóry, włosów, kraju pochodzenia. To takie hitlerowskie myślenie.. To gorsze niż rasizm. To jest dopiero patologia. Obudźcie się w końcu!

Gość Biały Polak
napisze co głośno powiedział Vincent Sarich: murzyni są na pograniczu debilizmu, ich iloraz inteligencji nigdy nie dojdzie do 70, zostali stworzeni po to, by służyć swoim Białym Panom, A NIE ŻEBY SYPIAĆ Z ICH KOBIETAMI!

Gość bo polkichcą tylko seksu
a murzyn podobno ma "wielkiego" polki patrzą tylko na strefę erotyczną.

Gość konkIawe
Pociąg do tzw "egzotyczności" to nstynktowne zachowanie spowodowane tym, że osobniki posiadające taką cechę wzbogacały pule genową swoich populacji redukując wpływy "chowu wsobnego", który był sporym zagrożeniem w małych społecznościach łowiecko zbierackich. Cecha ta została nam więc przekazana w genach przez przodków, którzy dzięki niej przeżyli...Ci którzy jej nie posiadali nie przeżyli więc nie mogli nam jej przekazć:P

Gość Biały Polak
mają swoje kobiety, niech naszych nie brudzą chorobami,

Gość gość
ja uwielbiam czarne penisy, są takie apetyczne

autorko - nie wiem skad masz te wykwintne statystyki :D 90%, no tak :classic_cool: a jzu na pewno znasz wiele wyksztalconych francuzek i amerykanek, o ktorych tak fachowo rozprawiasz :o

do: anty rasizm - "A nie bierzecie pod uwagę tego, ze byc może te pary są szczęśliwie zakochane? " . ludzie tego pokroju czesto w ogole nie biora pod uwage ewentualnosci zakochania, nwet we wlasnym zyciu kieruja sie pobudkami bardziej biologicznymi ;) reszta wpisu - nic dodac, nic ujac :/

Gość Rysia30
Ja bym mogła być z mulatem :) pod jednym warunkiem, że nie byłby wyznania muslimskiego :D :D

Gość gość
Rysia30 inteligencja nie grzeszysz '' wyznania muslimskiego '' no cóż...

Gość taklubnie
Bynajmniej Polacy jakoś ponad normę nie są rasistowscy. Rasizm CZARNY to dopiero problem widoczny choćby w USA wszechobecny w Afryce i wciskający się do Europy. A dam wam zagadkę -czy np. amerykańscy lub izraelscy Żydzi popierają związki młodych Żydówek z murzynami . No jak sądzicie?

u czarnych to jest raczej niechec lub nienawisc do oprawcy, czemu trudno sie dziwic. rasizm to by byl, gdyby uwazali, ze rasa biala jest gorsza od nich, a im bynajmniej nie o to chodzi. izoluja sie, stwarzaja wlasny swiat, mowia do bialych, ze sie odpiertolili. . co powieprania zwiazkow miedzyrasowych, to zadna rasa ani narodowsc tego nie popioera.

Gość gość
Dlatego że murzyn ci powie wprost spadaj białasie od naszych czarnych kobiet wiec ja tak samo powiem czarnuchowi by spadal na drzewo od naszych białych kobiet i tyle w temacie. Oni nas nie lubia i my ich. I nie mam zamiaru byc poprawny politycznie tylko dlatego ze tak wypada a czarnuch moze wam pluc w twarz bo 3 wieki temu jak małpe wywiezli jego przodkow z Afryki. W Polsce panuje moda na murzynstwo i tyle tyle ze dotyczy to najubozszych warstw spoleczenstwa.

Gość gość
Rząd się martwi o niski przyrost naturalny więc powinien co roku sprowadzić do polski 100.000 murzynów najlepiej katolików przebadać na hiv dać dotację i prawo pobytu za zapłodnienie polki . Dla murzyna byłby to awans społeczny posiadać białą kobietę ona widząc że nie jest wyjątkim mającym czarnego faceta nie czuła by się z tym źle a i życie sexualne polek by się polepszyło hehe a dla polaków sprowadzić azjatki na tych zasadach

Gość gość
Kobiety sa coraz agresywniejsze i bardziej zwierzece dlatego leca na turqsow i arabow, ktorzy kobiete trzymaja krotko. Murzyni sa bardziej agresywniejsi od bialego czlowieka, mniej ucywilizowani i to sie kobietom podoba.