Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LUTEINA5050

LUTEINA-Czy udało się wam po niej zajść w ciążę?????????

Polecane posty

[cześć] Mam pytanko staram sie już ponad 1,5 roku zajść w ciążę.Ale okazało sie pół roku temu że mam troche problemu z hormonami lekaraka zaleciła mi brac Luteine50 2x dzienie po 1 tabletce pod jezyk przez 6 cykli i własnie biorę ją juz ostatni 6 cykl i nadal dzidzi brak 😭 Czy którejś z Was LUTEINA pomogła???Bo ja juz tracę nadzieję że kiedyś będę mamą :(

też chetnie sie dowiem.. Na poprzednią ciążę czekałam 3.5 roku ( wszystkie badania były ok). Gdyby to dzialało, to chetnie bym po nią siegnęła..

też biorę luteinę 2 cykl. 26 powinnam mieć @ . jeśli się nie uda to lekarz przepisał mi clo od następnego cyklu. Miałyście badania pod kątem pco?

a co sie w szczególności robi na PCO? Ja juz nie wiem co mialam.. w końcu zaszłam w ciązę naturalnie. Ale robili mi milion hormonów w poszczególnych dniach cyklu, nawet monitorowanie owu - był pęcherzyk, pękał, mialam drożnosć jajowodów robioną, oczywiście cytologię. Mąż też miał badania i nic nie znaleźli. Boję sie ze sytuacja znowu sie powtórzy. Od ok. roku nie robię zupełnie nic w celu zabiezpieczania sie przed ciążą (nawet na płodne dni poluję) :P i nic..

Jak miło że nie jestem sama i ktoś sie odezwał :) Ja własnie ją kończe brać i mi gin mówił ż ejak dostanę @ i nie zajdę to mam się zgłosic do niego i jeszcze raz mi hormony zrobi :( ja miałmza niski progesteron, LH, FSH i prolaktyne minimalnie podwyszoną :O Juz sama nie wiem co robic , co myślec tak bardzo pragne dzidziusia:( Badań pod kontem pco nie miałm jeszcze.A co to jest ten clo??S łyszałm ż ejeszcze zamiast luteiny dają dupstochn ( nie wiem czy dobrze napisałam) MUSISIĘUDAC- trzymam kciuki by ci sie udało i by @ sie nie pojawiła tylko piekniutkie 2 kreseczki na tescie:D

Duphaston ma podobne działanie jak luteina, a clo (skrót bo nie pamiętam całej nazwy) to tabletki na wzrost pęcherzyków. badania na pco to oczywiście hormony badanie jajników (czy nie ma licznych pęcherzyków) i monitoring cyklu czy jest owulacja czy nie:)