Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASZXDY

Jakie jest ryzyko zajścia w nieplanowaną ciążę ?

Polecane posty

Gość ASZXDY

Ostatni spuściłem się na palce mojej dziewczyny. Następnie ona włożyła te palce w pochwę. Jakie jest ryzyko zajścia w nieplanowaną ciążę ?

Gość ASZXDY
Można podać w procentach ?

Gość ASZXDY
Naprawde tylko tyle xD ?

Gość kto niby ma wiedziec
ile procent? szanse sa male, nawet bardzo ale nie wymagaj od ludzi rzeczy nie mozliwych ! zacznij tez czytac i doksztalcac sie pod kontem zycia seksualnego bo z obecna wiedza daleko nie zajedziesz a chyba po kazdym zblizeniu nie masz zamiaru wchodzic na kafe i pytac ludzi czy cos sie stac moglo.

Gość ASZXDY
Wielkie dzięki. Fajna odpowiedź. Ale jeżeli ktoś może mi podać to w procentach-to wielkie dzięki

ale pytanie - Czy one wytarła rękę, czy miała mokrą od spermy i wówczas ją włozyła? - Czy miała dni płodne? Jeśli nie to ryzyka ciązy nie ma.

Gość kto niby ma wiedziec
kazdy kto napisze w procentach jaka istnieje szansa zajscia w ciaze wezmie te dane z powietrza, wiec nie rozumiem cie po chcesz sie opierac na informacjach nie majacych nic wspolnego z rzeczywistoscia

Gość ASZXDY
MIała dni płodne i nie miała wytarttej ręki od spermy.

To Ci powiem, że szanse są , ale procentowo Ci nie podam dla pocieszenia natomiast powiem CI, że płodna para, kochając się do końca w dni płodne ma 20% szans na zapłodnienie. A tak na marginesie- dlaczego to zrobiła, bo po Twoich wypowiedziach nasuwa mi się wniosek, że nie za bardzo chcesz być tatusiem??