Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowadząca za rączkę

facet, choroba, lekarz

Polecane posty

Mój mąż pójdzie do lekarza tylko wtedy, gdy ja z nim idę, nawet muszę za niego wszystko mówić. On siada i mowi, że nic mu nie jest i dobrze się czuje. Czy to jest choć troszkę normalne, znacie takich panów?

Gość to raczej dziwne
moj jak jest chory leci sam do lekarza, a przy objawach grypy umiera.

Gość prowadzaca za rączkę
Umieranie to juz całkiem inna sprawa, on stęka gdy mu pobierają krew!

Nie rozumiem kobiet, ktore wyreczaja faceta nawet w takich czynnosciach. Kaz mu isc samemu do lekarza, wziazc od niego recepte i nie kwiczec z powodu grypy bo na nia rzadko sie umiera ;) Rozumiem, ze facet "umiera przy grypie":D ale nijak nie moge pojac, ze nie nauczyl sie sam isc do lekarza. Jakis niedopieszczony przez rodzicielke ? ;)

pobieranie krwi?? tosz dla większości to działanie jakby pośmiertne chyba, albo conajmniej na skraju tunelu ze światełkiem ;)) dodać jeszcze należy, że leki zabijają, apap zwłaszcza, czy inna witamina C ;) :) :)

Ja też tego nie orzumiem. Przez 20 lat malzeństwa był u lekarza tylko sam gdy potrzebował zwolnienie i raz na pogotowiu.Wczoraj ( jest dośc poważnie chory), zaprowadzilam go na siłe, a on caly czas się głupio śmiał. Po zrobieniu badan lekarze patrzyli na niego jak na idiote.Ze wzgledu na bardzo złe wyniki chcieli go zostawic w szpitalu, nie zgodził sie! Teraz xzeka mnie gonitwa po roznych poradniach, by znaleźc przyczyne!!! leki bierze bardzo chętnie, nawet nie sprawdza co mu podaję! Sam jednak ich nie weźmie!

Czy to jest choć troszkę normalne, znacie takich panów? ja znam takich dwóch :D jeden ma 47 lat ( stary kawaler) drugi lat 29 cierpi na chroniczny brak dystansu do siebie a co za tym idzie pobieranie krwi traktuje jako zamach na swoje życie ( od 3 lat przebywa w zakładzie psychiatrycznym) :P

Gość prowadzaca za rączkę
Nie wiem jak rozumieć ten - chroniczny brak dystnsu do siebie- możesz to przyblizyć! Kurde ,no to mi sie jeszcze pewnie u psychiatry z nim wyląduje!

Gość to mięśniacy-dziwacy
niby tacy bohaterowie ,ale jak mają iść do lekarza to tak jakby co najmniej mięli ginekologa odwiedzić;)

chroniczny brak dystnsu do siebie- możesz to przyblizyć!" inaczej mówiac wszystkiego sie boi , wszystko bierze na powaznie, wszystko wydaje mu sie nieosiągalne ... potwierdzili u niego zaburzenia osobowosci w psychiatryku ...

No mój nie boi się wszystkiego, ale ta reszta pasuje jak ulał!

"On siada i mowi, że nic mu nie jest i dobrze się czuje. Czy to jest choć troszkę normalne, znacie takich panów?" Pupcie po kupci też mu podcierasz ??

ale u facetów to normalne :) poczekaj co bedzie jak dojdzie do wieku kiedy wypadałoby zbadać prostatę... :D