Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monican

exhibicjonistka

Polecane posty

Gość monican

jestem 30 latka.blondynka nie glupia a na dodatek zgrabna tak inni twierdza. uwielbiam nagosc a w ostatnim czasie bardzo kreci mnie pokazywanie cialka w miejscach publicznych wybranym osobom zwlaszcza są to mlodzi chlopcy.uwielbiam krociutkie mini pod ktorym brak bielizny.zajebista zabawa jak ich oczka dostrzegaja moja myszke.udaja ze nie patrza a za wszelka cene by ja chcieli dotknac.nieraz jak sytuacja pozwala dotykam ja sobie patrzac na nich. czy sa kobiety ktore tez tak czynią????????

Gość FF12345
nie wiem, czy sa, ale ja lubie patrzec ;-)

Gość dżony
ja nigdy nie widziałem czegoś takiego a bardzo chciałbym zobaczyć .

Gość 26 ona
No proszę.... pewnie nie dopieszczona jesteś ? Po co pokazujesz ? Umów się z młodym napalonym i skonsumuj chłopców, a nie rób tego na ulicy, bo ktoś znajomy kiedyś zobaczy i narobisz sobie wstydu :) Swoją drogą, też sobie wybrałaś zajęcie ;P (????)

Gość monican
nieraz juz to robilam z malolatami ale pokazywanie cialka i prowokacja sa bardzo podniecajace.mysle ze niejeden z nich pierwszy raz widzial myszke i to u dojzalej babki

Gość monican
jestem ze slaska i chetnie poznam paru malolatow przed ktorym zrobie pokaz niewykluczone ze zgodze sie byscie mnie dotykali a moze i ....................uwielbiam to.

Gość moni-fan
Jestem pełen podziwu. Uważam, że nie ma w tym nic złego. To tylko dowód odwagi i fantazji, na jaką mało kto może sobie pozwolić. Wszystkim sceptyczkom proponuję przypomnieć sobie, czy nigdy nie starały się wyglądać sezy? Nigdy nie nosiły mini, szpilek, dekoltów? A przecież niezałożenie majtek to tylko mały krok dalej. Myślę, że to daje niesamowite poczucie pewności siebie i władzy nad tymi biednymi facetami :-))) Monican, jest dla takich jak Ty wiele serwisów, jak np.: voyeurweb.com. Sporo tam zdjęć, może i ty kiedyś zamieścisz? Jeszcze raz gratuluję i marzę o tym, żeby kiedyś napotkać Cię np. na schodach ruchomych :-)

Gość malikaaaa
Ja w tym roku pojechalam na wakacje nad morze i zapomnialam zabrac reklamowki z bielizna, nigdy nie nosze tej samej bielizny dwa dni wiec na drugo dzien poszlam na zakupy zeby cos kupic, ale wtedy zrobilo mi sie fajnie i przyjemnie, ta swoboda i nutka podniecenia ze postanowilam nie kupowac zadnej bielizny. Tak spedzilam dwa tygodnie chodzac codziennie bez majtek i stanika teraz jak juz jestem w domu ciezko sie przestawic spowrotem. Nastepne wakacje chyba specjalnie ni zabiore bielizny bo nie zaluje tego i milo wspominam

A ja kiedyś poznałem pewną mężatkę, która lubiła sobie robić rozbierane zdjęcie i wysyłała je (jako MMSy) do kilku zaprzyjaźnionych facetów (między innymi i do mnie). :)

Gość o dżizas
Kuzyn mojego męża ma narzeczoną która lubi prowokować w ten sposób, ostatnio na wesele kuzynki nie założyła majtek, spódniczka taka nie za krótką przed kolanko, ale obcisłą. w pewnym momencie od kogoś usłyszałam że nie ma majtek i faktycznie nic się na spódniczce nie odciskało. Potem oglądaliśmy płytę z wesela i kamerzysta ostro kręcił jak kankana tańczyła :D może tez dostał cynk, bo parę osób gadało o tym.

Gość dddddddddddddddd
odciskujace sie majtki na exkluzywnej sukni to raczej niezbyt gustowne, od taka dzisiejsza moda

Gość o dżizas
ja tam nie mam nic przeciwko takim akcjom, a dziewczynę tą bardzo lubię.

Gość dddddddddddddddd
a jeszcze wspomne ze bylem na takiej imprezie gdzie pani ok 30 lat z mezem oczywiscie, nie jakas dziwka, byla w takiej sukni z wycieciem na plecach ze bylo jej widac 1/3 posladkow no i oczywiscie bez majtek, oj duzo bylo negatywnego gadania na ten temat , lecz wszyscy chcieli tanczyc jak najblizej tej pary i spogladali katem oka, a facetom slinka leciala, gdzie ona tam wszyscy i nie obylo sie bez podstepnych zdjec z jej tylkiem w tle po co tyle gadania? wiekszosc pewnie zazdroscila ze jego zona nie jest tak odwazna

Gość o dżizas
tez bym poszła bez majtek żeby się nie odciskały ale miałam okres :P

Gość gorąca od upału
Wszystko ekstra, tyle że co będzie jak pewnego dnia policja to zauważy? Jakiś paragraf chyba na to jest ;/

No i co, że Policja to może zauważyć (i ukarać - za nieobyczajne zachowanie). Zapłaci się mandat i tyle. :P Przecież na każdej drodze jest ograniczenie prędkości, ale jakoś 90% kierowców i tak je łamie. :P

Gość dddddddddddddddddddd
jaki pragraf?? na mini bikini nie ma paragrafu a widac o wiele wiecej

Gość o dżizas
była kiedyś głośna sprawa o laskach co sie opalały toples gdzieś chyba na plazy normalnej

Gość ddddddddddddddddddd
a wystarczy przykryc brodawki i afery nie ma, taka Polska hehehe

Gość o dżizas
ale jak tak mało widać to chyba za nic nie ukaraną zawsze można się bronić wymówka o niespodziewanym rozwolnieniu :P

dzizas..te laski byly ze szczecina ...ale one oopalaly sie na basenie przeznaczonym dla dzieci ..dlatego byla taka afera...hmm ..ale to nie bylam ja....:)

Gość monican
hej. sa tu jakies exhibicjonistki.uwielbiam to robic.nawet dzis bylam w realu a dokladnie w deichmanie przymiezalam buciki majac tylko dzinsowa mini troche za mala jak sobie tak przymierzalam to dwoch chlopakow udawalo ze tez przymierzaja a caly czas spogladali na moja myszke.musialo im sie poidobac.na koniec podnioslam tak nozke ze cala myszka mi sie rozchylila.a oni zaczeli cos w kieszeniach mieszac haha.

Gość monican
mieszkam na slasku

Gość monican
katowice szopienice