Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megalicious

być kobietą

Polecane posty

Gość megalicious

Powiedzcie czy czujecie sie kobieco? sekswonie, z tym czyms? Co sprawilo ze sie tak poczulyscie i kiedy? Mowie tutaj o takim przejsciu z dziewczyny do kobiety To jest bardziej odmiana w srodku, nie w wygladzie. Oczywiscie to sie przeklada na wyglad, ale od srodka sie zaczyna

Gość a to cos
to co??????

Gość kobieta zaczyna
sie byc po urodzeniu dziecka

Gość megalicious
oj, chodzi mi dokladnie, czy czujesz sie kobieta?

Gość kobiecoo
Czuje sie kobieco, kiedy jestem adorowana przez mężczyzn. Kiedy widze ich zainteresowanie moją osobą. Cenie mezczyzn ktorzy potrafia własnie dowartosciowac / docenic/ swoja kobiete szepczac na uszko komplementy. Podałam jedynie swoj przykład, wolałabym zeby to było uzaleznione ode mnie samej ale tak nie jest :/

Gość megalicious
wyobraz sobie idziesz ulica i wodizsz kobiete i wiesz ze ona jest koboeta, bo to po prostu widac.. nie dizwczynka, koleznaka z pracy, to po prostu widac, kobiecosc. I nie jest to zalezne od stroju, czy cos... Mysliscie ze musi nastapic jakis moment w zyciu ze nagle przeistaczamy sie w takie 100% kobiety?

Gość unos dos
Aby przeistoczyc sie w "prawdziwa kobiete" trzeba pozbyc sie wszelkich kompleksow. Jak sie ma niska samoocene, to nawet jak sie jest ladna kobieta, to nie czuc tej kobiecosci...