Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy mam szanse miec dziewczyne jesli jestem niesmialy, malomowny, nietowarzyski

Polecane posty

Gość tastastas
to zalezy czy lubisz rock and rolla bejb :classic_cool:

Gość LadyPank
szanse zawsze są, ale raczej marne..

Gość sorka koleś
zero szans, proponuje sznur lub studnie ... może jeszcze tory kolejowe...

To akurat cechy, nad którymi można popracować i je obrócić w te pozytywniejsze. Tylko muisz mieć motywację.

Gość jak nad nimi pracowac

Gość Shatyn rzecznik moderatorów
Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! Rozmowa Kontrolowana. !!!!!!!!!!! I pamiętać !!!!! Mówicie partia myślicie Tusk ! Mówicie Tusk myślicie........Lenin !!!! :) I dobrze mi tu pisać o towarzyszu Tusku, bohaterach narodowych partii PO towarzyszach generałach Wojtku Jaruzelskim i Cześku Kiszczaku, inteligencie narodowym Bolku Wałęsie. !!!!!!!!!!!!!!! :) Tawariszy ! Razem!!!! By żyło się lepiej !!!!!!! I pamiętaj Nie pytaj Tuska co on zrobi dla ciebie , tylko co ty towarzyszu drogi możesz zrobić dla naszego ojca narodu i wyzwoliciela - wizjonera. :)

Gość napiszcie cos wiecej_______

Gość Lady Fju Fju
tak...taka z autyzmem,albo 0 nieco smetnym usposobieniu dziewczyne, niezainteresowana niczym, masz szanse...peeewnie

Gość mnie nie pytaj
otworz sie w koncu.. Przeciesz jestes zajebisty, tylko nie zaczales tego okazywac:)

Tak. Jestem inteligentny, ale nie potrafie tego sprzedac, pokazac. Jestem mily, dobry, szanujacy siebie i innych, uczciwy, bez nalogow, dowcipny, kulturalny...

Gość a skąd jesteś
?

Gość Tak masz szansę
mój mąż też jest małomówny, ale się uzupełniamy, bo ja gaduła jestem

Gość kokosssssssssska
ja tam wolę nieśmiałych niż takich cwaniaków zbyt pewnych siebie i bezpośrednich :-) ale problem w tym, że jesteś też cholernie nieśmiała :-D ile masz lat ??

Gość ee bystra dziewczyna
i tak cie rozgryzie, gadac byle kto potrafi, ty powinienes miec w sobie COS, wtedy zadziala. Malowmowny facet jest tajemniczy i intrygujacy, byle sprawiał wrazenie myslacego.

Gość manikaa
cześć Żabi :) tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i strasznie sympatyczny się wydajesz ;) na pewno nie ma w otoczeniu żadnej chętnej? może trzeba się rozejrzeć ;)

Gość miszmaszmosz
ja tez mieszkam w londynie na poludniu...kruku chetnie Cie poznam..lubie niesmialych facetow. w jakiej dzielnicy mieszkasz?

Gość Gruby J
Pozwól że sie podziele statystyką :classic_cool: Otóż... :classic_cool: 80% kobiet sypia z 20% facetów

Oczywiście że masz, małą, ale jest szansa. :classic_cool: {Żabi kruk Tak. Jestem inteligentny, } I jaki skromny. ;)

Gość Gruby J
"Jestem inteligentny, ale nie potrafie tego sprzedac, pokazac." Gwarantuje ci że jednak nie jesteś inteligentem :classic_cool: Czemu? 1. Nie umiesz znaleźć sobie ładnej laski. 2. Inteligencja sie sama zawsze obroni, nie trzeba jaj sprzedawać

Mieszkam w polnocnym Londynie. Jak chcesz mozemy sie spotkac. Czy jest jakas chetna dziewczyna? Zapewne by sie znalazla gdybym pochodzil po klubach nocnych. Mam taki zamiar, ale oczywiscie jestem zbyt niesmialy. Jednak mam oko na pewna dziewczyne z pracy, tylko jak zwykle mam opory. Nie moge zaczac, okazac jej ze mi sie podoba, podtrzymac dluzsza rozmowe...... Wyszlo na to ze jestem nieskromny. A zawsze uznawalem sie za skromnego. Swoja droga zalezy o jakiej inteligencji mowimy. Moze troche zle napisalem, chodzilo mi raczej o wiedze. Mam jakas wiedze, ale... nie potrafie jej sprzedac.

Kruku! Zawsze możesz sobie dorobic ideologię do swojej nieśmiałości i mówic że jesteś outsiderem :) polecam :)

Gość up and down