Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aNeTTa..

nie wiem co robic

Polecane posty

mam faceta starszego o 15 lat mieszkam z nim od niedawna kocham go bardzo. bylam szczesliwa dopoki nie odkrylam ze pisze swinskie smsy do swojej bylej i umawia sie z nia na sex. Gdy go o to zapytalam to mnie wysmial i stwierdzil ze chcial sie na niej zemscic a ona go sprowokowala. Powiedzial tez ze tylko mnie kocha. teraz ciagle mysle o tych smsach i mysle ze mnie oklamuje

No pewnie, że Cię okłamuje. Wie, że jesteś młoda i głupia i że można Ci wcisnąć każdy kit, a Ty to łykniesz i tak z nim zostaniesz, bo on daje Ci mieszkanie i pewnie utrzymanie. Wolisz być z nim dla wygody, a nie dla jego cech charakteru - a on to wykorzystuje i robi Cię w balona, umawiając się na seks z inną. Zobaczysz, jak któregoś dnia wróci później do domu (po seksie z tamtą) i będzie Ci wciskał kolejny kit. A Ty głupia i to łykniesz i tak to się będzie kręciło... :P

nie daje mi utrzymania... ja pracuje bo on nie dalby rady utrzymac nas obojga. Ciezko mi jest ze swiadomoscia ze moze to moja wina bo go nie zaspokajam ciagle mi powtarza ze jestem niedoswiadczona

1. A ile masz lat? 2. Czy on jest Twoim pierwszym/jedynym kochankiem? 3. Dlaczego go nie poprosisz, żeby Ci pokazał i nauczył czegoś o seksie, jak sam jest doświadczony? Jeśli byłabyś chętna, to dla niego to też byłoby fajne.

AneTTa a wiesz ,że 75% udanego sexu to zasługa faceta?? Jak wiesz to mu to powiedz. Namiętny, dobry, niesamowity i wywalony w kosmos sex zależy od faceta, bo jak facet kończy w 2min. machając 3cm. to niewiele zwojuje. a moze leczy kompleksy zwalając winę na Ciebie?

mam 20 lat ale on nie jest moim pierwszym facetem staram sie zeby mu bylo dobrze ale on czesto ma problemy z erekcja a jak pytam co chce i co lubi to mowi ze powinnam sie domyslic...

Purpurowa miała rację, pisząc, że on zwala na Ciebie winę za kiepski seks, a to on sam jest temu winny. Zastanów się, czy z takim facetem chcesz spędzić CAŁE życie... :(

jezeli ma problemy ze wzwodem to daj mu 100 pln. na urologa Powiem Ci z doświadczenia ,ze napalony , bez problemow facet zawsze ma erekcje, nawet nieznając dziewczyny idąc na płatny sex.. z byle jaką dziewczyną.

Gość czarrrrnullllaaaa
zacznij pierdzieć w czasie stosunku!!! to odechce mu się skoków w bok:D

najgorsze jest to ze nie wiem co robie nie tak... czemu on od sexu ze mna woli pisac do bylej smsy typu chetnie cie zerzne