Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia260

Jakie oryginalne obrączki?

Polecane posty

Gość glistha69
Oryginalne? Spoko... ale radziłabym się zastanowić czy nie będzie problemu za kilka lat kiedy będzie trzeba je poszerzyć albo zmniejszyć, palce się zmieniają, a wydziwiana obrączka może się zniszczyć... Fajnie że chcesz mieć coś oryginalnego ...ale... na dzień dzisiejszy najbardziej wyszukana jest prosta klasyczna obrączka. Dziś wszyscy wydziwiają, każdy ma oryginalną niepowtarzalną obrączkę, z grawerkiem, diamencikiem albo rubinkiem. Z Apart są piękne, oryginalne, drogie i wszyscy je mają. Tak samo obrączki od Kruka... Na twoim miejscu po prostu poprosiłabym jubilera o jakiś nieszablonowy projekt i złożyłabym zamówienie...

Gość oryginalneObrączki
www.inneobraczki.pl p.Bielak robi oryginalne obraczki nie wiem jak z cenami na pewno 3eba trochę wyłożyć

strona podana powyżej faktycznie na ciekawe obrączki.rozumiem cię,że chcesz coś niepowtarzalnego ale zastanów się,czy potem nie będzie problemu ze zwiększeniem/zmniejszeniem(pogadaj z jubilerem) ja chodząc po sklepach też się zachwycałam różnymi łączeniami,wzorami ale zdecydowalam się na klasyczne piątki-klasyka jest nieśmiertelna i tym się pokierowałam w wyborze.

Gość akejghja
Każdy poleca klasyczne, żółte i najlepiej okrągłe, a nikt nie widzi, że są po prostu wstrętne

Gość akejghja
no niestety, ale nie tylko moim. Ja wolałabym mieć problemy z pomniejszaniem, powiększaniem niż kupić takie, które nam zupełnie się nie podobają. To tak jakbym nie znosiła różu, a cała od stóp do głowy była ubrana w tym kolorze.