Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic number

porzucona przez faceta bo nie robila mu dobrze...

Polecane posty

Zwiazek polega na seksie, ale to nie znaczy ze po 5 mies trzeba isc z kims do łozka. a Skoro w zyciu wazna jest reprodukcja jak to ktos nazwał to jestem ceikawa dlaczego wiekszosc ludzi ma po jednym dwojce dzieci?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Zwiazek polega na seksie, ale to nie znaczy ze po 5 mies trzeba isc z kims do łozka. " Prawdopodobnie zerwał z nią nie dlatego że nie dała mu tyłka, ale dlatego że nie wiedział o co chodzi gdy się od niego odsuwała "Skoro w zyciu wazna jest reprodukcja jak to ktos nazwał to jestem ceikawa dlaczego wiekszosc ludzi ma po jednym dwojce dzieci?" To zdanie jest mega głupie. :O

Gość magic number
taaaak, robił mi dobrze i chciał żebym mu się odwdzięczyła... i nie zgadzam się z tym że nie potrafiliśmy ze sobą rozmawiać, po prostu nie miałam odwagi wyznać mu prawdy.

Gość nic mu nie mów
to jakaś obleśna napalona świnia, widać że chce od ciebie tylko jednaego. Zlej go i nic mu nie mów. Nawet się z nim nie spotykaj na żadne tłumaczenia. Jeszcze spotkasz normalnego faceta, który cię naprawdę pokocha

Wiesz autorko jestes jaaks dziwna, raz piszesz ze jestes wstydliwa a potem ze on robił Ci dobrze. Jakbys byla tak bardzo wstydliwa to bys nie pozwoliła mu na takie rzeczy.

"taaaak, robił mi dobrze i chciał żebym mu się odwdzięczyła... " "pogoń chama" "facet nie wart twego zachodu" "to jakaś obleśna napalona świnia" :D:D:D:D:D:D

Podsumujmy: facet robił Ci orgazmy (nie wiem jak... lizał, pieścił ręką) ale gdy Ty miałaś mu coś zrobić to milczałas jak zaklęta, piekłaś raka i generalnie zachowywałas się jak uposledzona facet wytrzymał AŻ PÓŁ ROKU (brawa dla niego!) w koncu napisał jej taktownego smsa że to chyba nie ma sensu i do tego chce się z nią jeszcze spotkać żeby porozmawiać a wy jej piszecie że z niego wstrętna świnia, chodziło mu tylko o jedno i ma go olać? hahahahaha :D:D ciekawe czy też byście tak pieknie śpiewały o miłości gdybyście robiły ciągle facetowi loda, ale on nigdy by się wam w żaden sposob nie odwdzięczył a na pytanie "dlaczego?" odwracałby się milcząc

Gość magic number
nie pytał dlaczego nie chcę tego robić i to on odwracał się wtedy do mnie plecami...

"Wyobraźmy sobie taki temat założony przez kobietę-"robiłam mojemu facetowi dobrze, a on po wszystkim odwracał się ode mnie i nigdy się nie odwdzięczył".... " Ciekawa jestem czy wtedy pojawiłyby się odpowiedzi: "jak Ci na nim zalezy to poczekasz aż będzie gotowy" "widać że jesteś napaloną nimfomanką i wstrętną świnią" "chodzi ci tylko o jedno" "widocznie on się szanuje" (magiczne określenie na kafeterii - "szanować się" :D:D )

Gość 324fds
Wybrałaś rozwiązanie najgorsze z mozliwych. Mogłaś albo mu powiedzieć dlaczego tak się zachowujesz, albo nic nie mówić ale jednak przełamać się i złapać go za tego fiuta i mu strzepać, ewentualnie wylodzikować. A Ty wolałaś ani nic nie mówić ani nic nie robić.

Gość 555555555555555555555
"kolejny przykład stosowanej przez kobiety podwójnej moralnosci" Kiedyś założyłam już taki topik i laski były oburzone (zaprzeczały). Sama jestem kobietą, ale widze zakłamanie dziewczyn. Oceniają zupełnie inna miarką faceta i kobietę. Wg nich kobieta zawsze ma prawo zmienić zdanie, być na coś niegotowa, wahać się, mieć wątpliwości, a jak zrobi coś złego - widocznie miała wazny powód i trzeba to zrozumieć. Natomiast facet ma zawsze czekać, cierpliwie wszystko znosić, rozumieć, a gdy on zrobi coś złego - wynika to tylko z jego złej, mrocznej i ohydnej natury i trzeba go wyrzucić przez okno w trybie natychmiastowym :D