Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARAMBARRAAA

Nie mam już siły ..mam 27 lat i zero instynktu matki ..nie chce też ślubu!

Polecane posty

Gość KARAMBARRAAA

MAM SIE ZABIC Z TEGO POWODU ?

Gość spi...
A chciałabyś mieć?

Gość taka zabij sie

Gość to jeszcze nic....
ja jestem mieszancem i mam matke rasistke :p

Gość KARAMBARRAAA
nie chce mieć.. nie czuje tego.. moze i bym chciala ale ja musialabym byc jak inne kobiety w mym wieku normalna a ja mam depresje i zwichrowaną psychike..jestem też DDA:( NAJGORSZE ZE WSZYSCY MNIEI SIE CZEPIAJA O TO ZE W TYM WIEKU NIE MAM MĘŻA ANI DZIECI..MA JUZ DOSC..MAM OCHOTE UCIEC STĄD..RODZINA I SĄSIEDZI NIEI DAJA MI ŻYĆ JUŻ ..CO JA MAM KURDE ROBIC??

Gość uno dos
Ale co jest dziwnego z brakiem instynktu w tym wieku? Tak bardoz chcemy dogonic Europe, a myslimy jak zacofane mohery:O Za granica w tym wieku ludzie zyja dla siebie i nikt nie mysli o rozmnazaniu sie...

Gość Kobieto wyluzuj
nikt Cie do niczego nie zmusi, wiec w czym problem. Masz prawo do decydowania o wlasnym losie. Ja nie wyszlam za maz i nie mam dziecka, a jak rodzina pyta, to po jakims czasie sie znudzi. Chyba,ze chcesz zeby oni decydowali za Ciebie, ale nie licz na to,ze bedziesz szczesliwa.

I czym tu się przejmować...Ja co prawda mam męża ale dzieci nie chce widzieć w swoim domu, bo? to moja sprawa. Jakbyś miała męża powiem ci mogłoby być gorzej jak to u mnie jest,docinki skierowane do mnie odparowuję, pokazuję różki.Ale jak ktoś czepia się mojego męża to mnie szlak trafia,a zwłaszcza są to osoby z mojej rodziny którym on po prostu wstydzi się pyskować:"Co z ciebie za chłop jak nie umiesz dzieciaka zrobić?" wtedy odpowiadam:"Zrobić umie ale ja umiem usunąć".Nie masz faceta który nie chce dzieci? nie możesz kogoś takiego znaleźć? są przecież portale randkowe-fajna sprawa.

no to jak nie chcesz, to o co chodzi? Chcesz się zmusić do posiadania dzieci :O ja mam bliżej do 40 niż do 30, i nic. I dobrze mi z tym. Zrozum. NIE KAŻDA KOBIETA MUSI RODZIĆ DZIECI!!!

Gość bo z was nie kobiety
kobieta jest stworzona do dzieci

Gość barren land
Nie , z nas są mądre kobiety!! :D

Gość mała_81
każdy ma sam prawo decydować w jaki sposób chce żyć. nie przejmuj się bzdurami i rób to na co masz ochotę. sama mam dziecko i nie wyobrażam sobie życia bez niego, nie rozumien ciebie ale jak najbardziej szanuje twój wybór. dla dziecka jest wielkim nieszczęściem mieć nieszczęsliwą mamę, ono wyczuje kazdy fałsz z naszej strony, dlatego do niczego się nie zmuszaj. pozdrawiam

Gość my womb is a barren land
No, ale co sie dziwić. Jak ostatnio któryś biskup mówił "Godność kobiety wyraża się w macierzyństwie" ERGO: kobieta, która nie ma dzieci, nie ma godności i nie zasługuje na szacunek:D

Gość nie wierze ze tak mowil
nie wierze ze tak biskup mówil ..zmyslasz.

Gość my womb is a barren land
Jakoś przedwczoraj był artykuł na Onet.pl o jakimś zjeździe kobiet katolickich. Biskup, nie pamiętam nazwiska ( bo mnie te sprawy nie dotyczą) miał kazanie, w którym mówił, że "godność kobiety wyraża się w macierzyństwie". Dla mnie wynika z tego prosty przekaz: kobieta, która nie jest matką nie zasługuje na szacunek, a ponadto, macierzyństwo to jedyna droga życiowa dla kobiety. Mówił też, że "równości między kobietą i mężczyzną być nie może" i "Kobiety, nie próbujcie zapanować nad mężczyznami". Całe szczęście, nie jestem katoliczką i mogę żyć jak chcę.