Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunna21

Jakie atrakcje na imprezę działkową?

Polecane posty

Gość nunna21

Niedługo wyprawiam imprezkę na działce dla kilkunastu znajomych. Będzie alko, jedzonko, muza.. Ale co jeszcze można zorganizować, żeby było ciekawiej i ludzie sie nie nudzili? Może np. karaoke ale co jeszcze?;> jakieś gry, zabawy czy co :P Rzucajcie pomysły :D a może ktoś kiedyś co ściekawego przygotował co wypaliło to niech sie podzieli wspomnieniami ;P dzięki z góry i pozdro

Gość bezeczelnie tzytzata marysia*
moze grupowe zbieranie czarnej pozeczki :classic_cool: kto najwiecej zbierze dostaje jedyny pokoj w altance na godzine :classic_cool: z wybrana przez siebie osobą oczy wiscie :classic_cool:

Gość PanAdolf
Gruppen sex naturlich 🖐️

mi się zawsze mażyła imprezka, że dziewczyny są w samych majteczkach bez staników a faceci w samych szortach. Jest dobra muza i wszyscy wspolnie tańczą i jest fajnie ;)

Gość nunna21
dobre dobre :D ale żadnego sexu nie będzie:P A coś odrobinę grzeczniejszego niż taniec topless?:P:P

Gość nunna21
odpada!:P

Gość jest pełno
gier na takie imprezy. ja polecam jungle speed - poszukaj w necie. niejedną imprezę - czy to w domu, czy knajpie, czy pod namiotem uratowała nam ta gra. Plus pomysł z zabawą w chowanego wcale nie jest taki zły - jestem stara dupa (25 lat na karku) i nie raz jak popiliśmy z kumplami i byliśmy gdzieś, gdzie nie ma ludzi bawiliśmy się właśnie w chowanego - berek zbyt wyczerpujący. Wszystko zależy od tego jak Wy się lubicie bawić - czy to ma byc alko + umc umc umc, czy pogaduchy przy ognisku, opowieści o duchach, etc :) Tak, czy siak - miłej zabawy :D

Gość jest pełno
w perspektywie zabawy w chowanego - chyba jednak stara :D ludzie dziwnie patrą jak w zimie jeździmy na sankach :D:D:D

Gość jest pełno
* patrzą

Gość sranie na odleglosc
idealna zabawa sprawdzone

Gość nunna21
Jungle speed mam ale jeszcze nie grałam:P mówisz, że dobre?:D

ja też się za tydzień wybieram na działeczkę do znajomych;) piszcie jakieś fajne pomysły na atrakcje :)

Gość urządź na działce
dark room:classic_cool: