Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emisia0111

ciąza czy nie ciąza??

Polecane posty

Hey mam pytanko mogę być w ciazy jezeli okres spoznia mi sie tydzien czasem zle sie czuje tak jakbym miala grype(moze to bardziej z nerwow) nigdy nie mierzyłam temp a tym razem to zrobiłam i mam 37.1* czytałam ze w ciazy temp jest powyżej 37. Bardzo chce dzidzi mam 22 lata tylko boje sie ze narobiłam sobie i partnerowi zbednych nadziei. Test dopiero jutro...Prosze o jakies porady, oraz jak wg. Was widzi sie to czy jestem w ciazy . Z gory dziekuje

Gość mingoś
a gdzie mierzysz i o której godzinie??????

W ciąży temperatura jest nad linia więcej jak 18 dni a nie powyżej 37. Jak nie mierzysz od poczatku to nie wiesz na jakim poziomie masz linie i ile wyższych temperatur. po owulacji temperatura wzrasta zawsze i sam ten fakt o ciaży nie świadczy.Ja w ciąży miałam 36,4-36,6 bo przed owulacja miałam 35,9-36,2. bez ciązy też bym tak miała.To nie wysokośc temperatury o ciązy świadczy ale ilość dni temperatur realnie wyższych. Wyższych od najwyższej z 6 przed wzrostem (przy spełnieniu warunków pomiaru: po 3 godzinach snu, tylko przy styku z błonami, o jednej godzinie, zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed wstaniem).