Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana na zabuj

Ja 16 on 38 czy ten związek ma szanse? Jak powiedzieć o tym rodzicom?

Polecane posty

Gość Zakochana na zabuj

Gość hjghjgj
lepiej nic nie muw, nie chcesz chyba rzeby cie posondzili fanatyzm do pedofilii??

Gość heh nie ma szans
o ile to nie provo;) ja mam 18, i jestem zakochana z wzajemnoiscia w 30sto latku, ale jednak to bez przyszlosci mysle..

Gość ghjghjgj
pedofilów* 🖐️

Gość 28latka
38 lat to stary dziad juz nawet dla mnie bleee :o

Gość maglorzatkaf
skoro pytasz to nie ma szans. Gdybyś była szaleńczo zakochana tak jak twierdzisz na zabój to nawet byś nie dopuszczała myśli, że może nie mieć szans na przetrwanie. Byś kochała i była zapatrzona jak w obrazek w tego faceta. A skoro masz wątpliwości to znaczy, że związek nie ma szans. To wszystko od Was zależy, bo teoretycznie taki związek się nie uda po za tym on mógłbybyć oskarżony o pedofilię gdyby ktoś dowiedział się, że uprawiace seks

Gość ftghfghfg
a ja znam kilku prawie 40 latków ktorzy sa naprawde atrakcyjni pod wzgledem budowy i z twarzy, 2 takich poznalam równiez pod ubraniem :P trzeciego ze zdjec i smialo moge stwierdzic ze wygladaja duzo lepiej od niejednego zalosnego 20 latka, a jeden z nich wyglada na 25 lat bo nie ma ani jednej zmarszczki, a jak wy bedziecie miec 38 lat to tez bedziecie mówic bleeee na widok swojego ciała bo juz przeciez takie stare i zniedąłezniałe ?? 🖐️

Gość prowokejszyyyynnn

ja pierdolę po raz setny 38 lat? mógłby być moim ojcem - to mnie obrzydza. poza tym kto powiedział, że a) dożyję 38 lat, b) będzie mnie obrzydzało moje własne ciało? poza tym 2: po co miałabym się ruchać z jakimś 38 latkiem, skoro mam tylu młodych i chętnych kolegów, którzy są o wiele atrakcyjniejsi od takiego starego dziada i nie muszą udowadniać, że jeszcze mogą? - to tylko hipoteza 🖐️

Gość Zakochana na zabuj
uwielbiam jak miętoli moje pośladki :-)

Gość android
to samo tyczy sie kobiet, sporzcie na te dzisiejsze nastolatki, niektore tak paskudnie wygladaja pod wzgledem budowy ze nawet bym takich kijem nie tknął.... a sa takie sexowne 40 ze az milo pomarzyc o takich...

Gość bita śmietana w sprayu
starsi sa lepsi, ale niestety mimo wszystko jestes za młoda i chyba jeszcze podchodzisz pod paragraf. ja mam23, mój 40(i fakt, wyglada na góra 30)i bardzo cenię sobie ta znajomość i gdyby nie to, że jasno określiłam zasady(zero seksu)stwierdziłabym że na mnie leci własnie z powodu seksu. za pare lat można spróbować, teraz ten facet owinie Cie wokół palca, bo jesteś za młoda zeby sie temu oprzeć