Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia............

On jutro idzie na wiczor kawalerski a ja umieram...

Polecane posty

Gość madzia............

boje się, ze chlopaki za dużo wypiją i on mnie zdradzi... idą do klubu, to tak jak by szukac okazji, zeby bawic sie z dziewczynkami.. jestem teraz w pracy ale nie mogę na niczym sie skupic boje się, ze on pozna inna i my sie rozstaniemy, albo wieczor spedzi z inna....:( podniescie mnie na duchu, prosze:O

Gość madzia................
nie chce być okłamywana i zdradzana, przechodzilam to juz i ponad rok musialam zbierac sie w garsc, dlatego teraz panicznie tego sie boje ale mysl, ze spodoba mu sie inna kobieta i bedzie z nią sie bawil męczy mnie:(

Gość gtrw
Idą do klubu to znaczy że na "dziewczynki"??? Z jakiego ty środowiska jesteś, sama też walisz się w kiblu z kimś przypadkiem poznanym?? W innym razie nie rozumiem skąd te lęki.

madzia... on taką kobietę może spotkać wszędzie, w pracy, w sklepie, na stacji benzynowej... Nie zadręczaj się.

Gość madzia.........
nie, ja taka nie jestem, nie daje sie obmacywac w klubach pisalam, juz ze mialam przykre doświadczenie Zenon tobie juz dziękujemy:P po co to robisz, lubisz dogryzac innym? martwie sie, jestem zazdrosna, nie chce byc oszukiwana...

Gość asica kocica
autorko-czy Ty wiesz czym jest zaufanie w zwiazku? jesli masz takie dylematy to radze Ci zmienic partnera i poszukac takiego przy ktorym takich dylematow miec nie bedziesz.A co bedzie jak to Twoj facet bedzie mial swoj wieczor kawalerski przed slubem? Tez bedziesz tak sie stresowac? bez sensu.

a poza tym, to cos sciemniasz bo w klubach nie ma dziewczynek (one przytulaja misie i sluchaja rozowego radyjka) a powazne kobiety swiadome swojej ceny tfu wartosci

autorko obejrzyj sobie film KAC VEGAS :D leci w kinie ;) powinno pomóc :D

Gość Agataaannnnn
wiem co czujesz, przerabiałam juz to - ale tylko pierwszy kawalerski jest taki straszny - nastepne juz jakos przechodzą łagodniej- moja uwaga - nie wypytuj o nic jak wróci- i tak prawdy ci nie powie i sama tez sie jutro wybierz na impreze nie będziesz myslała o tym co on robi w danym momencie:)

le tylko pierwszy kawalerski jest taki straszny - nastepne juz jakos przechodzą łagodniej a z ciekawosci, to czesto wyskakujesz z tortu?

"On jutro idzie na wiczor kawalerski a ja umieram..." Reczywiście, w tych ostatnich twoich chwilach powinien być przy tobie. "boje się, ze chlopaki za dużo wypiją i on mnie zdradzi... idą do klubu, to tak jak by szukac okazji, zeby bawic sie z dziewczynkami.." Jak za dużo wypiją to watpie żeby byli w stanie zdradzić. Jezeli mówimy o wypiciu za dużo w moim rozumieniu ;) Facet idzie na wieczór kawalerski a nie na orgię - strasznie przesadzasz.

Gość autorko
po co wychodzisz za niego za maz skoro nie masz do niego zaufania?